| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدوم شخصیت کتاب رو بیشتر می پسندید؟ | |||
| آرام | | 29 | 72.50% |
| فرهود | | 11 | 27.50% |
| مهرزاد | | 6 | 15.00% |
| تارا | | 3 | 7.50% |
| دنیا | | 0 | 0% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 40. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #141 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : gilan
تشکرها: 1,212
تشکر شده 7,434 بار در 361 پست
کتاب مورد علاقه : hamkhune حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز رمان جالبیه قلمت خوبه خوب پردازش کردی به نظر من تا اینجا که خوندم عالی بود اولین رمان من : دیدار دختری از دیار دریا با نفرتی عمیق از عشق و پس از مدت ها همه چیز دوباره اغاز میشود غرور و لجبازی عشق و نفرت پر از کل کل و لجبازی های بچه گانه تلافی و انتقام غرور و عشق اغازی دوباره با اولین دیدار........دیدار بچه ها خوشحال میشم رمانمو بخونین ![]() رمان جدید من به زودی ....درنده خلاصه: همیشه دنبال چیزای مرموز و عجیب بود. هیچوقت ترس مانع کشف کردنش نمیشد. دنبال هر رد و موضوع جالبی میرفت تا به نتیجه برسه همین موضوع ها سرنوشتش رو عوض کرد کنجکاوی بیش از حدش منجر به یه درد پایان ناپذیر شد دردی سخت و نفس گیر از اون یه ادم دیگه ساخت یه غریبه یه درنده. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #142 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : توی لباسام
تشکرها: 2,853
تشکر شده 30,412 بار در 390 پست
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
ممنون از لطفت و امیدوارم از ادامه ش هم خوشت بیاد | |||||||||
| | |
| | #143 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : پایتخت تاریخ وتمدن ایران(همدان)
تشکرها: 5,499
تشکر شده 5,527 بار در 564 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب و ربکا حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام عزیزم رمانت عالیه خسته نباشی تا حالا چندتا پستشو خوندم فقط وقتی گفتن یه دختر محجبه تانگو رقصیده واسم جالب شد نتونستم وایسم تا برسم به اونجاش ...........به هرحال خسته نباشی | ||||||||
| | |
| | #144 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : توی لباسام
کتاب مورد علاقه : پدر آن دیگری | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #145 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : در اغوش خدا
تشکرها: 18,679
تشکر شده 691 بار در 147 پست
کتاب مورد علاقه : اناکارنینا | پست معمولی : +1 امتیاز اول از همه بگم که قلمتون خیلی خوب و روانه و خوندنش خیلی لذتبخشه من هنوز کل داستان رو نخوندم وتازه پست 70 رو تموم کردم به نظرم یه کم باید بیشتر رو شخصیتا کار می کردید تا جایی من می دونم اشخاصی مثل فرهود که خیلی رک و راحت ارام رو رد می کنه بهش میگه از تو بهتر هم واسه ام هست ؛و بیشتر از احساس دیگری به خودش توجه داره , به ابن راحتیا نمی بایست به ارام اجازه تنهایی سفر کردن و کوتاه امدن در برابرش رو از خودش نشون می داد این با شخصیت فرهود مطابقت نداره چون تا حد قابل توجهی فرهود خودخواهه و دیگه تصویر لب دریا با یه دختر چادری و یه پسر گیتار بدست چندان جالب نبود ... | ||||||||
| | |
| | #146 (لینک مستقیم) | |||||||||
سلام ممنون از نظرتون...و اینکه داستان رو خوندین... نظرتون قابل احترامه و من خودم میدونم خیل روی این داستان کار نکردم... ولی فرهود علاوه بر خودخواه بودن مغرور هم هست...و به خاطر همین با توجه به حرفای آرام... به نظر لازم نبود بیشتر از این اصرار کنه و اونو به موندن مجبور کنه... ولی با نظر آخرتون اصلا موافق نیستم نمیدونم چه مشکلی داره یه دختری چادری کنار دریا باشه ؟! و بازم ممنون از نظرتون | |||||||||
| | |
| | #147 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 11,933
تشکر شده 525 بار در 231 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام ممنون خیلی عالی بود جالب این بودکه از زبان دو تا شخصیت نوشتی منتظر کتابهای بعدیت هستم | ||||||||
| | |
| | #148 (لینک مستقیم) | |||||||||
من ممنونم که خوندید و واقعا خوشحال شدم که از این که از زبان دو نفر نوشتم خوشتون اومده ![]() الان یه کتاب دیگه در حال تایپ دارم به نام تردید ...... خوشحال میشم بخونید و نظرتون رو بگید | |||||||||
| | |
| | #149 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 752
تشکر شده 1,333 بار در 198 پست
کتاب مورد علاقه : پارلا-سایه های تردید حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام خانومی خیلی قشنگ بود مخصوصا شخصیت های فرهود و آرام خسته نباشید در دنیای بی عشق همواره باید سکوت کرد سکوتی که مرگ آور است مانند روزه سکوت مانند مهری که تا ابد بر لبانت مینشین اینم لینک رمانم.. "معمای خوابهایم" http://www.forum.98ia.com/t806805.html | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |