| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| پست بسیار مفید : +19 امتیاز سلام نودهشتیا اجتماع خیلی خوب و صمیمی یی داره ، اما یک سری محدودیت ها داره . مثلا کاربرا نمی تونند ، مسائل شخصیشون رو توی انجمن بیان کنند . یه میکروبلاگ راه انداختیم ، که کاربرا شخصی تر و آزادانه تر بتونند پست بدند . یه چیزی تو مایه های توییتر . حالا توییتر چیه؟ نقل قول میکنم : نقل قول:
مثلا احساستون رو بیان می کنید . یا کاری رو که دارید انجام میدید . در کل یک شبکه ی اجتماعی ـه و می تونید دیگران رو دنبال کنید و با هم ارتباط داشته باشید . قابلیت ساخت گروه هم توش وجود داره . محدودیت کاراکتر توی توییتر 140 کاراکتر ـه ، اما محدودیتش رو روی 200 کارکتر گذاشتیم . وقتی کسی رو دنبال می کنید (فالو) ، هر وقت که دوستتون توییت جدید میذاره شما با خبر می شید و نظرتون رو میگید . مثلا یکی یه مشکل کوچولو داره که میخواد سریعا بر طرف کنه ، میاد مشکلش رو توییت میکنه و کسانی که اون رو دنبال می کنند اون پست رو می بینند و اگه بتونند راهنمایی می کنند . در کل باید باهاش درگیر بشید تا متوجه بشید چی میگم . هر چند که خودمم خیلی کم کار کردم . سایت توییتر رو مخابرات مسدود کرده و ایرانی ها بهش دسترسی مستقیم ندارن و باید میانبر بزند تا بتونند توییتر رو باز کنند که خیلی ها بلد نیستند . حالا ما سایت زیر رو برای بچه های سایت راه اندازی کردیم که بتونند با هم ارتباط داشته باشند و توییت کنند . http://twit.98ia.com اگه با موبایل هم می خواید وارد سایت بشید کافیه که یه m به انتهای آدرس بالا اضافه کنید . به این صورت : http://twit.98ia.com/m تا وقتی که عضو نشید نمی تونید ، از امکانات میکروبلاگ استفاده کنید و پست های بچه ها رو بخونید . پس اول عضو بشید بعد توی کاربرا بگردید و دوستاهاتون رو دنبال کنید . لطفا قوانین انجمن رو هم در اونجا رعایت کنید . توی لینک زیر هم میتونید از عکسهای توییتر استفاده کنید و توی امضاتون بذارید تا دوستاتون راحت تر پیداتون کنند . http://www.geeksucks.com/icons/100-f...-icon-sets.htm لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | |||||||||
| |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با همین کاربرین که اینجا داریم میتونیم وارد بشیم یا باید یه کاربری بسازیم؟ آدمها براي اين تنها هستند که هميشه بجاي درست کردن پل، دیوار میسازند!"دکتر شریعتی" Who I am, who I’m not, who I want to be | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, "لعیا", * Star, **sevdayi **, -نازلی-, .ELHAM., .Ice Girl., 2012, aili, angelic, coral, ELAHE, elahe.goddess, elahem, Elysium, FAH!ME, havijjo0nam, mrkh792, natalia, NILOUFAR, nutty, parsa.a, reyhane.s, yasam, yase sefid, سمن ناز, شهاب EXPERT, مهرگل, ناهور, نیکا گلی |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز باید کاربری جدید بسازید . هنوز اسم خوبی براش پیدا نکردیم و فعلا "دنبالم کن" رو گذاشتیم تا یه اسم خوب براش پیدا کنیم . | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | # A Far Star #, "لعیا", * Star, **sevdayi **, -نازلی-, .ELHAM., .Ice Girl., aili, angelic, behi_jooon, coral, ELAHE, elahe.goddess, elahe70, elahem, Elnaz, Elysium, eteb, FAH!ME, farnaz mt, farzaneh14, fatima_59, harimeshgh, havijjo0nam, hoda barani, Maedeh, maryammmmmm6, mrkh792, natalia, nazi2000, NILOUFAR, nutty, parsa.a, payam28, reyhane.s, saeed_nami, SaRa, si.genza, Sonetto, sozaan, taraneh24, U_and_Me, Y.a.k.h, yasam, zarin, آنالیا, بهارجون, ستاره یخی, سمن ناز, شهگل, مهرگل, مهشاد, ناهور, پروانه! |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز محمد ادی من نمی تونم تو این دنبال بازیه پست بدم چرا؟ | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت: هر جا که دل انجاست
(View Stats)
تشکرها: 18,018
تشکر شده 17,963 بار در 2,139 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد-مهر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چه جوری اونجا دوست پیدا کنیم؟ منظورم اینه که دعوت نامه ها کجاستاین دکمه دنبالکردن اون گوشه چیه؟ زندگی باور میخواهد ان هم از جنس امید که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد یک امید قلبی به تو گوید که خدا هنوز هست ![]() | ||||||||
| |
| | #6 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز پست با بدبختی پیدا کردم ولی شکلک نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: κhuZeSTДN
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز نقل قول:
سوال اول: زمین را چه کسی آفرید؟! پاسخ: خدا سوال دوم: خدا را چه کسی آفرید؟ پاسخ: خدا نیازی به بوجود آمدن ندارد. نتیجه: پس بعضی چیزها هستند که نیازی به بوجود آمدن ندارند حال به سوال اول برگرد | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | * Star, **sevdayi **, -نازلی-, .ELHAM., aili, angelic, coral, ELAHE, elahe.goddess, elahem, FAH!ME, havijjo0nam, mrkh792, natalia, NILOUFAR, nutty, paradise, parsa.a, سمن ناز, ♥♥SaNaZ-Naz ♥♥ |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یه کم باهاش کار کنید یاد میگیرید بچه ها . | ||||||||
| |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت: κhuZeSTДN
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : حریم عشق حالت من : | پست معمولی : -1 امتیاز | ||||||||
| |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت: روی زمین خاکی زیر آسمون آبی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز وای من گیج شدم اونجا چرا اینطوری شدم من مغزم درد گرفت | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دنبالم, کن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |