| |||
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : ye ja ke be zooor ovordanam va halam azash beham mikhore
تشکرها: 289
تشکر شده 1,051 بار در 123 پست
کتاب مورد علاقه : vampaur diars.twilight.rebeka.macbes حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نه خیرم دخملا ارسوای کسی نیستن همه رسوای انوانننننننن به افتخار دخملا یه کف مرتب http://www.forum.98ia.com/t742279.html میراث خون اشام کــور بــودم کــاش، تــا تــو نــزدیــک مــیآمــدی و دستــم را مــیگــرفتــی! نــه مثــل حــالا کــه چشــم، تنهــا جــای خــالــیات را مــیبینــد . . . . . . خیلی بده احساس کنی مثل شمعی ! فقط وقتی برق رفت می آیند سراغت و بعد با یک فوت خاموشت میکنند … . . . برای قرصهایم لالایی می خوانم تا به خواب روند و فراموش نکنند که، خواب آورند نه یاد آور … | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 856
تشکر شده 304 بار در 201 پست
کتاب مورد علاقه : عشق و اتش و..... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی باحال بود.......مرسی 2 خیلی باحال افتاد.... مشکلات انسان های بزرگ را متعالی میسازد و انسان های کوچک را متلاشی. | ||||||||
| | |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : کاشان
تشکرها: 3
تشکر شده 10 بار در 7 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با تشکر مدیدیرت پپپپپپپپپپپپارک | ||||||||
| | |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : ی جایی گوشه دنیا
تشکرها: 128
تشکر شده 255 بار در 161 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه/قرارنبود/غزال حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز باحال بود دمت گرم بانوی سرزمینم | ||||||||
| | |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰
تشکرها: 3,023
تشکر شده 6,433 بار در 779 پست
کتاب مورد علاقه : شیدایی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گنا داره بخبخت | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |