| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : پایتخت تاریخ وتمدن ایران(همدان)
تشکرها: 5,499
تشکر شده 5,527 بار در 564 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب و ربکا حالت من : | بچه ها من خودم اینا رو از همه بیشتر دوست داشتم........... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | #mahnaz#, #SamaneH#, $ ساجده$, $masoumeh$, **سولماز**, *Nazan!n*, *RaHa2*, -نازلی-, .Night star., 3angdel, alonegirl, april1992, asma-m, CIVIL, edin, elaf, faezeh97, fatemeh1375, gogoli, Khate Siah, kimiya14, kodaki, lo-iii Jlc, m.diamond.s, mahboubeh69, mahdiyeh12, Mahn!a, mahsa///, maryama1992a, marzi marzi, matin_a, mina_k, miss_die, mobina, mohadese0, nasi joon, nastaran_702, niho, no.ki, rain ..., s@mple, sadaf daryayi, Sahar.M, sC0rP!0N--GirL, seeker, shadi.A, shamim banoo, shima14, zoooom, ~Ordibeheshti~, تنها..., ز=زینت پدر, شروین جون, عسل خوشگله, نیلوفر 15, همیشه بی نشان, کیانوش.م.م |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال
تشکرها: 51
تشکر شده 99 بار در 68 پست
کتاب مورد علاقه : همه هستی من,قرار نبود حالت من : | مرسی..من از اولی خوشم اومد.. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 2,931
تشکر شده 1,237 بار در 608 پست
حالت من : | خیلی خوجل بودن ممنون وای باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل تنگ من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تهرانو
تشکرها: 1,895
تشکر شده 1,454 بار در 439 پست
کتاب مورد علاقه : رمان کاربران سایت.شعر حالت من : | خوشگل بودن میسی گلم همیشه دلتنگی بخاطر نبودن کسی نیست! گاهی بخاطر بودن کسی که حواسش به تو نیست....! ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر ماه!!!
تشکرها: 3,052
تشکر شده 286 بار در 199 پست
کتاب مورد علاقه : دروغ شیرین!قرار نبود! حالت من : | خوب بودن ... ممنون... ![]() من اونقدر امروزوفرداهای نیامدن رادیده ام که دیگر هیچ وعده ی بی سرانجامی خواب و خیال ارزو هایم را اشفته نمیکند........ حالایاد گرفتم فراموشی دوای درد همه ی نداشتن ها,نخواستن ها ونیامدن هاست... یاد گرفتم که از هیچ لبخندی خیال دوسش داشتن به سرم نزند. یاد گرفتم که بشنوم تا فردا...! وبه روی خودم نیاورم که فردا ها هرگز نمی ایند...... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱
تشکرها: 2
تشکر شده 306 بار در 100 پست
حالت من : | مرسی اولی از همه بهتر بود | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : همین نزدیکی ها
تشکرها: 20,093
تشکر شده 14,800 بار در 3,698 پست
کتاب مورد علاقه : مهدی موعود، نظراهاری حالت من : | 4 و 5 و 6 و 7 را دوس داشتم هفتمی ساده و شیک بود با اینکه رنگ تیره استفاده نمیکنم ولی قشنگ بود .. مرداب به رود گفت : چه کردی که زلالی ….؟ جواب داد : گذشتم …. ! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید زندگی رقص واژه هاست ...! یکی به جرم تفاوت تنهاست ....یکی به جرم تنهایی متفاوت ...! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : میکده عشاق
تشکرها: 1,666
تشکر شده 1,629 بار در 373 پست
کتاب مورد علاقه : سنگفرش هر خیابان از طل حالت من : | آخری رو بیشتر دوس دارم با اینکه اولی هم قشنگ بود. ممنون | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 1,304
تشکر شده 1,741 بار در 230 پست
کتاب مورد علاقه : عقاید1دلقک - بادبادکبا حالت من : | اینو میخوام! بسپاریم... بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا ایندگان ندانند بی عرضگان این برهه از تاریخ ما بودیم... گلسرخی | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : چه فرقی میکنه
تشکرها: 591
تشکر شده 935 بار در 709 پست
حالت من : | قشنگ بود ممنون | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |