| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
تشکرها: 3,797
تشکر شده 8,881 بار در 980 پست
حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز استاد دانشگاه با این سوال ها شاگردانش را به يك چالش ذهنی کشاند . آیا خدا هر چیزی که وجود دارد را خلق کرد؟ شاگردی با قاطعیت پاسخ داد:"بله او خلق کرد " استاد پرسید: "آیا خدا همه چیز را خلق کرد؟ " شاگرد پاسخ داد: "بله, آقا " استاد گفت: "اگر خدا همه چیز را خلق کرد, پس او شیطان را نیز خلق کرد. چون شیطان نیز وجود دارد و مطابق قانون که کردار ما نمایانگر صفات ماست , خدا نیز شیطان است " شاگرد آرام نشست و پاسخی نداد. استاد با رضایت از خودش خیال کرد بار دیگر توانست ثابت کند که عقیده به مذهب افسانه و خرافه ای بیش نیست . شاگرد دیگری دستش را بلند کرد و گفت: "استاد میتوانم از شما سوالی بپرسم؟ " استاد پاسخ داد: "البته " شاگرد ایستاد و پرسید: "استاد, سرما وجود دارد؟ " استاد پاسخ داد: "این چه سوالی است البته که وجود دارد. آیا تا کنون حسش نکرده ای؟ " شاگردان به سوال مرد جوان خندیدند . مرد جوان گفت: "در واقع آقا, سرما وجود ندارد. مطابق قانون فیزیک چیزی که ما از آن به سرما یاد می کنیم در حقیقت نبودن گرماست. هر موجود یا شی را میتوان مطالعه و آزمایش کرد وقتیکه انرژی داشته باشد یا آنرا انتقال دهد . و گرما چیزی است که باعث میشود بدن یا هر شی انرژی را انتقال دهد یا آنرا دارا باشد. صفر مطلق (460 - F) نبود کامل گرماست. تمام مواد در این درجه بدون حیات و بازده میشوند. سرما وجود ندارد. این کلمه را بشر برای اینکه از نبودن گرما توصیفی داشته باشد خلق کرد." شاگرد ادامه داد: "استاد تاریکی وجود دارد؟ " استاد پاسخ داد: "البته که وجود دارد " شاگرد گفت: "دوباره اشتباه کردید آقا! تاریکي هم وجود ندارد. تاریکی در حقیقت نبودن نور است. نور چیزی است که میتوان آنرا مطالعه و آزمایش کرد. اما تاریکی را نمیتوان. در واقع با استفاده از قانون نیوتن میتوان نور را به رنگهای مختلف شکست و طول موج هر رنگ را جداگانه مطالعه کرد. اما شما نمی توانید تاریکی را اندازه بگیرید. یک پرتو بسیار کوچک نور دنیایی از تاریکی را می شکند و آنرا روشن می سازد. شما چطور می توانید تعیین کنید که یک فضای به خصوص چه میزان تاریکی دارد؟ تنها کاری که می کنید این است که میزان وجود نور را در آن فضا اندازه بگیرید. درست است؟ تاریکی واژه ای است که بشر برای توصیف زمانی که نور وجود ندارد بکار ببرد ." در آخر مرد جوان از استاد پرسید: "آقا، شیطان وجود دارد؟ " زیاد مطمئن نبود. استاد پاسخ داد: "البته همانطور که قبلا هم گفتم. ما او را هر روز می بینیم. او هر روز در مثال هایی از رفتارهای غیر انسانی بشر به همنوع خود دیده میشود. او در جنایتها و خشونت های بی شماری که در سراسر دنیا اتفاق می افتد وجود دارد. اینها نمایانگر هیچ چیزی به جز شیطان نیست ." و آن شاگرد پاسخ داد : شیطان وجود ندارد آقا. یا حداقل در نوع خود وجود ندارد. شیطان را به سادگی میتوان نبود خدا دانست. درست مثل تاریکی و سرما. کلمه ای که بشر خلق کرد تا توصیفی از نبود خدا داشته باشد. خدا شیطان را خلق نکرد. شیطان نتیجه آن چیزی است که وقتی بشر عشق به خدا را در قلب خودش حاضر نبیند. مثل سرما که وقتی اثری از گرما نیست خود به خود می آید و تاریکي که در نبود نور می آید . نام مرد جوان يا آن شاگرد تيز هوش كسي نبود جز ، آلبرت انیشتن آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | .LiLiM., angel26, aroosha93, asal, asha, barooni, hiva, kafgir, kaveh90, maheabi, mahsa668, mana20, MICROOOB, min.a, nasime bahari, REAL LOVE, saeed_nami, smart girl, viciOus bOy, Zanessa, خواجه, سکوت تنهایی, پاسارگارد, پروانه! |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 974
تشکر شده 6,760 بار در 1,248 پست
کتاب مورد علاقه : شاهدخت سرزمین ابدیت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با اینکه قبلا هم خونده بودم، اما دوباره خوندش ارزش داشت مرسی عزیزم تابستانی گرم در راه است، درست مثل آغوشت، و پر از امید، شبیه نگاه های عاشقانه ات. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : همین دور و بر!
تشکرها: 1,843
تشکر شده 3,760 بار در 654 پست
کتاب مورد علاقه : کدومشو بگم | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی تاثیر گذار بود..مرسی در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هرچه بیشتر اوج بگیری..کوچکتر می شوی!! | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : ته ته تهران اللیکوم!
تشکرها: 4,745
تشکر شده 17,522 بار در 3,817 پست
کتاب مورد علاقه : قورباغه رو قورت بده! حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خونده بودم!خونده بودم!میسی!مال عقچه من بود!انیشتن! | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : کره ماه در سبزه
تشکرها: 45
تشکر شده 340 بار در 145 پست
کتاب مورد علاقه : بامداد خما حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خیلی جالب بود تا حالا از این دیدگاه نگاه نکرده بودم واقعا ممنون مرسییی یه دنیا تشکر من نمی گویم هرگز نباید در نگاه اول عاشق شد اما اعتقاد دارم باید برای بار دوم هم نگاه کرد. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : United Kingdowm
تشکرها: 0
تشکر شده 235 بار در 134 پست
کتاب مورد علاقه : رکسانادریا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوس دارم اینو ممنون خود من اینجارو ساختم دیواراش کار منن رنگارو پاک میکنم ببین که نعره میزنن خود من دیوارای زندونم و ساختم اره خودم خودم و توی این چهار دیواری انداختم ![]() http://kathyjojo.wordpress.com | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : بخارا
تشکرها: 7,406
تشکر شده 5,975 بار در 920 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : مگه فضولی؟
تشکرها: 41,393
تشکر شده 35,555 بار در 4,147 پست
کتاب مورد علاقه : همه نوع کتابی دوس دارم حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دستش درد نکنه عجب جوابی بش داد ![]() کسی که ایمانش ضعیف باشه همچین چیزایی هم وجود داره ![]() عشق من همیشه عاشقم باش | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خونه مون...
تشکرها: 26,640
تشکر شده 26,917 بار در 4,288 پست
کتاب مورد علاقه : پیامبر و دیوانه | بدون امتیاز : 0 امتیاز خونده بودم!ولی خوب جوابی دادا!!! | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر آسمان خدا
تشکرها: 525
تشکر شده 370 بار در 109 پست
کتاب مورد علاقه : کیمیاگر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دمت گرم انیشتین . دستت درد نکنه عزیزم ، خیلی قشنگ بود . من آن گلبرگ تنهایم که میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| آیا, خدا, خلق, دارد, را, هر, وجود, چیزی, کرد, کرد؟, که |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |