| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتونو راجع به رمانم بگین؟ | |||
| وستا دختر خیلی جلفیه.من نمیتونم تحملش کنم.آرتا هم غیر قابل تحمله | | 16 | 9.52% |
| وستا دختر جالبیه.ازشخصیتش خوشم میاد.آرتا رو هم خیلی دوس دارم. | | 119 | 70.83% |
| روند داستانتو عوض کن.بچگونس | | 21 | 12.50% |
| صحنه هاشو کمتر کن. | | 6 | 3.57% |
| نباید آرتا رو تا این حد پولدار نشون می دادی. | | 24 | 14.29% |
| نظرسنجی با انتخاب چندگانه رأی دهندگان: 168. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : gorgan
تشکرها: 2,354
تشکر شده 56,806 بار در 752 پست
کتاب مورد علاقه : غزال.قرار نبود حالت من : | پست بسیار مفید : +12 امتیاز سلام بچه ها.اینم از نقد کتابم. ![]() زودتر بیاین نقد کنین.چون اولین کتابمه اصلا روحیه ندارم. اشکالاتشو بگین تا سریع برطرف کنم. ![]() راهنماییمم بکنین ![]() خلاصه داستانم: دختری از جنس آتش,از جنس گرما.کسی که چشمها را خیره می کند و ... و عشق را در دل مردان بیدار. در کنار پسری که گرمای دختران زیادی را تجربه کرده ولی با گرمای این دختر وجودش به آتش کشیده می شود. غیرت,تعصب,لذت,هوس,و عشق در وجودش جاری می شود.ولی یک اشتباه... اینم آدرس رمانم: http://www.forum.98ia.com/t695930.html حتما نقد کنینـــــــــــــــا مادر مثـــــل مداده که هر روز تراشیده شدنش رو حس میکنی تا وقتی که تــــــموم شه.... و پدر مثل خودکاره که هـــــر چقدهم باهاش بنویسی...ظاهرش تغییر نمیکنه... فقط یه روز با خبر میشی که دیگه نیست... رمان های من: هوس و گرما (کامل شده) هـــــــکر قلبhttp://www.forum.98ia.com/t897297.html نقد رمان هکر قلب :http://www.forum.98ia.com/t897705.html اسطوره (ویژه و خاص)تاریخ گذاشتن این رمان معلوم نیست. تصویر شخصیت های رمان هکــــرقلب در گروه طرفداران: آدرس وبلاگ ویرایش توسط arish94 : ۲۲ مهر ۱۳۹۱ در ساعت ۱۰:۱۸ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *NaZ@NiN.B*, .MojGan., a.n.jel, ashk eshgh, Breaking dawnnn, CIVIL, doni.m, faezeh97, hanieh jojo, hediyeh_b, kimi khoshgele, m.nafas, maedeh angel, mahsamoon, maya 4030, n@sim, naghme 73, nasrin44, Negin96, patrin, ^MY HEAVEN^, ~کـمـنــد~, آرام وحشی, آنه69, ستاره 51, عاشقتم جابر !, غزال آریا, نوااا, نیاز و ن, ♥LIP$TICK♥ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر سقف آسمان
تشکرها: 56,834
تشکر شده 59,525 بار در 6,889 پست
| پست معمولی : +2 امتیاز خلاصه کاملی از کتاب و لینک تایپک تایپ رو تو پست اولتون قرار بدید وگرنه طبق قوانین تاپیک حذف میشه. قوانین بخش و اطلاعیه مهم بخش رو مطالعه کنید قوانین بخش نقد و معرفی کتاب قوانین بخش نقد کتاب های نوشته کاربران
| ||||||||
| |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : gorgan
کتاب مورد علاقه : غزال.قرار نبود حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام بچه ها ![]() این اولین کتاب منه.خیلی بی معرفتین بیاین اعتراضاتونو بکنین دیگه.من به اعتراضتونم راضیم اگه میشه زودتر بیاین و بگین موضوع رمان تا اینجا خوب بوده یا بهتره یه جور دیگه پیش بره.اصلا کسی میتونه حدسی در مورد رمان بزنه؟ با تشکر | ||||||||
| |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : رشت
تشکرها: 2,967
تشکر شده 2,507 بار در 483 پست
کتاب مورد علاقه : استاد عشق(ایرج حسابی) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز داستان رمانت باحاله قلمتم هیجان انگیزه فقط یه مشکل کوچولو دارم با رمانت اونم اینه که پسره و دختره از هر نظر ایده آلن (قیافه رو میگما) ولی خب با اینکه یکم احساس تکراری بودن و رویایی بودن دارم ولی بازم نوشتت خیلی خوب با آدم ارتباط برقرار میکنه طوری که میتونی همه چی رو تو ذهنت ترسیم کنی فعلا فقط این چیزا رو پیدا کردم. ضعف داشتی خبرت میکنم ! انـســــان نـقــطه ای اســــت بین دو بیــــنهـــــایت بی نهایـــت لـجـــن و بی نهایـــت فرشـــــتــه بنگـــر به کــــدام طرف مــــیروی؟؟؟ (دکـــتر شریـعــــتی) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ | ||||||||
| |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : غزال.قرار نبود حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی نسیم جون.ولی به قول یه نویسنده ی خوب ((خانم هما پور اصفهانی ))داستان باید از اسطوره ها و بهترین ها باشه تا خواننده جذب بشه من کاملا با نظرش موافقم | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 3,921
تشکر شده 563 بار در 105 پست
کتاب مورد علاقه : برایم از عشق بگو حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام. راستش حسی که از خوندن داستان تا اینجا بهم دست داد اینه که شخصیت اصلی بیشتر بهش میخوره که یک دختر دبیرستانی باشه تا دانشجو یا این که شما خودت در مقطع دبیرستان هستی . البته قصدم فقط ارائه نقد و نظرم بود. امیدوارم نرنجی ز تو گر تفقد و گر ستم، بود این عنایت و آن کرم همه از تو خوش بود ای صنم! چه جفا کنی چه وفا کنی ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : غزال.قرار نبود حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
مرسی از نظرت عزیزم.من خودم الان دانشجوام. گفته بوم میخوام این دختر متفاوت باش.به نظر من وستا حتی دختر دبیرستانی نیس.چون دیگه الان دبیرستانی ها هم سعی میکنن خودشونو بزرگ نشون بدن ولی وستای من میخواد همیشه بچه بمونه.میخواد توی دنیای نامرد بزرگا وارد نشه.تا الانم تونسته مواظب خودش باشه.ولی کم کم برای اونم اتفاقاتی میفته که از این الت شاد بیرون میاد. | |||||||||
| |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰
تشکرها: 9,935
تشکر شده 391 بار در 137 پست
کتاب مورد علاقه : تمامِ ناتمامِ من... | آن حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز رمانت تکراریه ولی قلمت زیباست ولی به نظرم شخصیت وستا زیادی بچه گونه و لوسه،بخصوص موقعی که از پسرا با ماشینی که بهش پیشنهاد دادن پیش مرل و نامزدش رهام که یک پسره آنجور صحبت میکنه(به نظر زیادی جلف میاد) | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : غزال.قرار نبود حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
![]() راستی سعی دارم در ادامه داستان کاری کنم که حالت تکراری نداشته باشه.یعنی تا الان من کتابی و نخوندم که شخصیتش اینطوری باشه.البته در آینده ویرایش توسط arish94 : ۲۵ مهر ۱۳۹۱ در ساعت ۰۴:۵۵ بعد از ظهر | |||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : همین گوشه کنار
تشکرها: 18,759
تشکر شده 1,422 بار در 459 پست
کتاب مورد علاقه : جا نمی شن...:) حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز از بی پروا نوشتنت خوشم میاد...مخصوصا دیالوگ های آرتا رو خیلی خوب می نویسی... از این که یه پسر پولدار و خوش قیافه رو عابد و زاهد تصویر نکردی خیلی خوشم میاد...یه طورایی واقعیت همچین قشری رو نشون دادی.... امیدوارم روند ادامه ی داستان هم مثل الان قشنگ و دوست داشتنی باشه... | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |