| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : Half the World
تشکرها: 836
تشکر شده 6,011 بار در 650 پست
کتاب مورد علاقه : My Neighbor.......... حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : همین نزدیکیا
تشکرها: 3,911
تشکر شده 8,420 بار در 2,215 پست
کتاب مورد علاقه : هم خونه حالت من : | دهنم اب افتاد برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن !!! ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : خونمون
تشکرها: 474
تشکر شده 305 بار در 257 پست
کتاب مورد علاقه : غزال-الهه شرقی حالت من : | دلم خواس............ بـــِـ ــه سَـــلآمَتـــیِ اونـــ ــآیــ ــی کــِـ ــه هَمیـــ ــشِــه مـــی خَنـــ ــدَن و مـــ ــی خَنـــدونـَــ ــن... ولــــ ــی یــــِ ــ ــه عُمـــ ـر بُغـــض داشتـــَ ــن... و هــــیـــ ــچ کــَــ ــس نَــفَـــ ــهــمیـــد ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : دیار کریمان
تشکرها: 3,077
تشکر شده 663 بار در 366 پست
کتاب مورد علاقه : بعد از او | منم ميخوااااااام [CENTER]ياد بگير قدر چيزي را كه داري بداني قبل از اينكه زمان به تو يادآوري كند كه بايد قدر آن چيزي را كه داشتي،ميدانستي رمانی كه ميخونم میوه ی منحوس | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 30,009
تشکر شده 932 بار در 279 پست
حالت من : | معلومه خیلی خوشمزش.....دهنم آب افتاد | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : دي ۱۳۹۰ محل سکونت : میونـ یهـ عالمهـ دیـوار
تشکرها: 279
تشکر شده 1,910 بار در 601 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | واااااااااااااااااااااییی ی مامانی من میخوام ای بترکید من گشنم شد منم از این کیک خوشگلا میخوام ![]() از خواب ها پرید، از گریه ی شدید اما کسی نبود... اما کسی ندید.. از خواب می پرم، از گریه ی زیاد از یک پرنده که خود را به باد داد از خواب می پری از لمس دست هاش و گریه می کنی زیر ِ پتو یواش از خواب می پرم می ترسم از خودم دیوانه بودم و دیوانه تر شدم... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸
تشکرها: 7,868
تشکر شده 535 بار در 394 پست
کتاب مورد علاقه : مردی در تبعید ابدی حالت من : | وای چه هوس انگیز | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
تشکرها: 295
تشکر شده 650 بار در 160 پست
کتاب مورد علاقه : بازگشت.راه حل . همخونه حالت من : | هر کی کیک خواست به خودم بگه . | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : یجایی تو کره زمین
تشکرها: 575
تشکر شده 508 بار در 352 پست
کتاب مورد علاقه : Romeo & Juliet حالت من : | وای ی ی منم میخوووووااااااااااااااام.. ............... گفتند:محبت کن...از محبت خارها گل میشود...!محبت کردم...هیچکس گل نشد...!همه خارم کردند...! ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : ی جایی گوشه دنیا
تشکرها: 128
تشکر شده 254 بار در 160 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه/قرارنبود/غزال حالت من : | وای من عاشق کیک شکلاتیم من دلم میخواد بانوی سرزمینم | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |