| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو دنیای خودم
تشکرها: 854
تشکر شده 2,846 بار در 919 پست
کتاب مورد علاقه : Tomorrow when the war began | واى بلا به دور انقد وضه شوهر بده تو ايران؟ Iran. Its my world. This place inspires me. To be tougher, to stay sharper, to think faster. ..........they maybe just streets to you....but to me.....they are everything اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاست من از مردن هراسم نیست یه حسی دارم این روزا که گاهی با خودم میگم شاید مردم هواسم نیست I've been spending the last 8 months...thinking all love ever does is break & burn & END | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : وسط هسته ی زندگیت
تشکرها: 136
تشکر شده 3,015 بار در 294 پست
حالت من : | ایشالا به پای هم پیر بشنو البته اونم با خوشبختی سال نو ، از آغوش مطهر خداوند فرا میرسد وقلب من نیایش می کند: خدایا! مرا متبرک کن تا هر روز که در راه رسیدن به «تو» گام بر میدارم با تحسین و حیرت زیبائی را بجویم که همانا سرشت «تو»ست. خدایا مرا برکت آن بخش که هر روز وظیفه خویش را به انجام برسانم و هر روز نیایش کنم: در آفتاب و باران بادا که خواست «تو» تحقق پذیرد. آمین ![]() | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : نا کجا آبـــــــــــاد
تشکرها: 8,681
تشکر شده 24,779 بار در 1,683 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | مرسی بابت عکسا ![]() | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 7
تشکر شده 342 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | از هیچ کدوم خوشم نمی یاد | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : ساکن باغ نیلوفری
تشکرها: 4,509
تشکر شده 6,231 بار در 3,516 پست
کتاب مورد علاقه : در امتداد حسرت حالت من : | آخه حیف حدیث فولادوند نیست حتی اگه شب رو دیر خوابیدی.صبح زود بیدار شو! زیر بارون راه برو نترس از خیس شدن! هرچند وقت یه بار یه نقاشی بکش! توی حموم آواز بخون.آب بازی کن.چه اشکالی داره؟! | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : در پناه خدا
تشکرها: 17,886
تشکر شده 4,699 بار در 2,956 پست
کتاب مورد علاقه : فیزیک هالیدی حالت من : | ممنون... من نمی دانم _ و همین درد مرا سخت می آزارد _ که چرا انسان , این دانا این پیغمبر در تکاپوهایش : _ چیزی از معجزه آنسوتر _ رو نبرده ست به اعجاز محبت , چه دلیلی دارد ؟ چه دلیلی دارد که هنوز مهربانی را نشناخته است ؟ و نمی داند در یک لبخند , چه شگفتی هایی پنهان است ! من بر آنم که درین دنیا خوب بودن _ به خدا _ سهل ترین کارست و نمی دانم , که چرا انسان , تا این حد , با خوبی بیگانه است . و همین درد مرا سخت می آزارد ! | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 7
تشکر شده 738 بار در 319 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت.بامدادخمار حالت من : | جدید بود | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 30
تشکر شده 476 بار در 249 پست
کتاب مورد علاقه : نوتریکا ، پر پرواز ، گ حالت من : | خوشم اومد | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر سایه ی خدا
تشکرها: 2,827
تشکر شده 7,386 بار در 569 پست
کتاب مورد علاقه : باورم كن&تاريك است حالت من : | چه زشتن همسراشون! پير شن... اشتباهم اینجا بود، هرجا رنجیدم لبخند زدم. فکر کردند درد نداشت محکم تر زدند. | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : هنوز رو خاکیم یادمان نمیکنند وای به روزی که خاکمان کنند
تشکرها: 1,693
تشکر شده 40,800 بار در 1,434 پست
کتاب مورد علاقه : غریبانه حالت من : | اوخی خوشبخت باشن •٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠•˙کـــو ر بــاش بانـــو.../ نـگاه کـــہ مـےکنـی، مـے گوینــב: نـخ בاב(!) عـبوس بــاش بانــــو../. لبــخنــב کــہ مـیزنـے، مـے گـوینــב: پـا בاב(!) لال بــاش بانــــو/... حـرف کــہ مـے زنـے، مـے گوینــב: جـلوه فـروخـت(!) شـاید בسـت از سـرمان برבارنـב.../ شـــــایــב (!)•٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠•˙ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |