| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #71 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : همین جا!!!
تشکرها: 3,523
تشکر شده 3,367 بار در 1,022 پست
حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز نکنه شاهرخ بمیره؟ | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #72 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : در آسمان هفتم
تشکرها: 3,014
تشکر شده 369 بار در 189 پست
کتاب مورد علاقه : همه رمانها حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام خانم گل ممنون از قلم خوبت!..... ![]() !به نظر من شاهرخ باید همه چزرو به شیدا بگه یه خواهش روزی یک پست نزار خیلی کمه ادم دلش میگیره خو....ا....ه.... ششششش دوستم ![]() | ||||||||
| | |
| | #73 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : شایدتو♥کسی که دوستم داره...
تشکرها: 2,589
تشکر شده 2,212 بار در 452 پست
کتاب مورد علاقه : در امتدادحسرت.پروانگی حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز ممنون عزیزم خیلی قشنگ بود...احتمال میدم که شاهرخ یه مریضی داره...حالا چی نمیدونم... اگه مریضی دره شیدا باید باهاش خوب بخورد کنه...گناه داره طفلکی... ♥ هر نفس... ♥ درد است که میکشم !! ♥ ای کاش یا بودی، ♥ یا اصلا" نبودی !! ♥ این که هستی و کنارم نیستی... ♥ دیوانه ام میکند ! دیوانه ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #74 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,585
تشکر شده 77 بار در 36 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﻢ .ﺏ ﻧﻈﺮﻡ ﺷﺎﻫﺮﺥ ﻣﺮﯾﺾ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻭﻥ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮎ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﻮﺩ ﻣﺮﯾﻀﻪ ﺍﺳﻤﺸﻮ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﯽ .ﺏ ﻧﻈﺮﺕ ﺩﯾﮕﻪ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﮐﻠﯿﺸﻪ ﺍﯼ ﻧﻤﯿﺸﻪ ؟ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﻻﻥ ﻣﻨﻪ ﺷﺐ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﻣﻮﻗﻊ ﺍﻋﻼﻡ ﻧﺘﺎﯾﺞ ....ﺧﺪﺍ ﮐﻨﻪ ﺍﺧﺮﺵ ﺍﯾﻦ ﺷﮑﻠﯽ ﺑﺸﻢ ![]() ﺍﻭﺍﺗﺎﺭﻡ ﻋﮑﺎﺳﯿﺶ ﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩﻣﻪ ![]() | ||||||||
| | |
| | #75 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه خونه توی تهران
تشکرها: 17,761
تشکر شده 7,202 بار در 1,466 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز به نظر من اگه شاهرخ مریض بود هرگز با شیدا اون کارو نمی کرد چون کسی که نا امیده عزیزشو گرفتار نمی کنه شاید کسی دیگه مریض باشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #76 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 2,065
تشکر شده 537 بار در 163 پست
کتاب مورد علاقه : تقدیرشیرین وبازنشسته حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
کاترین که مریض بود و تا جایی که من یادمه ایدز داشت و شاهرخ هم خبر داشت!پس مطمئنا حواسش بوده که بهش نزدیک نشه! ================================================== =========== منم موافقم که احتمال داره شاهرخ مریض باشه! بهتره شیدا بیشتر کنجکاوی کنه یا اگه تونست جلوی رفتنشو بگیره و اگر هم بشه همراهش بره که چه بهتر! دوباره سیب بچین حوا! من خسته ام!! بگذار از این جا هم بیرونمان کنند. ![]() ![]() | |||||||||
| | |
| | #77 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,434
تشکر شده 303 بار در 103 پست
کتاب مورد علاقه : غزال حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز عزیزم فکر کنم پست اول امروزت کامل نیومده | ||||||||
| | |
| | #78 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۱ محل سکونت : در آسمان هفتم
تشکرها: 3,014
تشکر شده 369 بار در 189 پست
کتاب مورد علاقه : همه رمانها حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز سلام عزیزم ![]() رمانت خیلی خوبه زود به زود بفرست که زود تر تموم شه ما بی صبرانه منتظر هستیم پایانش خوب باشه مرسی ![]() | ||||||||
| | |
| | #79 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : مانده ام در راه!!
تشکرها: 996
تشکر شده 159 بار در 50 پست
کتاب مورد علاقه : امید وصل حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز خیلی خوب شد که دلیل رفتشو فهمید! تورو خدا شاهرخ رو یه کم ملایمتر و عاشق تر نشون بده!بعضی وقتا شاهرخ از بس خشن هست حرصم رو درمیاره! بی صبرانه منتظرم ببینم که تو این سفر چه اتفاقایی میفته! همیشه ساکن اعماق کوچه می ماند کبوتری که دلش آسمان نمیخواهد! ![]() رمانی که پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش: هـانــا | دختراسمان کاربر انجمن http://www.forum.98ia.com/t664010.html | ||||||||
| | |
| | #80 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 2,065
تشکر شده 537 بار در 163 پست
کتاب مورد علاقه : تقدیرشیرین وبازنشسته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام...... ![]() منم موافقم که شاهرخ مهربونتر باشه! یه چیزی: تا حالا این دو تا نشده بشینند با هم حرف درست حسابی بزنند مثلا شیدا بیاد از مدرسش و دوستاش حرف بزنه یا شاهرخ از زمانی که ایران نبوده و تحصیل میکرده و دوستان خارج از کشورش بگه! بشینند بغل دست هم دستاشون تو دست هم آروم از خودشون بگند و چیزایی که براشون مهمه! اگه میشه چند تا پست بذار که این طوری با هم حرف بزنند! و بهتره شهرخ بگه چرا اون موقع ها از شیدا بدش میومده و دلیل این که بهش علاقمند شده هم بگه! موفق باشی! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |