| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 3,103
تشکر شده 399 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : سخته انتخاب حالت من : | پست بسیار مفید : +13 امتیاز دوست دارید با یکی که قبلا دوست دختر داشته (یک کسی مثل شروین همسایه من ) ازدواج کنید که بلد چه جوری قلبتون زود به تپش بندازه یا کسی که اهل این کارها نبوده و نگاه به نامحرم نمی کرده و مسلما زیاد رابطه برقرار کردن با دخترها رو بلد نیست؟(کسی مثل ارشیا یکبار نگاهم کن ) نگاه نکن که می گوید، ببین چه می گوید. "حضرت علی علیه السلام" | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | " گلادیاتور ", * sogand 21 *, */maryam/*, *شهرزاد*, .:SOHA:., .Ice Girl., ABAN *, Arezoo.M, aroosha93, attish, CIVIL, erfane.75, geloria68, kim mobina, kimberlite, kimia_hg, maryammoayedi, mina68, mina_k, mobaraki, niloo green, pakdin, parand73, petroshimi, sara8478, sevda22, shaghayagh banoO, yaasmin, z.o.a, za_178, zhani, zizijooon, ^MY HEAVEN^, { }, آیشا, بهار بارانی, بیــ رنــگــ, تینا97, دریا کیهانی, راز مخفی, رستگار4006, رمانتیک..., رها_hd, سحر وروجک, سعیدانصاری, سكوت ابريشم, سپیدک, شرورترین پسر, فاطمه سادات ..., لیسار, مسافرشب, نیکا83, کایسا, یاسی وثوقی, یاشمین |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سایه ی خدا
تشکرها: 12,555
تشکر شده 973 بار در 401 پست
کتاب مورد علاقه : خالکوبی- معشوقه شیطان حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز هیچ کدوم نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی قرار نیس هر کی رابطه ی اون شکلی با دخترا نداشته خییلی خجالتی و پرت باشه (البته من یکبار نگاهم کن نخوندم و منظور دقیقتو نمیدوم ولی اینو میدونم از بیشتر اخلاقای شروین (نه فقط این مورد) متنفرررر بود) برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,925
تشکر شده 1,031 بار در 385 پست
کتاب مورد علاقه : نوشته های م مودب پور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گزینه 1 | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,552
تشکر شده 2,782 بار در 577 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واسه خودمم چند روز پیش سوال شده بود .... اما جواب نداشتم ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 2,506
تشکر شده 2,696 بار در 1,308 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با تجربه اما کسی که واقعا از بقیه دست کشیده باشه اما خانوما رو بشناسه خدافظ واسه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ایران
تشکرها: 3,103
تشکر شده 399 بار در 116 پست
کتاب مورد علاقه : سخته انتخاب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
آبجی جوون منم منظورم شوت و پرت نبود که! به هر حال تا نحوه به قلیان انداختن احساسات یک خانوم دستش بیاد یکم زمان می بره و اولش نابلد | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : هر جای دنیایی دلم اونجاس...
تشکرها: 711
تشکر شده 15,603 بار در 231 پست
کتاب مورد علاقه : غریبه آشنا... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بستگی به طرفش داره!شاید شروین! .......نمیدونم!.....ولی شروینم بیش از حد بوداااا کتابم کامل شد......!!!هورااااااا... بیاین بخونین.....البته اگه دوست داشتین ![]() http://www.forum.98ia.com/t610717.html | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : کنار نوترونها
تشکرها: 2,365
تشکر شده 1,329 بار در 465 پست
کتاب مورد علاقه : تفسیر نمونه اشعارحافظ حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز مگه هر چیزیو باید تجربه کرد میشه از تجربه های دیگران استفاده کرد یعنی من میخوام طرفم به هیچ وجه رابطه قبلی نداشته باشه چون خودمم اینطوریم این حقو برای خودم قائل میشم ------------------------------------------------------------------------------------------------------- جان بی جمال جانان میل جهان ندارد هرکس که این ندارد حقا که آن ندارد صلوات که بر تو می فرستم، عطر چهارده شاخه گل محمدی از ذهنم عبور می کند. تو را می بینم که از کوه سرازیر می شوی؛ با سندی از حقانیت دخترکان زنده به گور شده؛ و چشم هایت، چقدر صبور، پاسخ نانجیبی های سنگ در دست کوچه را با لبخند می دهد! هنوز نیامده بودی که سقف دروغین بت ها ترک خورد و آتش آتشکده های شرم، خاموش شد. این مقدمه ای بود برای متن کتابی که تو در خلوتت، گزارش معاشرت با خدا را در آن شرح می دهی. | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تورو سننه
تشکرها: 736
تشکر شده 1,225 بار در 371 پست
کتاب مورد علاقه : توسکا و قرار نبود... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز 222222222222222222 اگه ی روز کسی بهت گفت دوست دارم توسعی نکن بهش بگی دوسش داری اگه گفت عاشقته سعی نکن عاشقش باشی اگه بهت گفت همه زندگیش تویی سعی نکن همه زندگیت باشه چون ی روز میادوبهت میگه که ازت متنفرم اونوقت تونمی تونی ازش متنفرباشی سیگارو دوست دارم تلخ مثل آخرین بوسهٔ لعنتیه ما تلخ مثل آخرین دروغ تو که باز هم همدیگرو میبینیم و تلخ مثل نبودنت شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر... شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه "تو" کی ،باشی .. نامرد با كدام لالايى وجدانت را خوابانده اى كه اين چنين بيخيال ما شدى ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : to net
تشکرها: 195
تشکر شده 1,215 بار در 260 پست
کتاب مورد علاقه : وفای به عهد،قرار نبود حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خب شروین خیلی زیاد بود .ولی اگه قبلا چند تا دوست دختر داشته باشه والان ولشون کنه مطئنامیتونه احساسات یه دخترو درک کنه وبفهمتش.مهم بعدشه که ولشون کنه برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید اَنـدوه که اَز حَــد بگــذَرَد جایـَش را مـــے دَهَد بــه یــک بـــے اعــتنایـــے مـُـزمـِن ! دیـــگـَـر مـهـم نـیـســت : بــــــــــودَن یا نـبـــــــــودَن ؛ دوست داشـتــن یا نـَداشـتـَــن آنـچه اَهـمـیـَت دارَد کــــشــــدارے رَخـوتـنـاک حســے اســت کـه، دیگــر تـو را به واکـنـش نمـــے کـشانـــَـد ! دَر آن لَـحظه فـقـط در سُـکوت غـَـرق مـــے شَـوی و نـگـاه مــے کـُـنــے و نـگــــــــــاه...! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |