| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : درون گل رز
تشکرها: 2,051
تشکر شده 5,059 بار در 2,723 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب زندگی خودم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دو چشم باز نهاده نشستهام همه شب چو فرقدین و نگه میکنم ثریا را امضا میخوای چیکار؟ ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 80,266
تشکر شده 302,505 بار در 20,384 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ابوبکر سعد آنکه دست نوال نهد همتش بر دهان سال خـــــــــــــدا و دیگر هیچ...! نحـوه ی قـرار دادن کتـاب در سایت! نکته ی ویرایشی مهم برای تمامی رمان نویس ها: حروف رو نَکِشید و بین علائم و کلمات حتما فاصله (اسپیس) بزنید تا متن رمان کامل ارسال بشه! | ||||||||
| | |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : motel ghoo
تشکرها: 1,761
تشکر شده 4,036 بار در 915 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ببشیداااااااااا ولی عسل جون یه چیزی نوشت که من کلللللللللله بوستانو گشتم پیدا نکردم بنا براین با یک شعر دیگه شروع میکنم... ![]() شبی دود خلق آتشی برفروخت شنیدم که بغداد نیمی بسوخت یکی شکر گفت اندر ان خاک و دود که دکان مارا گزندی نبود چقدر تنهایی خوبه! نه بی اف داری نه جی اف نه یکی که دم به دیقه آمارتو بگیره نه کسی که الکی بهت تهمت بزنه دلتو بشکنه بهت خیانت کنه مجبورت کنه خودتو عوض کنی چقدر آزادی خوبه! وقتی فقط یه فنجون قهوه دستت میگیری و لم میدی یه گوشه و به عنوان یه بیطرف بهم زدنا و آشنا شدنا رو میبینی و با آرامش فکر میکنی: خوبه خر نشدم! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : motel ghoo
تشکرها: 1,761
تشکر شده 4,036 بار در 915 پست
کتاب مورد علاقه : yasamin_elahe naz_ghazal حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز در اندیشه ام تا کدامم کریم از ان سنگدل دست گیرد به سیم | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 50,288
تشکر شده 50,505 بار در 7,525 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز میان ما و شما عهد در ازل رفتهست هزار سال برآید همان نخستینی به حکم آن که مرا هیچ دوست چون تو به دست نیاید و تو به از من هزار بگزینی Nothing compares, no worries or cares Regret’s and mistakes they’re memories made. ؟Who would have known how bittersweet this would taste | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : پاریس
تشکرها: 15,115
تشکر شده 43,680 بار در 4,226 پست
کتاب مورد علاقه : خداوند الموت و ... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یار بیگانه نگیرد هر که دارد یار خویش ای که دستی چرب داری پیستر دیوار خویش خدمتت را هر که فرمایی کمر بند د به طلوع لیکن ان بهتر که فرمایی به خدمتگار خویش علم پزشکی ثابت کرده که شکستن دل واقعیته؛ یعنی وقتی دل کسی می شکنه، تو قلبش اتفاقی می افته مثل یه خونریزی کوچیک یا یه جراحت.. که حتی می تونه منجر به سکته قلبی بشه.... سعی کن دل هیچکسی رو نشکنی... | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : Soul Society & Konoha
تشکرها: 5,875
تشکر شده 6,843 بار در 1,924 پست
کتاب مورد علاقه : Harry Potter, Twilight حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز شنیدم که پیری شبی زنده داشت سحر دست حاجت به حق بر فراشت هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دنیای شیرین ادبیات
تشکرها: 5,991
تشکر شده 2,261 بار در 1,222 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو نه مثل افتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و ایند و تو همجنان که هستی تو کجایی سهراب اب را گل کردند چشم ها را بستند وچه با دل کردند....... وای سهراب تو کجایی اخر؟........ زخم بر دل عاشق کردند خون به چشمان شقایق کردند تو کجایی سهراب؟که همین نزدیکی عشق را دار زدند. همه جا سایه دیوار زدند وای سهراب دلم را کشتند رمان زیبا و جذاب دوست عزیزم رز صورتی در گرگ و میش نگاه تو | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 36,115
تشکر شده 21,955 بار در 7,400 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یاد میداری که با من جنگ در سر داشتی رای رای توست خواهی جنگ خواهی آشتی | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دنیای شیرین ادبیات
تشکرها: 5,991
تشکر شده 2,261 بار در 1,222 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یار بیگانه ندارد هر که دارد یار خویش ای که دستی چرب داری پیشتر دیوار خویش | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, سعدی, شیرازی, مشاعره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |