| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : یه گوشه دنیا
تشکرها: 1,347
تشکر شده 884 بار در 542 پست
کتاب مورد علاقه : آناکارنینا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ) موهای سیاه: اشخاصی که موهای سیاه دارند، دارای شخصیتی قوی و استوار و پرچذبه هستند، دوست دارند عصبانیت خود را ظاهر کنند، بسیار ساده و زود عصبانی می شوند و در مقابل امور سخت، صبر و استقامت زیادی از خود نشان می دهند، بسیار صبورند و در بسیاری از امور هم خواستار نوگرایی و تجدد می باشند در تنها چیزی که ممکن است در تغییرش تردید نشان دهند، همان تغییر رنگ موهایشان می باشد. چنین افرادی دارای شخصیتی آرام و رومانتیک می باشند. تقریبا درست بود .....مرسی ببينمت. . . گونه هايت خيس اســـت . . . باز با اين رفيق نابابت . . نامش چه بود؟ هان! باران. . . باز با باران قدم زدي ؟ هزار بار گفتم باران رفيق خوبي نيست براي تنهايي ها . . . همدم خوبي نيست براي درد ها . . . فقط دلتنگي هايت را خيس و خيس و خيس تر ميکنــــــد . . | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : هیمورا
تشکرها: 7,861
تشکر شده 3,415 بار در 1,376 پست
کتاب مورد علاقه : خشم و سکوت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مال منم درست بود خصوصا رنگ مو | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تو دل کویر....
تشکرها: 6,312
تشکر شده 2,993 بار در 517 پست
کتاب مورد علاقه : کل کتابای دارن شان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موی مشکی... کمی تا قسمتی درست... ممنون | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ♥ رو ابـــــــــــرا ♥
تشکرها: 433
تشکر شده 348 بار در 217 پست
کتاب مورد علاقه : ♥همه چیـــــــ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز کاملا درست بود .سپاس | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : guilan
تشکرها: 807
تشکر شده 186 بار در 69 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز میشه گفت تقریبا درست بود باش،حتی اگرمن دیگر نباشم... | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : فارس
تشکرها: 2,604
تشکر شده 6,613 بار در 657 پست
کتاب مورد علاقه : نفحات نفت. دا. استاد عش حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ۲) موهای قهوه ای تیره: اشخاصی که دارای موهای قهوه ای تیره هستند ذاتا انسان های غریبی به شمار می روند که گاهی گوشه گیر و گاهی اجتماعی هستند، نسبت به کودکان علاقه زیادی نشان می دهند و حتی با آنها بازی هم می کنند، از راه های بسیار ساده به دنبال کسب شهرت هستند و بعضی اوقات خجالتی هستند. گاهی هم بی باک هستند و می توان گفت; انسان هایی متجدد می باشند و بسیاری از اوقات هم به تغییر دادن رنگ موی خود علاقه نشان می دهند. زیرا احساس خستگی و تکراری بودن نسبت به هر چیز که در اطرافشان است، می کنند. | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اتـاقم
تشکرها: 4,605
تشکر شده 2,124 بار در 701 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز برای من تا یه حدودی درست بود... ممنون بعضی ها را در جوی آب باید شست تا لجن ها خوشحال شوند که کثیف تر از خودشان نیز هست... حتما بخونيد: | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : d.t
تشکرها: 3,390
تشکر شده 1,714 بار در 467 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز موهای قهوه ای تیره: اشخاصی که دارای موهای قهوه ای تیره هستند ذاتا انسان های غریبی به شمار می روند که گاهی گوشه گیر و گاهی اجتماعی هستند، نسبت به کودکان علاقه زیادی نشان می دهند و حتی با آنها بازی هم می کنند، از راه های بسیار ساده به دنبال کسب شهرت هستند و بعضی اوقات خجالتی هستند. گاهی هم بی باک هستند و می توان گفت; انسان هایی متجدد می باشند و بسیاری از اوقات هم به تغییر دادن رنگ موی خود علاقه نشان می دهند. زیرا احساس خستگی و تکراری بودن نسبت به هر چیز که در اطرافشان است، می کنند. کاملا درست بود... ![]() ![]() ![]() ![]() مر30 تو هرچه می خواهی باش ، اما ... آدم باش !!! چقدر نشنیدن ها و نشناختن ها و نفهمیدن ها است كه به این مردم، آسایش و خوشبختی بخشیده است !!! مگر نمی دانی بزرگ ترین دشمن آدمی فهم اوست؟ پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی. امروز گرسنگی فكر ، از گرسنگی نان فاجعه انگیزتر است . برای خوشبخت بودن ، به هیچ چیز نیاز نیست جز به نفهمیدن ! | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز مال منم در بود مرسی......... ![]() عزیزمممممممممممممممم |
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : کمد ديواري
تشکرها: 635
تشکر شده 288 بار در 99 پست
کتاب مورد علاقه : آن نيمه ي ديگر ، ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز "۲) موهای قهوه ای تیره: اشخاصی که دارای موهای قهوه ای تیره هستند ذاتا انسان های غریبی به شمار می روند که گاهی گوشه گیر و گاهی اجتماعی هستند، نسبت به کودکان علاقه زیادی نشان می دهند و حتی با آنها بازی هم می کنند، از راه های بسیار ساده به دنبال کسب شهرت هستند و بعضیاوقات خجالتی هستند. گاهی هم بی باک هستند و می توان گفت; انسان هایی متجدد می باشند و بسیاری از اوقات هم به تغییر دادن رنگ موی خود علاقه نشان می دهند. زیرا احساس خستگی و تکراری بودن نسبت به هر چیز که در اطرافشان است، می کنند...... " فکرکنم درست بود...مرسي!! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| با, رنگ, شخصيت, شناسي, مو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |