ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهيه جوانه
http://fidibo.com/

asiatech



نودهشتیا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,894
    میانگین پست در روز
    4.50
    تشکر از کاربر
    24,832
    تشکر شده 23,068 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهيه جوانه



    طرز تهيه جوانه

    براي تهيه جوانه از دانه غلات و جبوبات مثل گندم ،يونجه ، شبدر ، عدس ، ماش ، لوبيا سفيد ، نخود و ... حتي دانه هايي مثل باقلا هم ميتوان استفاده كرد . جوانه ها را بيشتربه سالاد اضافه ميكنند اما با خشك كردن و پودر كردن جوانه ميتوان آنرا به انواع سوپها و آش نيز افزود
    براي تهيه جوانه دانه مورد نظر را پس از پاك كردن و شستن در ظرف آبي خيس كرده و در جاي خنك ولي نور زياد گذاشته تا زماني كه جوانه سر از پوسته دانه بيرون بزند دقت داشته باشيد لزومي ندارد كه دانه هادر معرض نور مستقيم باشد كافيست ظرف مورد نظر رادر آشپزخانه نزديك به پنجره قرار دهيد .
    بعد از يك الي دو روز بسته به نوع دانه جوانه شروع به رشد ميكند و پوسته دانه را شكافته و سر جوانه از پوسته بيرون ميزند . پس از اين مرحله آب روي دانه ها را دور بريزيد و دانه ها را در دستمال تميزي بريزيد ودرون ظرفي قرار دهيد در اين زمان چون دانه مرطوب هستند نياز به اضافه كردن آب نيست ولي روزي دو بار به جوانه ها سركشي كنيد و لبه دستمال را كنار بزنيد و با تكان دادن دستمال سعي كنيد دانه ها را زير و رو كرده و با اسپري كردن آب بر روي آن رطوبت لازم را به جوانه ها بدهيد به اين نكته توجه داشته باشيد كه در زير جوانه آب جمع نشود چون اين امر بخصوص در فصل تابستان كه هوا گرم است موجب خراب شدن دانه ها ميشود
    اگر مراقبت هاي لازم را انجام دهيد ظرف 3 الي 5 روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده ميگردد بعد از اينكه جوانه آماده شد در يك ظرف در بسته در يخچال نگهداري كنيد و هر زمان سالاد تهيه ميكنيد مقداري از آنرا به سالاد اضافه و نوش جان كنيد ويا جوانه انواع حبوبات را تهيه و پس از خشك كردن آسياب كنيد واز آن سوپ جوانه تهيه كنيد كه فوق العاده پر خاصيت ميباشد .
    عكسي كه ميبينيد مربوط به جوانه ماش است البته يك عكس ديگر بعد از اين مرحله كه جوانه ها بلندتر شده اند هم بايستي برايتان ميگذاشتم ولي متاسفانه از اين مرحله عكس نگرفتم
    قند مالتوز تنها قندي است كه در جوانه ها يافت ميشود .












    تصويري را كه در بالا ميبينيد مربوط به جوانه ماش است و ظرف 3 روز آماده شده

    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


موضوعات مشابه

  1. انواع سس و طرز تهيه آن
    توسط Persiana در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 6
    آخرین نوشته: 1392,08,16, ساعت : 22:32
  2. آموزش و طرز تهیه 50 نوع سالاد
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 13
    آخرین نوشته: 1392,06,28, ساعت : 23:40
  3. آموزش و طرز تهیه 28 نوع خورش خوشمزه آسان
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 15
    آخرین نوشته: 1392,06,28, ساعت : 20:49
  4. پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,03,15, ساعت : 15:04

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •