| |||
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز من نمی تونم پست بدم باید چیکار کنم؟ | ||||||||
| |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹
(View Stats)
تشکرها: 740
تشکر شده 1,743 بار در 740 پست
کتاب مورد علاقه : ناطوردشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون محمد جون....يدت طلا دمتم گرم هیچ فکر نمی کردم به جرم عاشقی اینگونه مجازات شوم دیگر کسی به سراغم نیاید قلبم شتابان می زند شمارش معکوس برای انفجار در سینه ام و من تنهایی ِخود را در آغوش میکشم تنها ماندم . . . | ||||||||
| |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,210 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز زهرا باید تو پروفایل خودت ارسال پست جدید را بزنی ، بالای صفحه یه کادر باز میشه اونجا هر چی میخوای بنویسی برای نظر دادن به بقیه هم باید بری روی کلمه ی دیدگاه کلیک کنی و نظراتتو اونجا بنویسی تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز جواب سواله من چي شد؟ دور باش اما نزدیک،من از نزدیک بودن های دور میترسم![]() ![]() آیا میدانستید: تا به حال ۶ تایی نشدیم تا به حال دسته ۳ نرفتیم 65 دقیقه در حالی که 9 نفره بودیم نتونستند ما را ببرند بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال اولی قهرمان لیگ برتر اولین تیمی که دوبارقهرمان متوالی لیگ برترشد بیشترین تعداد لژیونر در اروپا آقای گل جهان پرسپولیسی بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!! در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!! این نکته رو همیشه به خاطر داشته باشید برای درهم کوبیدن استقلال 10 نفر و 10 دقیقه کافی است | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر کل سایت ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۷
(View Stats)
تشکرها: 9,211
تشکر شده 70,350 بار در 5,617 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز لطفا سوالات و مشکلاتتون رو پیام خصوصی نکنید . برای هر مشکل و درخواستی تاپیک مخصوصش وجود داره . قبل از ایجاد تاپیک و یا پرسیدن سوال حتما جستجو کنید . آپلود فایل و عکس بهترین آهنگی که تا به حال شنیدم! | ||||||||
| |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بغض غزل حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,210 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهشاد جان شما باید یه کم با اونجا کار کنی تا باهاش آشنا بشی ... باور کن ما هم همین کارو کردیم تا یاد رفتیم منم ارسال پست را بالا توضیح دادم ... بخونی متوجه میشی | ||||||||
| |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بابا کاری نداره که. وقتی لاگین کردین با اسمتون برای فرستادن پست جدید روی اسم خودتون کلیک کنید . تو صفحه ای که باز میشه روی اونی که فلش زدم کلیک کنید و دیدگاهتون رو بفرستین . ![]() وقتی می خواید کسی رو توی لیست دنبال شونده هاتون هم قرار بدید یا براش دیدگاه بفرستید یا بهش پیام خصوصی بزنید باز روی اسمش کلیک کنید شماره 1 برای قرار دادن تو لیستتونه. 2 برای فرستادن پیام عمومی. 3 پیام خصوصی برای استفاده از شکلک هم این صفحه رو باز کنید http://twit.98ia.com/smileys.html شماره زیر هر اسمایل رو کپی کنید. یکی دو ساعت باهاش کار کنید دستتون میاد چیزی نداره | ||||||||
| |
| | #29 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار گروهها ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : بلندیهای بادگیر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #30 (لینک مستقیم) |
| مدیر بازنشسته ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز مهشاد منو دنبال کن اونجا بهت میگم ببخشین اینجا جواب دادم چون نمیتونم برم تو پروفایلم اینجا Frostbite Vampire Academy, Book 2 Throw your soul through every open door, Count your blessings to find what you look for, Turn my sorrow into treasured gold, You pay me back in kind and reap just what you’ve sown , |
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دنبالم, کن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |