| |||
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: تو زمین خدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون خسته نباشی گلم. چه خوش خیال است فاصله را می گویم به خیالش مرا از تو جدا کرده نمی داند جای تو امن است اینجا در میان دل من..... | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی شبنم جان . ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون دوستان ![]() بگذار عشق مال ِ کسانی باشد که سفاهت ِ عاشق پیشگی دارند... من و تو شجاعت عاقل بودن داریم... آنقدر که بدانیم ٬ وقتی عشق از در می آید رنج است که با آن خروار خروار بر سر آوار می شود... ![]() | ||||||||
| |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : تاریخی،عاشقانه،جنایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مگه رمان تموم شد؟! آها دیدم پایان و . خسته نباشی شبنم بابت تایپ ![]() بروبچ شرمنده کامپیم قاط زده، معلوم نیست کی درست شه لپ تاپمم که سرعت یوخ! با من حرف بزن | نادیا.م و هیوا.ب اریکا | نادیا و هیوا.ب چهل و هفت کروموزومی | هیوا.ب نباید ها | هیوا.ب برای او | سوزان مالری به زیر افتاده | دانیل یانگ برایت میمیرم | لیندا هووارد فرشته نگهبان | پاتریشیا ویلسون هستی من | کریستین هیگینز | ||||||||
| |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت: تبریز
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| |
| | #76 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت: کرمانشاه
(View Stats)
تشکرها: 2,875
تشکر شده 13,344 بار در 647 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم خسته نباشید میگم. در ضمن نسخه موبایلی رمان رو اینجا می تونید دریافت کنید. نمک نشناسی انقدر آسونه؟..............چقدر عوض شده دوره زمونه زمستون میره خدا میدونه.............سیاهی زغال به روش می مونه | ||||||||
| |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۸ محل سکونت: U.S.A
(View Stats)
تشکرها: 17,700
تشکر شده 20,771 بار در 1,601 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شبنم جون خسته نباشید،دست گلت هم درد نکنه ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زیر آسمان خدا
(View Stats)
تشکرها: 17,601
تشکر شده 268 بار در 45 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی عزیز.اجر زحماتت با خداوند | ||||||||
| |
| | #79 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,210 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خسته نباشی عزیز ![]() قفل تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انتظار, تایپ, در, رمان, رویا, سیناپور, شهرزاد, شهرزادرویا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |