| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 23,759
تشکر شده 14,204 بار در 4,851 پست
کتاب مورد علاقه : The Idiot | Animal Farm حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دیجیمون (Digimon) کوتاه شدهٔ عبارت «هیولاهای دیجیتال» (Digital Monsters) یک سلسله کالاها و رسانههای محبوب ژاپنی است که شامل، انیمه، مانگا، اسباببازیها، بازی ویدئویی، بازی کارتی و رسانههای دیگر است. دیجیمونها هیولاهایی در اشکال مختلف اند که در «دنیای دیجیتال» زندگی میکنن. یک دنیای موازی که از شبکه ارتباطات کامپیوتری زمین سرچشمه گرفتهاست. این کارتون در سال 1999 ساخته شده و محصول کشور ژاپن است و ژانر آن علمی و تخیلی می باشد، برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید
ویرایش توسط Nelson : ۹ مهر ۱۳۹۱ در ساعت ۰۷:۰۰ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جایی در همان نزدیکی ها
تشکرها: 8,847
تشکر شده 13,988 بار در 3,838 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عنوان : Digimon adventures 2 عنوان فارسی : دیجیمون فصل 2 ژانر : انیمیشن - اکشن - فانتزی - علمی تخیلی مدت هر اپیزود : 20 دقیقه تعداد اپیزودها : 50 زبان : اصلی زیرنویس فارسی : ندارد کیفیت : DVDRip - خوب فرمت : avi حجم هر اپیزود : ۵0 مگابایت برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید خیلی وقت است از چیــــزهایی که دوستشان داریم ساده دل می کنیــــــــم.!! پس چقدر در این مصیبت حرفه ای هستیم ، که جدایـــــــــــی نادر از سیمینمان ، کل دنیـــــــا را میـــــــــــگیرد... یه رمان خیلی خمشل : ♠ تک خال میدان ♥ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 995
تشکر شده 203 بار در 149 پست
کتاب مورد علاقه : رمان های عشقولانه با پ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام من فصل اول را که می خواستم دانلود کنم پیغام خطا می ده ممنون می شم دوباره لینک دانلودش را بذارید اگه مدیا باشه خیلی بهتره مرسی | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : The Idiot | Animal Farm حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
کتاب مورد علاقه : رمان های عشقولانه با پ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام قسمت 54 از فصل 1 دانلود نمی شه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : رمان های عشقولانه با پ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دانلود نمیشه پیغام خطا می ده (وقتی توی باکس اعداد را می زنم تا لینک دانلود باز بشه این پیغام را می ده ![]() ![]() Error happened when generating Download Link.Please try again or Contact administrator. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
کتاب مورد علاقه : رمان های عشقولانه با پ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دانلود نمیشه ![]() ![]() لطفا" لینک جدید بذارید | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : The Idiot | Animal Farm حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
همشون سالم بودن... به حتمال زیاد مشکل از خودتونه | |||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| دیجیمون |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |