| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : Iran !
تشکرها: 4,336
تشکر شده 3,368 بار در 426 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - تمنای وجودم حالت من : | خواهر علی ضیا در پکیج گزینه 2 به عنوان مشاور تغذیه برای کنکوری ها ! ![]() ![]() ![]() ![]() تو این عکس با همن .... توی یکی از تاپیکا پیدا کردم!! ![]() اینم یه عکس جدید از خود علی ضیا ... ![]() چرا پس من انقدر دلم روشنه؟ چرا حالم انقدر به یادت خوشه؟ ☆☆☆ چرا فال حافظ یه جوری میاد،که انگار قراره به چیزی بشه؟ ☆☆☆ نپرسیدی اما خرابم عزیز خرابم عزیزم همین کافیه ☆☆☆ ردیفم کن ای عطر بارون عصرردیفم کن ای بهترین قافیه... ![]() دانلود آهنگ بسیار زیبای " قاصدک " با صدای مهدی یراحی ویرایش توسط ☆ Ghasedak ☆ : ۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ در ساعت ۰۸:۰۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 13,432
تشکر شده 4,536 بار در 1,996 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب حالت من : | چقد شبیهشهههههه دست نوشته های منه خوشحال میشم بخونید ممنون دفتر دلنوشته های من........ آهنگ برادرم: تهمت با صدای مرتضی و حمید تکتاز و شهرام جمالی... [B](text رپ: حمید تکتاز، text پاپ:شهرام جمالی) تهمت | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : دي ۱۳۸۹ محل سکونت : همین نزدیکی
تشکرها: 6,249
تشکر شده 95 بار در 56 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه عشق شازده هم سا حالت من : | من از علی ضیا خوشم نمیاد چه برسه به خواهرش | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : Iran !
تشکرها: 4,336
تشکر شده 3,368 بار در 426 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه - تمنای وجودم حالت من : | اینم یه عکس جدید از خود علی ضیا ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : دنیای خسته
تشکرها: 4,061
تشکر شده 2,567 بار در 1,793 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | وای چقده شبیهن خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده * تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : ناف ایرون
تشکرها: 677
تشکر شده 751 بار در 160 پست
کتاب مورد علاقه : مردی که می خندد ... حالت من : | علی ضیا خیلی خوشگلتر از آبجیشه ..... (اگه دقت کنین دماغاشون عین همه) | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷
تشکرها: 20,663
تشکر شده 1,813 بار در 463 پست
حالت من : | [SIZE="2"]جدی بچه ها خواهرش مشاوره یا شوخی می کنید؟/SIZE] | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : خونمون!!
تشکرها: 2,815
تشکر شده 2,344 بار در 633 پست
کتاب مورد علاقه : بے قَـرآرمـ ڪُن حالت من : | چه زشته آرامــش ایــטּ روزهــایــم رآ مدیــوטּ همــاטּ انــتظـآرے هـسـتــم ڪه دیــگر از هـیــچ ڪسے جــز "خــدا" نــدارم . . . :.. خُــدآ جـــونَـمـ مِـرسے ..:![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همين ورا
تشکرها: 841
تشکر شده 767 بار در 465 پست
کتاب مورد علاقه : كتاب هاي دانيل استيل حالت من : | برادرش خیلی خوشگلتر از خودشه ما برنده ایم اگر اتفاقات تلخ دیروزراقربانی لحظه های شیرین فردانکنیم پس نه در حسرت دیروز نه دررویای فردا فقط برای امروز ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ﺯﻳﺮ ﻫﻤﻴﻦ ﺍﺳﻤﺎﻥ
تشکرها: 981
تشکر شده 806 بار در 254 پست
کتاب مورد علاقه : ﺩﯾﻮﺍﻥ ﺣﺎﻓﻆ حالت من : | من اصلن ازش خوشم نمیاد ... به قول حسین پناهی: می دانی ، یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی "تـعطیــل است" و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت، باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی، در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند، آن وقت با خودت بگویـی : بگذار منتـظـر بمانند ... | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |