| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 14
تشکر شده 426 بار در 31 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز بچه ها می خام تو این پست بترکونم . این کتابای که واستون می خوام بزارم اثر ریچارد ایناکه. راستی پایه گذار این کتابا جی ار ار تالکین بود که عمرش کفاف نداد اونو کامل کنه برای همین این داستانا رو میشه به نوعی فن فیکشن حساب کرد. راستی بازیشم خیلی پر طرف داره ها. پ.ن(فن فیکشن داستانی است که ادامه ی داستان نویسنده ی دیگر باشه مث اسکارلت (ادامه ی بر باد رفته) یا فن فیکشن های هری پاتر) (راستی نظر یادتون نره ) وار کرافت نبرد باستانیان(ریچارد ای ناک)(خیلی قشنگه) قسمت اول چشمه جاودانگی بخش اول بخش دوم بخش سوم بخش چهارم قسمت دوم اهریمن روان بخش اول بخش دوم بخش سوم قسمت سوم شکافت بخش اول بخش دوم بخش سوم بخش چهارم بخش پنجم بخش ششم بخش هفتم بخش هشتم هنر نبرد از ریچارد ای ناک(داستان کلی وارکرافت) دانلود قسمت اول طلوع هورد دانلود کل کتاب آخرین نگهبان(وارکرافت) قسمت اولقسمت دومقسمت سوم و چند تا از داستانای وارکرافت(انگلیسی) روز اژدها از خون وافتخار پادشاه طوایف آخرین نگهبان دانلود کتاب داتلود کتاب دانلود کتاب دانلود کتاب از نظر افراد مختلف حقیقت تفاوت های زیادی داره پس هیچ چیز حقیقت نداره .(فردریش نیچه) | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,235
تشکر شده 295,508 بار در 19,837 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خـــــــــــــدا و دیگر هیچ...! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : جایی که قلب آنجا نیست
تشکرها: 79,235
تشکر شده 295,508 بار در 19,837 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : دوزخ
تشکرها: 468
تشکر شده 1,453 بار در 389 پست
کتاب مورد علاقه : بينوايان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش درسی و دانشجویی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : شهر من گم شده است من با تب خانه ای در طرف دیگرشب ساخته م
تشکرها: 81,531
تشکر شده 70,951 بار در 11,643 پست
کتاب مورد علاقه : زندگی در پیش رو حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست عزیز جای پست شما در این تاپیک نیست پستتون به تاپیک زیر منتقل میشه http://www.forum.98ia.com/t1.html خواهشا در زدن پست در جای مناسب دقت کنید ممنون از توجهتون ❤پرواز تنهایی | آيلا ببخشیدم اگر، صبر من کم بود و خطای تو زیاد , اگر تحمل من اندک بود و اشتباهاتِ تو بی شمار!ببخشیدم اگر,صدای گریه شبانه ام خوابت را آشفت ,اگر دیدن اشکهای من دلت را آزرد !ببخشیدم اگر , من پر از عشق بودم و تو پر از نفرت,اگر بخشیدن عادت من بود و خصلت تو نبخشیدن!ببخشیدم، به خاطر این همه دوستت داشتن...به خاطر تا آخرین نفس پایِ تو ایستادن! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| warcraft, warcraft|, اثر, ای, ایناک, دانلود, رمان, ریچارد, ناک, نبرد, نبردwarcraft»»»»», های, هنر, کتابهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |