| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : TehraN
تشکرها: 2,460
تشکر شده 12,318 بار در 1,133 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | داداشی گفت:زودی یه آرزو کن. آبجی کوچولو چشاشو بست و آرزو کرد.. داداشی گفت:چپ یا راست کوچولو؟ آبجی کوچیکه گفت: ر ر راست تاتاجی جونم.. داداشی گفت:درسته.. درسته آرزوت برآورده میشه هوررررا... بعد دستشو دراز کرد و از چشم چپ آجی کوچولو مژَشو برداشت.. آبجی کوچولو گفت:تو که از زیر چشم چپم برداشتی تاتاجی جون! داداشی دست چپ و راستشو مرور کرد و گفت: خب اشکال نداره دستشو دراز کرد و یه مُژه دیگه از زیر چشم راست آجی برداشت.. دیدی؟؟؟ آرزوت میخواد برآورده شه دیدی؟؟ حالا چی آرزو کردی آجی کوچولو؟ آجی کوچولو گفت:آرزو کردم دیگه مژهام نریزه! بعد سه تایی زدن زیر خنده.. آبجی کوچیکه و داداشی و پرستار بخش شیمی درمانی..... . | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : بوشهر(بندر دیلم)
تشکرها: 622
تشکر شده 415 بار در 252 پست
حالت من : | مر30 خوشگل هستن | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سایه خدا
تشکرها: 2,017
تشکر شده 5,668 بار در 704 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | مرسی خوب بودن | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جای همین نزدیکی
تشکرها: 1,252
تشکر شده 1,143 بار در 267 پست
کتاب مورد علاقه : جاشون نمیشه حالت من : | مرسی خوب بودن ...... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : جهنمی دوست داشتنی...
تشکرها: 3,602
تشکر شده 3,829 بار در 1,080 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته - همخونه حالت من : | به نظر من خیلی قدیمی بود من الان دکوراسیون های جدید و قشنگتری دیدم بازم ممنون حال من خوب است غم کم میخورم کم که نه! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید چشم حسودام کووووووووووووووووووووور:) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تو قلب کسایی که دوستم دارن:)
تشکرها: 9,465
تشکر شده 1,125 بار در 407 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه-قرار نبود-غزال- حالت من : | ساده در عین حال شیک. مرسی. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 531
تشکر شده 778 بار در 196 پست
کتاب مورد علاقه : هیچکی مثل تو نبود حالت من : | به نظر قديمي ميان!!! ممنون ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : دنیای خودم
تشکرها: 446
تشکر شده 159 بار در 109 پست
کتاب مورد علاقه : کتابای آر ال استاین حالت من : | مرسی جالب بودن............... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : جزيره آدم كوتوله ها...
تشکرها: 5,143
تشکر شده 5,070 بار در 988 پست
کتاب مورد علاقه : ادريس ، ميراث خانم بان حالت من : | قشنگ بودن ممنون.. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : کوچـهـ باغ پـاییـزیــــ
تشکرها: 2,518
تشکر شده 816 بار در 436 پست
کتاب مورد علاقه : ~ قلب یخیــــــــ حالت من : | خیلی قشنگ بود مرسی دنــبـال خـــــدا نگـــــرد...!! خـدا در لبخنـــدی استــ کــهـ با نگــاهـ مهــــربان تو جانــی دوبــارهــ می گیــرد... خـدا در دستــی استــ کهـ به یـاری می گیـری... در قـلبــی است کـهـ شـاد می کـنی... در لبخنـدی استــ کـهـ به لبـــ می نشـانی... کـاش همهـ مـی دانستند زنــدگی شـادی نیستــــــ شـــــاد کـردنــــ است...! زنــدگــی قــهـقـــهـــ نیستــــــ لبـخــنـد است...! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |