| |||
| | #161 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : تو اتاق
تشکرها: 5,851
تشکر شده 6,446 بار در 3,043 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز تا خبر دارم از او بیخبر از خویشتنم با وجودش ز من آواز نیاید که منم عقل می گوید که وقت عاشقی داری هنوز عشق از صبح ازل احساس دیری می کند در جدال عقل و عشق این بار عقل از هوش رفت عشق با شمشیر ابرویت دلیری می کند | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #162 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خوزستان_ دزفول
تشکرها: 43,212
تشکر شده 96,458 بار در 12,740 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر، بامداد خمار حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مشکن دلم که حقه راز نهان توست ترسم که راز در کف نامحرم اوفتد ♥♥♥♥♥ پروانگی ِ یک پروانه | رز صورتی ... کاربر انجمن در گرگ و میش نگاه تو | رز صورتی ... کاربر انجمن ورود ممنوع!!! اینجا تربت زنانه ی من بویِ فاطمه می دهد، من از جنس او هستم برای ورود به خلوت من دوستانه بیا آن هم با وضو ،اینجا دلی سخت شکسته و خداییش میان شکسته های دلش نشسته مراقب حرمت خدای نشسته بر خرابه ها باش رز صورتی ... | ||||||||
| | |
| | #163 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 14,301
تشکر شده 17,798 بار در 8,480 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته..تا ته دنیا | بدون امتیاز : 0 امتیاز دلش خون شد و راز در دل بماند ولی پایش از گریه در گل بماند رقیبان خبر یافتندش ز درد دگر باره گفتندش اینجا مگرد
| ||||||||
| | |
| | #164 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : در قلمرو خدا
تشکرها: 5,661
تشکر شده 867 بار در 358 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره غرور و تعصب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دستم نداد قوت رفتن به پیش دوست چندی به پای رفتم و چندی به سر شدم چه ساده بودم آن هنگام که میپنداشتم ترکیدن بادکنک آبی ام ناگوار ترین حادثه عالم است ............ دست هایم به آرزوهایم نمے رسند، آرزوهایم بسیار دورند، ولے درخت سبزم می گوید، امیدی ... دعایی ، خدایی هست.. | ||||||||
| | |
| | #165 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
کتاب مورد علاقه : برباد رفته..تا ته دنیا | بدون امتیاز : 0 امتیاز مکن بر من جفا کز هیچ راهی ندارم جز وفاداری گناهی | ||||||||
| | |
| | #166 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بخش موبایل ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : در آغوش باد
تشکرها: 8,413
تشکر شده 48,859 بار در 10,981 پست
کتاب مورد علاقه : دوستی با عزرائیل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یار آن بود که صبر کند بر جفای یار ترک رضای خویش کند در رضای یار هر چقدر دور باشیم باز به هم نزدیکیم !!! | ||||||||
| | |
| | #167 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : جنوب
تشکرها: 13,323
تشکر شده 8,763 بار در 4,464 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ره راست رو تا به منزل رسی تو در ره نهای، زین قبل واپسی چو گاوی که عصار چشمش ببست دوان تا به شب، شب همان جا که هست وقتی دعا مي كني، دعاي تو از اين جهان خارج مي شود و به جايي مي رود كه هيچ زماني نيست. دعايت به قبل از پيدايش عالم مي رود. دعايت به آنجا كه دارند تقديرت را مي نويسند مي رود و تقدير نويس ِ مهربان ِ عالم، تقديرت را با توجه به دعايت مي نويسد. | ||||||||
| | |
| | #168 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : برباد رفته..تا ته دنیا | بدون امتیاز : 0 امتیاز تو در آب اگربه بینی حرکات خویشتن را بزبان خود بگوئی که به حسن بی نظیرم | ||||||||
| | |
| | #169 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
تشکرها: 15,647
تشکر شده 13,137 بار در 5,535 پست
کتاب مورد علاقه : زهر تاوان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من بدین خوبی و زیبایی ندیدم روی را وین دلاویزی و دلبندی نباشد موی را
| ||||||||
| | |
| | #170 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : برباد رفته..تا ته دنیا | بدون امتیاز : 0 امتیاز اگر تو زهر دهی چون عسل بیاشامم به شرط انکه به دست رقیب نسپاری | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| اشعار, با, سعدی, شیرازی, مشاعره |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |