| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 1,082
تشکر شده 971 بار در 249 پست
حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | **سولماز**, *ARAZ*, *NaZ@NiN.B*, .:~LiYaN~:., 1girl, amin., ardent89, attish, erica 65, girl1995, gogoli, hesam.z, kambi Z ahra, Khatereh712, Lastrose, M.R.N, mahda, mahn, Mahsa.Sohrabi, mahtab74, maryama1992a, matin-tanha, mobina, Ms.So0raTi, PaRiiSsa, parisa o, parshan 77, parvane., perspolis2012, R@N BOW, roya j0on, saghi.m, нαηιєн, sahari*, sahras, sara.23, shima.7, tiina22, zahra h, ZAl-l2A, тαιкнoη, المـیـــــرا, بهروشا, بی بی گل, دریا کیهانی, ساقی 91, شادئ, شبنم جون, عسل خوشگله, محسن, ناهیدا, نسـرین, نگین فرجام, نیکان |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | اینقده ازش بدم میاااااااااااااااد که نگو... ایششششش |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو دنیای خودم
تشکرها: 854
تشکر شده 2,845 بار در 918 پست
کتاب مورد علاقه : Tomorrow when the war began | نميدونم چرا انقد ازش بدم مياد! Iran. Its my world. This place inspires me. To be tougher, to stay sharper, to think faster. ..........they maybe just streets to you....but to me.....they are everything اگه این زندگی باشه اگه این سهمم از دنیاست من از مردن هراسم نیست یه حسی دارم این روزا که گاهی با خودم میگم شاید مردم هواسم نیست I've been spending the last 8 months...thinking all love ever does is break & burn & END | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰
تشکرها: 1,755
تشکر شده 577 بار در 236 پست
حالت من : | واااااااااااااااااااااااا ااااای مریم واااااااااااااااااااااااا ی چی بگم من ایول داری نمیدونی الان چیقد خوشحالم که: )) قربونت برم من عکس ها فووووووووووووووووووووووق العاده ![]() قربون داداش گلمون برم ![]() عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااشختم مریم جوووووووووووووووووووووووو وووووووونم http://www.voooo.blogfa.comحمایت از سام درخشانی(my star) و ..... رمانی بسیار زیبا(حتما بخونید وگرنه از دست دادید: )) http://www.forum.98ia.com/t853109-2.html(سایه-نسیم شیرازی) | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : همین دور و برا
تشکرها: 659
تشکر شده 350 بار در 107 پست
کتاب مورد علاقه : پدر خوانده حالت من : | چقد پیر شدههههههههه تو به من گفتی دوستت دارم و من به خیابان رفتم... فضای اتاق برای پرواز کافی نبود... I let it fall, my heart And as it fell, you rose to claim it It was dark and I was over Until you kissed my lips and you saved me My hands, they’re strong But my knees were far too weak To stand in your arms Without falling to your feet | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 10,282
تشکر شده 3,820 بار در 1,036 پست
کتاب مورد علاقه : پنجره حالت من : | چه چاق شده خیلی دوسش دارم | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : رشت
تشکرها: 112
تشکر شده 257 بار در 132 پست
کتاب مورد علاقه : .......................... حالت من : | چاکریم بابا بزرگ رفیق بی کلک..........................................ز ی زی گولو ![]() | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : Ahvaz
تشکرها: 7
تشکر شده 7 بار در 4 پست
| | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : كره زمين
تشکرها: 2,183
تشکر شده 561 بار در 335 پست
کتاب مورد علاقه : الهه شرقی حالت من : | ازش خوشم نمياد
| ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |