| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جایی زیر اسمون شب
تشکرها: 14,193
تشکر شده 61,164 بار در 1,048 پست
کتاب مورد علاقه : تا ته دنیا ...همخونه حالت من : | پست بسیار مفید : +24 امتیاز نام رمان:به نجابت مهتاب ![]() نویسندگان: moone shine...فاطیما8 ژانر: اجتماعی، عاشقانه خلاصه داستان: من زنم... باید باکره باشی،باید پاک باشی برای آسایش خاطر مردانی که پیش از تو پرده ها دریده اند! چرایش را نمیدانی فقط میدانی قانون است سنت است ، دین است قانون و سنت را میدانی مردان ساخته اند اما در خلوت می اندیشی به مرد بودن خدا و گاهی فکر می کنی شاید خدا را نیز مردان ساخته اند... لینک داستان:به نجابت مهتاب | moon shine+ فاطیما8 کاربران انجمن نکته:پستهایی که مبنی بر گذاشتن ادامه کتاب ، زود باش ، دیر باش ، کمه زیاده و .... به بخش نقد مربوط نمیشه از این پس این گونه پستها پاک میشند و در صورت تکرار اخطار می گیرند و تاپیک بسته میشه پس خواهشا رعایت کنید. منتظر نقدهای سازنده شما برای بهتر شدن کتاب و مضاعف شدن انرژی ما هستیم. چقدر خوبه بعضی از آدما بدونن که اگر چیزی رو به روشون نمیاری “از سادگی نیست” شاید اینقدر ارزش ندارن که روی افکار وگفته هاشون حساس باشی !!! . ویرایش توسط فاطیما8 : ۹ آذر ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۱۱ قبل از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | "AVA", * hasti *, *NaZ@NiN.B*, 27-Farzan, barin_s, behesht88, breathe, CIVIL, E.Narjes, evanescence72, fateme...., gord Afarid, hadis00, hanajigh, hoaya, Howler, Khate Siah, KHJ.N, lale29, mahinfk, mahsamoon, marzi marzi, mina87, minimona, moon shine, nasrin44, negar1373, patrin, samandf, sana756, shahrzad64, shimena, skarlet 62, tt.raha, zahra.gb76, _NoNasH_, ~B@H@R~, °°₩õ££@₩$°°, ايلي, بهناز20, رز وحشی, رها_hd, ساقی 91, شادئ, غزال*zelzeleee, فارقليطا, فاطمه بابا, مژگان بانو, نیکا83, پانته آ65 |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه خونه توی تهران
تشکرها: 19,451
تشکر شده 7,665 بار در 1,546 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سلام تبریک ب خاطر رمان جدیدتون یه سؤال این حاجی اگه زنش اجاق کوره پس چرا پسرش ازش فراریه؟؟؟؟؟؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر دودی!
تشکرها: 7,507
تشکر شده 33,893 بار در 1,541 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلللللللللللللللللللللللل م و درووووووووووووووود آقا من خودمو کشتم بالاخره این تایپیک نقد راه افتاد ما الان بسی خوشحالیم ![]() رمان جدید تبریک!! تو روخدا حرصمون ندین فقط بگین امروز میذارم بشه هفته بعدها من شخصن این ماه روانم تعطیل افسرده میشم خووووووووووووووووو می خوام نقد کنم! ![]() ما عاشق نقدیم کلن! نقل قول:
ایشون خودشون تو پارک با جی افشون لب لوچ راه میندازن بعد به کسی که نمیشناسنش تهمت میزنن؟تازه پسره حاجی هم هستن چه شود.....نقل قول:
بدم اومد اوله کاری ازش ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
این حاج آقاهه فامیلیش چی بود؟ نوشته بودین من دقت نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالم ازش بهم خورد کم نیستن از این آقا بسم اللهی ها! نقل قول:
به شخصه تو یونیمون دیدم از این مدل آدما نمیدونم چطوری قبول میشن ![]() نقل قول:
![]() اسمشون خیلی باحاله تاحالا به جز آلما و ترکان بقیه رو نشنیده بودم بازم دستت جفتتون درد نکنه چه بی پروا دلم آغوش ممنوعه ای را می خواهد، که تنها شرعی بودنش را من می دانم و دله تو... دلم لک زده برای یک عاشقانه ی آرام، که مرا بنشانی روی پاهایت و بگذاری گله کنم از تمامه کابوسهایی که چشم تورا دور دیده اند... می خواهم دلتنگی را بهانه کنم و سرم را پنهان کنم در گودیه گلویت... و تمامه ریه ام را پر کنم از عطر مردانه ات... من شیفته آن بوسه های هول هولکی ام که دیرت شده،اما از خیرش نمی گذری... حروف سربی شاه شطرنج به خودت باختمت ---- شایسته بانو دعا کنید کنکور قبوووووول شم. ![]() ویرایش توسط tt.raha : ۵ آبان ۱۳۹۱ در ساعت ۱۲:۴۳ قبل از ظهر | ||||||||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 5,530
تشکر شده 3,769 بار در 520 پست
کتاب مورد علاقه : خعلی زیاده حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز سلام سلــــــــــــــــام به نویسنده های گله گلــــــــــاب ![]() هنوز که اول داستان و چیز زیادی معلوم نیس ولی...اسم داستان جذابه!! مهتاب اسم شخصه خاصیه یا منظور ... ؟؟ ![]() مقدمه رو عالی انتخاب کردین... ینی اصولا من مقدمه ها رو با دقت نمیخونم!! ولی این یکی از خط اولش جذاب بود...هدف رمان توش مشخص شد البته امیدوارم اونطوری که میخواین رمانتون رو پیش ببرید... ![]() شروع داستانم... ابتکار جالبی بود ینی کاملا با مقدمه جور بود... راستی یه چیزی دیگ بگم؟؟ دلخور نشیناااا تا اینجا از هیچکدوم از شخصیت ها خوشم نیومده...![]() مرسی که مینویسین | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر پر دود
تشکرها: 13,246
تشکر شده 14,888 بار در 416 پست
کتاب مورد علاقه : دروغ شيرين - پارلا _ هم حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام.واقعا چرا وقتي يه زن تنها مي خواد روي پاي خودش وايسته همه بهش به چشم بد نگاه مي كنن ؟اونوقت يكي هم سن باباش هم بهش رحم نمي كنه؟خدايا ارايلي رو به نمايندگي از طرف همه زنها موفقش كن! امين.مرسي از مطرح كردن موضوعي به اين خوبي&&& داستان خودم: پرواي بي پرواي من ![]() رمان دوست عزيزم: سفر به ديار عشق | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه خونه توی تهران
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز خوبه والا همیشه اونی که خراب کارتره پرو ترم هست دختره بی چشمو رو الان این پسر حاجی باید کلاشو بزاره بالاتر چی میگفت چی از آب در اومد | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز ما میگوییم نه تنها حاج رضا خیر ندیده است بلکه پسرش هم ب همچنین خیر ندیده است و کلن پسر کو ندارد نشان از پدر.... حافظا | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : روی ابرای اسمون ابی و رویایـــــــــــــــــــــــــ
تشکرها: 1,084
تشکر شده 677 بار در 161 پست
کتاب مورد علاقه : اشعـــ♥ــــار فروغ حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز نکـــــــــــــــــــــــ نه...........اون حاج اقای فلان شـــــــــــــده بابای تارکانه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! واااااااااایییییییی.......... یه وقتایی لازمه از گوشیمون بشنویم "مشــــــــــــترک مورد نظر ادم نمیباشد لطفا قطع کنید"....... ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جای خوب
تشکرها: 5,325
تشکر شده 919 بار در 193 پست
کتاب مورد علاقه : الهه ناز حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام علیکم خوب هستید ؟خانواده خوب هستند؟ پدر، مادر، فرزندان ؟سلام برسونید براشون میگما بابای آلما کجاست؟ این آساناست راحتاست کیه؟ خیلی بیشعوره دختره خیره سر چندتا چندتا ؟ نباید همه پسرارو آزمایش کنی که باورکن این اصلا وظیفه تو نیست!!! اصلا حیف تارکان خودمون تارکان تو همین چند تا پست خودشو زده به مظلومیت و خوب نشون داده انگاری بعدا قراره آمازونی بشه(واقعا؟) باباشم خیلی چرت و پرت میگه بزنید له و لوردش کنید و در آخر شخصیت آرایلی دوست داشتنیه هم اکنون نیز چشم به راه ادامشم ** فاصله ی تو با آرزوهایت به اندازه ی فاصله ی زانوهایت ** تا زمین است : ** همان لحظه که به درگاه خدا زانو بزنی به آرزوهایت خواهی رسید!!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر دودی!
تشکرها: 7,507
تشکر شده 33,893 بار در 1,541 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز آقا اسانا خیلیم خوب کرد ![]() حقه اون پسره ی چلغوز فقط خیانته ![]() داره باهاش مث خودش رفتار میکنه من جنبه ی اخلاقیشو کاری ندارما تا وقتیی از اون کارای بد نکنه مجل نداره و من یکی میگم افرین همچین حال این ترکان رو بگیر اما همچین که پاش به خونه خالی رسید مریم جلومو نمیگیریا... ![]() گفته باشم این اقا ترکان پسر حاج رضاس؟ ![]() نقل قول:
موافقم اساسی دلم خیلی سوخت برای ارایلی خیلی بد بهش گفت... هییییییییییی مصبتو شکر!!!!!!!!!! ![]() (اینو امروز دوستم تو یونی گفت! قابل توجه مریم درس خوندنم درس خوندنای قدیم بوخودا!)راستی بابا اسم اینا خیلی سخته من همش یادم میره هی میرم پستارو نگاه میکنم ! یه چیزه راحت تر نبود خوووووووووو؟ | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |