| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم شخصیت کتاب رو بیشتر می پسندید؟ | |||
| آرام | | 29 | 72.50% |
| فرهود | | 11 | 27.50% |
| مهرزاد | | 6 | 15.00% |
| تارا | | 3 | 7.50% |
| دنیا | | 0 | 0% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 40. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : توی لباسام
تشکرها: 2,853
تشکر شده 30,412 بار در 390 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | پست بسیار مفید : +9 امتیاز به نام خدایی که با یادش آرامَم آرامَم | paliz-sm کاربر انجمن ![]() سلام به همه ...... ![]() همه ی اونایی که رمان من رو می خوان بخونن و بهم کمک کنن راستش زیاد نمی خوام چیزی بگم .... آخه از قدیما گفتن از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است ![]() به خاطر همینم من می رم سراغ رمان ....... ![]() داستان شاید تکراری باشه شاید هم نه .... ولی من خواستم احساسات آدما رو اونجوری که خودم فکر می کنم نشون بدم ..... به خاطر همین به نظرم تکراری نیست .... ولی خب هر چی باشه هیچ کی نمیگه ماست من .... داستان از زبان اول شخصه ( یه جاهایی از زبان پسر داستان یه جاهایی هم از زبان دختر داستان) داستان هم اجتماعی و عاشقانه ست ![]() اینم یه خلاصه از داستانه: فرهود به خاطر نامزد کردن عشقش ناراحته و می خواد به دنیا ، عشقش ، ثابت کنه که اصلا عین خیالش هم نیست.... به خاطر همین درخواست مادرش رو برای خواستگاری می پذیره .... براش مهم نیست که مادرش چه کسی رو براش در نظر گرفته ..... ولی وقتی توی مراسم خواستگاری حاضر میشه .... کسی رو می بینه که اصلا انتظارش رو نداشته ................ آرامَم به قلم پالیز.م مقدمه: «ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جا ن به غم هایش سپردم ، نیست آرامَم هنوز» "حضرت حافظ" ******************* وقتی که بود نمی دیدم وقتی که می خواند نمی شنیدم وقتی دیدم که نبود وقتی شنیدم که نخواند چه غم انگیز است وقتی چشمه ای سرد و زلال در برابرت می جوشد و می خواند و می نالد تو تشنه ی آتش باشی و نه تشنه ی آب و چشمه که خشکید از آن آتش که تو تشنه ی آن بودی بخار شد و به هوا رفت و آتش زمین را تاخت و در خود گداخت و از زمین آتش رویید و از آسمان آتش بارید تو تشنه ی آب گردی و نه تشنه ی آتش و عمری گداختن از غم نبودن کسی است که تا بود از غم نبودن تو می گداخت ....... " دکتر علی شریعتی" نگاهم به دستای شماست ...... محرومم نکنید از لطفتون | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,629
تشکر شده 59,008 بار در 6,808 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز تاپیکتون تا گذاشتن حداقل ۵ تا ۶ پست از کتاب بسته میشه. بعد از اون به من پیام بدید تا بازش کنم
| ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : کرمان
تشکرها: 17,180
تشکر شده 2,500 بار در 553 پست
کتاب مورد علاقه : تلافی حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام. نمیشه که ارام با شال و حجاب وسط جمعیت تانگو برقصه.. این جا شکستن قلب آدم ها پیگرد قانونی دارد | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : توی لباسام
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | پست معمولی : +2 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : زمین
تشکرها: 12,343
تشکر شده 3,195 بار در 920 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام رمانت رو امروز خوندم.تا اینجا عالیه و اینکه کلی دلم برای آرام سوخت گناه داره،کاشکی فرهود زودتر به حسش به آرام پی ببره و کمار اذیتش کنه. موفق باشی. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
مرسی صبا جون ![]() خوشحالم کردی نظر دادی ..... کلی هم بهم انرژی دادی .... ![]() من خودم هم خیلی دلم برای آرام می سوزه ![]() با اینکه خودم شخصیت آرام و فرهود رو نوشتم ولی اگه من بودم فرهود رو خفه می کردم ![]() یه کوچولو دیه صبر کن حله گلم ![]() | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : Toronto
تشکرها: 3,661
تشکر شده 2,227 بار در 168 پست
کتاب مورد علاقه : pride and prejudice | پست معمولی : +2 امتیاز سلام . تا اینجا که قشنگه . قلمت روونه و به دل میشینه . برخوردای آرام هم جالبه. برات آرزوی موفقیت میکنم. منتظره ادامه داستان ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه خونه توی تهران
تشکرها: 17,477
تشکر شده 7,017 بار در 1,445 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز من رمانتو تا اینجا خوندم روون و قشنگ مینویسی از آرام بخاطر قوی بودنش خوشم اومد دختر با اراده و فهیمیه فرهود بلاخره ب خودش میاد و ب خواست شما دوست عزیز عاشقِ آرام میشه و اون م مالکیت رو ب زبون میاره و مارو خوشنود میکنه | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
و اینکه داستان رو می خونید و دنبال می کنی ![]() آرام هم این مدلیه دیگه ![]() تبریک به خاطر هوشت..... فکر کنم زدی روی دست انیشتین ![]() ![]() شوخی کردما نارحت نشی یه بار | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |