| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: خوانندگان عزیز لطفا جنسیت خودتون رو مشخص کنید..(صادقانه).. | |||
| دختر | | 776 | 84.81% |
| پسر | | 16 | 1.75% |
| زن | | 120 | 13.11% |
| مرد | | 3 | 0.33% |
| رأی دهندگان: 915. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #41 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه خونه توی تهران
تشکرها: 17,711
تشکر شده 7,189 بار در 1,464 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز فرشته جون منم با این که فرهادو پسر اریا نکردی موافقم آخه اصلا" جور در نمیومد | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #42 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱
تشکرها: 2,255
تشکر شده 6,509 بار در 986 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام فرشته چرا این پسره همش میگه نقشه اصلی هدف اصلی.........و خیلی چیزای تکراری دیگه دیوونم کرد به خدا شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر! شخصیت من چیزیه که "من" هستم اما برخوردِ من بستگی به این داره که "تو" کی هستی...! | ||||||||
| |
| | #43 (لینک مستقیم) | |||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 15,181
تشکر شده 497,672 بار در 4,339 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
روی تصویر زیر کلیک کنید..ببار بارون | fereshteh27 کاربر انجمن ![]() گناهکار | fereshteh27 کاربر انجمن دوست داشتنت گناه باشد یا اشتباه.. گناه می کنم تو را حتی به اشتباه .. ********** وبلاگfereshteh27 برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| |
| | #44 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دنیای پر از نامرد!!!!!
تشکرها: 5,871
تشکر شده 57,039 بار در 1,464 پست
کتاب مورد علاقه : هم سایه من.زیبای عرب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام آجی این پستت هم عالی بود مرسی ![]() حس میکنم اون دوتا پاکت یه ربطی به اون دکتره یا دلارام داشته باشه ![]() اه از رفتار شیدا بدم میاد آخه دخترم انقدر سبک خبر نداره قراره چه بلایی سرش بیاد رمانای کامل شده ام مهسا|غریبه آشنای من|تمنا|دلم گرفته آسمون خیانت به عشق در حال تایپ تو که می دونستی من تکیه گاه محکمتم بگو با من چرا دیگه د آخه نوکرتم من که هر دقیقه ام وابسته به دقیقه تو بود من که حتی لباس تنمم به سلیقه تو بود ![]() | ||||||||
| |
| | #45 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر اسمان شهر
تشکرها: 427
تشکر شده 64 بار در 42 پست
کتاب مورد علاقه : شازده کوچولو حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام فرشته جان روند داستانت خیلی کنده آرشامم زیادی اولدورم قلدرم میکنه!پس این دل آرام کجس بیا دمشو بچینه ![]() من به تو ورمانات اطمینان دارم.میدونم عالی تموم میشه ،ولی یکم تندترپیش بری بدنیس ![]() درضمن شخصیتای داستان تاالان کم بوده واگه همین جورپیش بره کمی خسته کننده میشه!آهاراستی من بی صبرانه منتظرم بدونم این هدف اصلی چیه! یه چیز دیگه،از این اسمایی که شایا گفت همشون شخصیت های بزرگی بودن وتوی فیلماورمان های ایرانی همیشه واسه شخصیت های بد انتخاب میشه ومن اصلا خوشم نیومد.میدونم پروییه ولی اگه صلاح میدونی عوضشون کن.به هرحال اینا نه برای من تنها بلکه برای خیلیا اسطوره هستن ومن ازاین که اسماشون رو آدمای پست وناچیزوخلاف کارباشه خوشم نمیاد،این نظرمن بود به هرحال خود دانی. ![]() اینم نقد ولی امیدوارم تو انتخاب اسما تجدید نظرکنی | ||||||||
| |
| | #46 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : Iran
تشکرها: 10,243
تشکر شده 446 بار در 168 پست
کتاب مورد علاقه : شبح اپراي پاريس حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز وايييييي خيلي خيلي جالب داره ميشه هيجان داستانت خيلي خيلي خوب و عاليه ما كه كيف كرديم. ولي آرشام چرا اينقدر مغرورهههههه زودتر دلارام و بيار تا مام كيف كنيم از خيط شدن اين آرشام من با نظر دوستان موافقم كه روند داستانت خيلي داره كند پيش ميره ولي از طرفي هم شايد اين زمينه سازيا لازمه واسه بعدها رمانهاي مورد علاقه من....... حتما بخونيد اگه نخونيد از دستتون رفته هاااااااااااااااااااااااا ااااااا باران - http://www.forum.98ia.com/t493614.html خالكوبي - http://www.forum.98ia.com/t498970.html پناه اجباری - http://www.forum.98ia.com/t582695.html كنكور سرنوشت ساز - http://www.forum.98ia.com/t586607.html پيوند سنگ با آب - http://www.forum.98ia.com/t455101.html گناهكار - http://www.forum.98ia.com/t646009.html شبهاي آفتابي من - http://www.forum.98ia.com/t558084.html | ||||||||
| |
| | #47 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام..دوستان خیلی عجولید..میگم خیلی یعنی خیلییییییییییییییی.. ای بابا من تازه 14 تا پست گذاشتم توقع دارید همین اول بسم الله همه چیزو لو بدم(هدف اصلی آرشام).. بعد هم که میگید روند کنده..من که هر روز دارم پست میذارم و تو هر پست یه اتفاق میافته دیگه کجاش کنده؟..روند کند نیست شما کمی عجله دارید..خُم رنگ رزی که نیست تحمل لازمه.. من برای این رمان خیلی برنامه ها دارم که می خوام توش پیاده کنم..با عجله کن و زود بذار و روند کنده ی شما دوستان هم سرعتم بیشتر نمیشه.. به هر حال منم مشغله های خودمو دارم..وقت کنم زیاد می ذارم..نشد کم..نتونم نمیذارم..قصدی هم ندارم.. بهم دلگرمی بدید و رمان رو نقد کنید..نویسنده رو تحت فشار نذارید و دلسردش نکنید..ابتدای تاپیک هم گفتم ولی نمی دونم چرا دقت نمی کنید.. دلارام هم به موقع حضور پیدا می کنه و اینکه کی کیو به خاک سیاه مینشونه در رمان معلوم میشه و من نمی تونم چیزی بگم.. شخصیت ها هم به موقع زیاد میشن نه الان که تازه ابتدای رمان هستیم..الان اگر بخوام شخصیت وارد رمان بکنم و یهو از 3 تا بشن6 تا گیج میشید و من اینو نمی خوام..هر چیز به جای خودش.. و اینکه گفتید اسم های (چنگیز - اسکندر - جمشید) اسطوره هستند و نباید روی ادمای خشن گذاشته بشن میگم که اینها شخصیت های رمان من هستند و باید برای ادمهای خشن اسم های خشن هم انتخاب کنم.. که تا طرف گفت جمشــــید یارو بگُرخه..یا تا گفت اسی یا اسکنــــدر طرف حساب کار دستش بیاد و یا وقتی گفت چنگـــــیز از ترس زبونش بند بیاد.. اینا هیکلی هم هستن که دیگه بدتر..پس اینو بدونید من کاری به معنا و مفهوم اسما ندارم..به شخصیت و قوی بودن طرف دارم که با این اسما خشن هم ظاهر میشن.. شما میگید روند کنده تا من تندتر بذارم..درصورتی که با این گفته ی شما من دلسرد از ادامه دادن رمان میشم..ولی وقتی به جای این جمله بگید روندش خوبه ولی کمی سریعتر پیش بره بهتره من بهتر و راحت تر درک می کنم که شما چی میگید.. معماها هم یکی یکی در طی رمان جواباشون معلوم میشه و می فهمید که قضیه از چه قراره.. فقط صبر کنید..مرسی.. ![]() ویرایش توسط fereshteh27 : ۱۲ مهر ۱۳۹۱ در ساعت ۰۲:۳۶ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #48 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱
تشکرها: 2,255
تشکر شده 6,509 بار در 986 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز وای چرا دوستمو اذیت کردن...................... ![]() خانومی تو کار خودتو بکن ![]() بچه ها توقع دارن مثل رمانی که پی دی افش رو می خونن این رمان هم همونجوری باشه اگه همون رمانای کامل شده هم یه روز در میون و هر روز یه صفحع بخونید همینطور کند پیش میره و شخصیت ها یواش یواش واردداستان میشن یه انتقاد:تقصیر خود هم هست فرشته چون هنوز قرعه رو تموم نکردی اومدی سراغ گناه کار ![]() تازه با اون همه مشغله دوران نامزدی که واقعا درکت می کنم............... ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #49 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز نقل قول:
| |||||||||
| |
| | #50 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 10,335
تشکر شده 164 بار در 60 پست
کتاب مورد علاقه : خيلي زيادن حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام فرشته جون رمانت عاليه و موضوع جالبي داره روند پست گذاشتنت هم خوبه بهتر از اينه كه مثلا چند روز يه بار پست بذاري و ما تو خماري بمونيم ميدونم اگه وقت داشتي و ميتونستي حتما بيشتر از اين پست ميذاشتي چون تو رمان هاي قبليت اينو ثابت كردي جالب اينجاست بچه ها چون ميخوان زودتر بفهمن ادامه رمان چي ميشه ميگن زود بذار زياد بذار ولي وقتي ديگه رمان آخراشه ميگن نميخوايم تموم بشه و از اين حرفا... چقدر حرفيدم به هر حال ممنون. | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |