| |||
| | #101 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: زيربارون
(View Stats)
تشکرها: 9,202
تشکر شده 12,366 بار در 2,185 پست
کتاب مورد علاقه : شطرنج عشق حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام .من عضوشدم واسم دونفرم به لیست دنباله ها زدم .ولی میخوام بقیه رو بیارم جز لیست پیداشون نمیکنم...میشه راهنمایی کنین...در ضمن صفحه نوشتاری هم پیدانمیکنم.که مکالمه بزنم دوعا،برات گریه کردم....دعا برات افاغه نکرد اي آنكه طلبكارخدايي ،به خودآ ازخود به طلب كزتوجدانيست خدا اول به خودآ چون به خودآيي، به خدا اقرار نمايي به خداوندي خدا شاه نعمت اله ولي | ||||||||
| |
| | #102 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,853
تشکر شده 147,151 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #103 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت: iran zamin
(View Stats)
تشکرها: 131
تشکر شده 60 بار در 32 پست
کتاب مورد علاقه : atashe del حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام.شرمنده من از پارسال با این سایت آشنا شدم و عضو سایت شدم با نام shadow.اما بعد از تغیرات سایت دیگه نتونستم وارد بشم با این نام و از اون جایی که کلی این سایت رو دوست دارم یه بار دیگه با ایمیل جدیدم عضو شدم اما دلم میخواد با همون نام کاربری وارد سایت بشم که هربار این اخطار می آد : آیا شما مطمئن هستید که نام کاربری و رمز عبور را بطور صحیح وارد نموده اید؟ رمز عبور شما به حروف کوچک وبزرگ حساس می باشد در صورت عدم اطمینان اگر نام کاربری و رمز عبور را فراموش کرده اید بر روی اینجا کلیک کنید ...... در مورد فراموش کردن نام کاربری یا پسوردم هم چند بار اقدام کردم اما ایملی واسم نیومده ....من باید چیکار کنم? | ||||||||
| |
| | #104 (لینک مستقیم) | |||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: Tehran - Iran
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
جای این پستتون اینجا نیست عزیزم مشخصات نام کاربری قبلی با ادرس ایمیلی که باهاش عضو شده بودید رو برای ادمین پیام خصوصی کنید تا رمز جدید بهتون بدن | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | !@farimah, * Star, alonesachlie, ART!ST, KaVo, natalia, nemesis, redbull, saba_lovly, خانم فسقلی, دختربرف, رز وحشی, ستاره ملک, فرودو, ناهور |
| | #105 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: زیر سقف تهرون
(View Stats)
تشکرها: 211
تشکر شده 818 بار در 206 پست
کتاب مورد علاقه : پر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز همین الان عضو شدم......حالا ببینم میتونم باهاش کنار بیام یانه؟ فعلا برام غریبس! ![]() به این وب هم تشریف بیارید ![]() stop-hearts.blogfa.com اگر مشاوره خواستید یا دلتون خواست باکسی دردودل کنید هم به وب زیرسربزنید ![]() مشاورانه | ||||||||
| |
| | #106 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت: سرزمین تنهایی
(View Stats)
تشکرها: 2,563
تشکر شده 2,679 بار در 685 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب سهراب سپهری... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم عضوشدم یکم کار کنم راه می افتادم اما انگار کاربرا خیلی فعال نیستن!!!!!!!!!! باران فرونشست... شاخک های پروانه شکست... بال هایش خیس شد مثل دل من ... کاش بازهم باران می بارید کاش بازمی بارید ... می خواهم همه آرزوهایم را به جاده ها بسپارم جاده های مرگ آرزوهایم را ببرید ... آرزوهای فناشده ام | ||||||||
| |
| | #107 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 67,853
تشکر شده 147,151 بار در 14,762 پست
کتاب مورد علاقه : مریم ریاحی حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سـلام ادمین، نمیشه دکمه لایک به توئیت اضافه بشه؟! واقعا بعضی وقتا وجودش لازمه ![]() | ||||||||
| |
| | #108 (لینک مستقیم) | |
| کاربر حرفه ای ![]() حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
سلام منم با پیشنهاد مینا موافقم..... اگه میشه یه مقدارم شکلکاشو زیاد کنین.... چند تا از بچه ها هستن که پاتوقشون اونجاست و امکانات توییت م کمه... مرسی اگه یکم بهش برسین خداوندا دستم به آسمانت نمی رسد، ولی تو که دستت به زمین میرسد... بلندم کن..... | |
| |
| | #109 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت: کمی سکوت کمی آسمان با کمی مهربانی
(View Stats)
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم عضو شدم ولی کار کردن باهش یکم سخته!! تنهاییم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالم تنهایی من عالمی نیست آنقدر غم دارم که میخواهم تمام فصل ها را بر سفره ی رنگین خود بنشانمت ، بنشین غمی نیست!! ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #110 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت: هر کجا هستم باشم" آسمان مال من است!
(View Stats)
تشکرها: 5,239
تشکر شده 5,633 بار در 3,294 پست
کتاب مورد علاقه : khayam,hafez حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز منم عضو شدم ولی راستشو بخواید اصلا خوشم نیومد خیلی سخته کار کردن باهاش بچه هاام زیاد فعال نیستن اونجا پنجره را باز كن و از اين هواي مطبوع باراني لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدر هيچكس نيست..! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دنبالم, کن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |