| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : كارون!!!!!
تشکرها: 7,603
تشکر شده 58,626 بار در 3,420 پست
کتاب مورد علاقه : مي گل 1و2 حالت من : | پست بسیار مفید : +11 امتیاز سلام به دوستان گل....اینم تایپیک نقد شیدای من...... ![]() ![]() اول از همه دوستانی که رمان رو دنبال میکنن نهایت سپاس رو دارم.... ![]() ![]() دوم...اینکه نقداتون درست و به جا باشه خواهشا....در ضمن هرجا غلط املایی هست بهم بگین.... راجع به رمان هم اظهار نظر کنید مثلا بگین که دوست دارین داستان چطور پیش بره و....... ![]() ![]() یک چیز دیگه منو دل سرد نکنید خواهشا....اگه رمان از نظرتون خوب نیست نظر ندین...فقط نقد کنید...... ![]() ![]() اینم بگم که اول های داستان یکم سرد و بی روحه ولی بعد عاشقانه میشه...... ![]() ![]() خلاصه داستان:راجع به دختری ست به نام شیدا که از پنج سالگی پیش یک خوانواده دیگه بزرگ میشه...همون خوانواده یک پسر داره به اسم شاهرخ که چشم دیدن دختره رو نداره ولی......(رمان رو بخونید تا بقیه اش رو متوجه بشید....) ![]() ![]() ![]() با تشکر از مدیران عزیز و شما همراهان همیشگی...... ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید میرم تا اخر امتحانای ترم.ببخشید نشد از تک تک خداحافظی کنم.برام دعا کنید..بابای ویرایش توسط soratyrooz : ۲۳ دي ۱۳۹۱ در ساعت ۰۱:۵۸ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 5,542
تشکر شده 680 بار در 354 پست
| پست مفید : +3 امتیاز سلام گلم خسته نباشید رمان جالبیه خیلی به دل میشینه،جای هیچگونه نقدی نیست فقط با اجازه تون چندتا اشکال تایپی رو میگم امیدوارم جسارتمو ببخشید... شنبه صبح حاظر شدم که برم مدرسه =حاضر مادرش خودشونو بهم برسونن چشمام ساهی رفت و خوردم زمین..... نمیگفتم مامان بابا ولی....بغضی که تو گلوم بود نمیزاشت دیگه حرف بزنم....مهسا کنارم بود=نمیذاشت یک هفته از فوت ساراجون و عمو علی میگذشت و من همچنان تو اتاقم بودم...حاظر نبودم برم پایین صندلی رو از جلوی میز کامپوتر برداشت و نشست روبه روم از اول خط کپی کردم که راحتتر بتونید پیداشون کنید موفق باشید هرگـــز به دیگــران اجازه نده، قلـم خودخواهــی دست بگــیرند، ســـرنوشت را ورق زننــد، خاطــراتت را پـاک کنند و پایـانش بنویســند قســـــمت نبـــــــــود ...!! ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : كارون!!!!!
کتاب مورد علاقه : مي گل 1و2 حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
سلام ممنون خانمی.....جسارت چیه عزیزم خودم گفتم اگه غلط املایی داشت بهم بگین....ممنون ویرایش شد.... | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : شهر پر دود
تشکرها: 13,237
تشکر شده 12,014 بار در 399 پست
کتاب مورد علاقه : دروغ شيرين - پارلا _ هم حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام بر دوست گلم .خيلي داستانت رو دوست دارم.اميدوارم شاهرخ زودتر سر عقل بياد دست از اذيت كردن شيدا برداره.بازم دستت درد نكنه. داستان خودم: پرواي بي پرواي من ![]() رمان دوست عزيزم: سفر به ديار عشق | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : همین اطراف
تشکرها: 4,184
تشکر شده 596 بار در 331 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نخوندم میرم میخونم، ببینم چطوره ممنون. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : مي گل 1و2 حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
![]() سلام،شما لطف ميكني دوست عزيز | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : شهر دود و دم:)
تشکرها: 5,434
تشکر شده 6,939 بار در 1,646 پست
کتاب مورد علاقه : معشوقه شیطان طالع ماه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام ![]() راستش اونجایی که به شیدا میخاستن بگن سارا و علی فوت شدن خیلی بد گفتن..معمولا یه پیش زمینه ای چیزی میگن اینجوری آدم سنگ کوب میشه همین به نظرم رسید روحی که از مرگ می هراسد، هرگز یاد نمی گیرد که چگونه زندگی کند...! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : میون یه مشت شعروترانه
تشکرها: 1,691
تشکر شده 58 بار در 44 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوب.بانوی سرخ.طالع حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام خسته نباشی دوست عزیز.داستانت خوبه فقط یکم کل کلاروبیشتر کنی جذابتر میشه.مررررررررررررسی | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||||
کتاب مورد علاقه : مي گل 1و2 حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
![]() نقل قول:
| ||||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران عزیز
تشکرها: 8,228
تشکر شده 244 بار در 148 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز مرسی عزیزم خیلی خوب بود | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |