بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  موضوع بسته شد
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۰۰ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست مفید  +4 امتیاز     
پیش فرض آموزش و طرز تهیه غذاهای مخصوص ماه مبارک رمضان(سفره رنگین)




سنت بر اين است كه روزه داران هر شام بر سر سفره افطار گرد هم آيند و پس از طلب قبولي روزه دعا كنند :

بسم الله ؛ اللهم لك صمنا و علي رزقك افطرنا فتقبله منا انك انت السميع العليم.
و سپس روزه خود را با روزي حلال و پاكيزه باز مي كنند و پسنديده است افطار با خرما يا آب گرم (يا چاي شيرين) يا رطب يا حلوا يا نبات و لبن باز شود.
بر سر سفره افطار ايراني انواع مخلفات مقوي و انرژي زا از جمله خرما با مغز گردو، حلوا، رنگينك، فرني، يخ در بهشت ، باميه، شله زرد، شير برنج، کاچي، زولبيا، مسقطي و انواع آش : آش رشته، آش شله قلمكار وجود دارد.
اكنون شما را بر ضيافت افطاري ايراني دعوت مي كنيم:


آش رشته (براي چهار نفر) :


مواد لازم:
رشته آشي 400 گرم
سبزي آش (تره ـ جعفري ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنيز) 1 كيلو
نخود و لوبيا و عدس (مجموعاً به تساوي) 450 گرم
كشك 2 ليوان (نيم ليتر)
پياز سرخ كرده 4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به مقدار كافي
نعناع خشك 4 قاشق سوپخوري
آرد دو قاشق
روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

حبوبات را كه قبلاً خيس كرده ايم با پياز سرخ كرده مي گذاريم كاملاً بپزد. سبزي را خرد مي كنيم و داخل حبوبات پخته شده مي ريزيم و مي گذاريم سبزي ها بپزند. سپس دو قاشق سوبخوري آرد را در كمي آب سرد حل مي كنيم و داخل آش مي ريزيم و مرتباً بهم مي زنيم. رشته را در آش مي ريزيم و مي گذاريم آهسته بپزد، ولي رشته نبايد خرد شود. آنگاه آش را از روي حرارت بر مي داريم و با كشك مخلوط مي كنيم و روي آن را با كمي كشك ساده، پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين مي كنيم.




آش شله قلمكار (براي چهار نفر) :


مواد لازم:

سبزي آش (تره ـ جعفري ـ اسفناج ـ شبت ـ گشنيز) 500 گرم
نخود و لوبيا و عدس (مجموعاً به تساوي) 450 گرم
برنج نصف پيمانه (100 گرم)
گوشت بدون استخوان 500 گرم
پياز سرخ كرده 5 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به مقدار كافي
زرد چوبه نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه:

حبوبات را با گوشت و پياز سرخ كرده و زردچوبه مي گذاريم خوب بپزد. سپس گوشت را پس از پخت بيرون آورده كاملاً مي كوبيم تا له شود، مجدداً آن را به مايع اضافه مي كنيم. برنج را مي شوئيم و به آش اضافه كرده تا كاملاً بپزد، سبزيجات را خرد كرده داخل آش مي ريزيم و مرتب بهم مي زنيم تا آش كاملاً جا بيفتد، حرارت آش بايد ملايم باشد تا ته نگيرد.



رنگينگ (براي چهار نفر) :


مواد لازم:

آرد گندم 500 گرم
روغن 300 گرم
خاكه قند 125 گرم
خرماي سياه نرم 500 گرم
مغز گردو 125 گرم
دارچين كوبيده نرم 1 قاشق سوپخوري
هل كوبيده 1 قاشق مرباخوري
پسته چرخ كرده 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:

روغن را در ظرفي ريخته، روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود. آرد را داخل آن مي ريزيم، حرارت را ملايم مي كنيم. مرتب بهم مي زنيم تا آرد كاملاً سرخ شده و طلائي شود سپس آن را از روي حرارت بر مي داريم تا كمي سرد شود، آنگاه خاكه قند و دارچين و هل كوبيده را با آرد سرخ شده مخلوط مي نمائيم. هسته هاي خرما را مي گيريم و داخل هر يك خرما را يك تكه گردو مي گذاريم. نيمي از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحي مي ريزيم و با پشت قاشق روي آن را صاف مي كنيم و خرماها را روي آن مي چينيم. با بقيه آرد سرخ شده روي خرماها را مي پوشانيم و باز با پشت قاشق روي آن را صاف مي كنيم و كمي خاكه قند و دارچين روي آن مي پاشيم و پسته چرخ كرده را نيز روي آن مي ريزيم.
حال با كارد رنگينگ آماده شده را به شكل لوزي يا چهارگوش برش مي دهيم و در ظرف مي چينيم.




شله زرد (براي چهار نفر) :


مواد لازم:

برنج 500 گرم
شكر 1 كيلو
روغن نصف پيمانه
زعفران سائيده نصف قاشق چايخوري
گلاب نصف پيمانه
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 50 گرم
دارچين يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

برنج را چندين بار شسته تا آب آن كاملاً زلال شود. سپس آن را با 6 برابر آب روي حرارت قرار مي دهيم تا جوش بيايد. هر از چند گاه، كف برنج را مي گيريم. وقتي مغز برنج كاملاً نرم شد شكر را اضافه مي كنيم و مرتب آن را بهم مي زنيم تا شله زرد كاملاً جا بيفتد. زعفران را در كمي آب جوش حل كرده و به شله زرد اضافه مي كنيم. سپس روغن را داغ كرده و به آن اضافه مي كنيم، آنگاه كمي از بادام را كنار گذاشته و ما بقي بادام را همراه با گلاب داخل شله زرد مي ريزيم و كاملاً آن را بهم مي زنيم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند، سپس در ظرف را مي گذاريم تا شله زرد آماده شده و جا بيفتد. در صورت استفاده از فر، آن را نيم ساعت در كف فر با حرارت ملايم قرار مي دهيم. پس از آماده شدن روي آن را با دارچين، خلال بادام و خلال پسته تزئين مي كنيم.



شيربرنج (براي چهار نفر) :


مواد لازم:

برنج يك پيمانه (200 گرم)
شير دو ليتر
گلاب نصف پيمانه
طرز تهيه:
برنج را به دقت مي شوئيم و در آب به مدت دو ساعت خيس مي كنيم. سپس آن را با دو ليوان آب مي گذاريم بپزد تا نرم شود. آنگاه شير را اضافه كرده و حرارت را ملايم مي كنيم تا شير برنج آهسته بجوشد و كاملاً پخته و غليظ شود. گلاب را اضافه كرده و بعد از دو سه جوش آن را از روي حرارت بر مي داريم و با شكر يا شيره و يا انواع مربا مصرف مي كنيم.


فرني (براي چهار نفر) :


مواد لازم:

شير نيم ليتر
آرد برنج 2 قاشق سوپخوري (50 گرم)
شكر 4 قاشق سوپخوري (100 گرم)
گلاب 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

آرد برنج را در شير حل مي كنيم و شكر و گلاب را اضافه مي نمائيم و مايه را روي حرارت ملايم قرار
مي دهيم و مرتب بهم مي زنيم تا جوش آمده و كمي غليظ شود، سپس در ظرف كشيده و وقتي سرد شد صرف مي نمائيم.




باميه (براي چهار نفر) :


مواد لازم:
آرد 125 گرم
روغن مايع 4 تا 5 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 3 عدد
شكر 200 گرم
گلاب 3 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

روغن را به همراه يك ليوان آب و 1 تا 2 قاشق سوپخوري شكر روي حرارت قرار مي دهيم تا جوش بيايد. آرد را به مايه اضافه كرده و آهسته بهم مي زنيم تا آب كاملاً تبخير و مايه كاملاً سفت شود. ظرف را از روي حرارت بر مي داريم و به مايه پس از اينكه كمي سرد شد تخم مرغ ها را اضافه مي كنيم و مرتب بهم مي زنيم تا خمير كاملاً نرم و لطيف شود. سپس در تابه مقداري روغن مايع مي ريزيم و روي شعله گاز قرار مي دهيم تا داغ شود. آنگاه حرارت را ملايم كرده و مايه را با قيف مخصوص باميه در روغن مي ريزيم تا دو طرف آن كمي برشته شود.
شكر براي تهيه شربت باميه، شكر ـ گلاب و يك ليوان آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوش آيد و كاملاً غليظ شود. آنگاه آن را از روي حرارت برداشته و يك قاشق چايخوري آبليمو به آن اضافه مي كنيم. سپس باميه ها را به مدت 5 دقيقه در شربت قرار داده و بعد در ظرف مي چينيم.




يخ در بهشت (براي چهار نفر) :


مواد لازم:
شكر 200 گرم
نشاسته 500 گرم
ماست 150 گرم
گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

نشاسته را با آب و و 2 قاشق شكر مخلوط مي كنيم و سپس ماست را اضافه كرده و بهم مي زنيم تا مايه كاملاً صاف شود. روغن فراوان را داغ مي كنيم، مايه را در قيف مخصوص ريخته و در روغن به شكل زولبيا و يا مشبك مي ريزيم، حرارت را ملايم مي كنيم، يكطرف زولبياها كه برشته شد بر مي گردانيم تا طرف ديگر آن برشته شود.
براي تهيه شربت زولبيا، در ظرفي جداگانه شكر، گلاب و يك ليوان آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا حدي كه بجوشد تا غليظ شود. شربت آماده شده را از روي حرارت برداشته تا خنك شود. سپس زولبياها را پس از سرخ شدن درون شربت مي اندازيم و پس از 5 دقيقه آنها را بر مي داريم و در ظرفي مي چينيم.


كاچي (براي چهار نفر) :


مواد لازم:
آرد گندم 250 گرم
كره 500 گرم
شكر 500 گرم
زعفران يك مثقال
آب 500 ميلي ليتر
گلاب 60 ميلي ليتر

طرز تهيه:

شكر را با آب مي جوشانيم تا شكر آب شود و كاملاً حل گردد. سپس كره را در ظرفي قرار داده و روي حرارت مي گذاريم تا آب بشود، آنگاه آرد را اضافه كرده و بهم مي زنيم تا سرخ شود، حرارت را ملايم كرده و شربت آماده شده را همراه با زعفران و گلاب به آرد سرخ شده اضافه مي كنيم و مرتب بهم مي زنيم تا آرد كاملاً صاف شود. در صورتيكه مايع كمي غليظ شد مختصري آب جوش به آن اضافه مي كنيم.


زولبيا (براي چهار نفر) :


مواد لازم:
شكر 200 گرم
نشاسته 500 گرم
ماست 150 گرم
گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

نشاسته را با آب و و 2 قاشق شكر مخلوط مي كنيم و سپس ماست را اضافه كرده و بهم مي زنيم تا مايه كاملاً صاف شود. روغن فراوان را داغ مي كنيم، مايه را در قيف مخصوص ريخته و در روغن به شكل زولبيا و يا مشبك مي ريزيم، حرارت را ملايم مي كنيم، يكطرف زولبياها كه برشته شد بر مي گردانيم تا طرف ديگر آن برشته شود.
براي تهيه شربت زولبيا، در ظرفي جداگانه شكر، گلاب و يك ليوان آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا حدي كه بجوشد تا غليظ شود. شربت آماده شده را از روي حرارت برداشته تا خنك شود. سپس زولبياها را پس از سرخ شدن درون شربت مي اندازيم و پس از 5 دقيقه آنها را بر مي داريم و در ظرفي مي چينيم.


حلوا (براي چهار نفر) :


مواد لازم:
آرد گندم 250 گرم
شكر 200 گرم
روغن 200 گرم
زعفران نصف قاشق چايخوري
آب 2 ليوان
گلاب نصف ليوان
خلال بادام و پسته به ميزان لازم

طرز تهيه:

روغن را در ظرف ريخته، روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شود، سپس آرد را اضافه كرده و حرارت را ملايم مي كنيم و مرتب بهم مي زنيم تا آرد كاملاً سرخ شود و رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود. سپس شكر را با آب مخلوط مي كنيم و مي جوشانيم تا شكر آب گردد، آنگاه گلاب و زعفران سائيده را در شربت ريخته و بهم مي زنيم تا كاملاً مخلوط شود. آرد را پس از سرخ شدن مي گذاريم كمي سرد شود، سپس شربت را به آن اضافه مي كنيم و خوب بهم مي زنيم، در صورتيكه مايه كمي شل بود 1 الي 2 دقيقه حلوا را روي حرارت قرار مي دهيم، آنگاه حلوا را در ديس مي كشيم و با خلال پسته و بادام روي آن را تزئين مي كنيم.




مسقطي (براي چهار نفر) :


مواد لازم:
نشاسته 100 گرم
شكر 200 گرم
روغن 50 گرم
گلاب 1 قاشق سوپخوري
آب 3 يا 4 ليوان
خلال بادام 50 گرم

طرز تهيه:

نشاسته را در آب ريخته، مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و مرتب بهم مي زنيم تا مايه جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر، گلاب و روغن را به مخلوط اضافه مي كنيم و مجدداً بهم مي زنيم تا تمام مواد مخلوط شوند. سپس مايه را در ظرف ريخته و مي گذاريم سرد شود. آنگاه آن را به شكل لوزي لوزي بريده و تزئين مي كنيم.

آموزش و طرز تهیه دسر عربی مخصوص افطار



مواد لازم:
آرد گندم 3 فنجان
شکر 3 فنجان
آب 4 لیوان
کره یا روغن جامد 250 گرم
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
گلاب یک فنجان
پسته و مغز بادام خرد شده به میزان دلخواه

طرز تهیه حلوا:
شکر و آب را قبلاً می جوشانیم و زعفران ساییده حل شده و گلاب را به شربت آماده اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
سپس روغن یا کره را در قابلمه ای ریخته و روی حراری قرار می دهیمتا آب شود. آرد را کم کم به روغن اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا آرد کاملاً طلایی رنگ شود.
قابلمه را از روی حراری برداشته و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند. مجدداً آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا حلوا به روغن بیفتد.
حلوای آماده را در دیس می ریزیم و روی آن را با پسته و مغزبادام خرد شده تزﺌﻳﻦ می کنیم.
این حلوا را با آرد برنج نیز می توان تهیه کرد. طرز تهیه آن مثل حلوای آرد گندم است ، فقط با این تفاوت که به جای آرد گندم از سه فنجان آرد برنج استفاده می کنیم.



خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»





2012 آنلاین نیست.  

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۰۷ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

عدسی مقوی برای افطار



اگر در یكی از بعد از ظهرهای ماه مبارك رمضان از سر کار خود، به خانه رسیدهاید و حداقل یكی دو ساعت وقت تا هنگام افطار باقی مانده است، علاوه بر آماده كردن چای و سور و سات افطاری شامل نان، كره، پنیر، عسل و … ، میتوانید برای درستكردن یك غذای مقوی كه میتواند به جای شام نیز مورد استفاده قرار گیرد دست بهكار شوید، فقط كمی سرعت عمل لازم است.
پس به سراغ كابینت مخصوص حبوبات رفته و به دنبال عدس در میان بقیه حبوبات بگردید. پس از پیداكردن عدس، یك و نیم پیمانه پلوپزی از آن را در داخل سینی سفیدرنگی ریخته و پاك كنید. بعد از اینكه از نبودن خرده سنگ در میان عدسها مطمئن شدید، آن را بشویید. بعد در قابلمه متوسطی حاوی مقداری آب بریزید و با در روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد. زمان لازم برای پخت عدسی با توجه به نوع آن متغیر است، ولی معمولا برای این منظور یك ساعت و نیم زمان كافی است.
در این فاصله ی زمانی، یك عدد پیاز بزرگ را پوست گرفته و پس از شستوشو به صورت خلالی یا ریز خرد كنید. حالا نوبت به سرخكردن پیاز میرسد. بنابراین داخل تابهای كوچك 2 قاشق سوپخوری روغن مایع مخصوص سرخكردنی بریزید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید. در مراحل پایانی سرخ شدن پیاز، به آن یك قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه هم اضافه كرده و پس از چند بار همزدن، شعله اجاقگاز را خاموش كنید. از طرف دیگر قابلمه كوچكی آماده كنید و 3 عدد سیبزمینی متوسط را بعد از شستوشو داخل آن بریزید و بگذارید بپزد.
مدت زمان لازم برای پخت سیبزمینی هم معمولا یك ساعت است، ولی 10 الی 15 دقیقه پیش از پایان زمان پخت سیبزمینی، 3 عدد تخممرغ را هم با دقت، داخل آب سیبزمینی درحال پخت قرار دهید و مراقب باشید نشكنند.
البته پیش از آن، تخممرغها را از یخچال خارج كرده و 2 دقیقه زیر آب داغ شیر بگیرید تا تغییر دمای ناگهانی، سبب شكستن آنها نشود.
در پایان، پس از پختهشدن سیبزمینیها و تخممرغها، پوست آنها را بگیرید و سیبزمینیها را بهصورت درشت خرد كنید، ولی درمورد تخممرغها، تنها پوستگرفتن آنها كافی است.
سپس مواد را به همراه پیاز داغ به عدس پختهشده اضافه كرده و با افزودن نمك و فلفل سیاه و همچنین 50 گرم كره و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه، قابلمه را به مدت 10 دقیقه روی اجاق گاز قرار دهید تا به اصطلاح غذا جا بیفتد.
حالا این عدسی خوشمزه و پرانرژی را به بقیه مخلفات سفره ی افطارتان اضافه كنید و خانواده ی خود را با سفره و بهخصوص این غذای لذیذ، خوشحال كنید.
نكته:
اگر تا افطار، زمان كمی باقی مانده است، پخت عدسی و سیبزمینی را در داخل دیگ زودپز انجام دهید

ویرایش توسط 2012 : ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۱۳ قبل از ظهر
2012 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۱۴ قبل از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

حلواي آرد برنج

مواد لازم:
آرد برنج: 1 ليوان
شكر: 2 ليوان
آب و گلاب: 3 ليوان
زعفران: به مقدار لازم
روغن مايع و جامد: به مقدار لازم
خلال بادام و خلال پسته: به مقدار لازم

طرز تهيه:
آرد برنج را در يك قابلمهي مناسب ريخته و كمي حرارت ميدهيم تا رنگش طلايي شود. بعد از روي حرارت برداشته و روغن مايع و جامد را (كمي از هر كدام) به مقداري كه به روغن بيافتد، به آن اضافه ميكنيم. سپس مخلوط آب و گلاب را به آن ميافزاييم و خوب به هم ميزنيم تا يكدست شود. نسبت آب و گلاب بستگي به كيفيت گلابي كه استفاده ميكنيد دارد. بعد ظرف را روي حرارت ميگذاريم و زعفران آب كرده را اضافه ميكنيم و به هم ميزنيم تا غليظ شود. سپس شكر را اضافه كرده و مجددا به هم ميزنيم تا مايع به قدر كافي غليظ شود. بعد از آن صبر ميكنيم تا كمي خنك شود. سپس در ظرفهاي مورد نظر ريخته و به سليقهي خود با قاشق تزيين مي كنيم. در آخر با مقداري خلال بادام بو داده و خلال پسته، تزيين را كامل ميكنيم.
بهتر است كه اين حلوا را حدودا دو ساعت قبل از مصرف آماده كرده و در ظرف بريزيم تا خوب خودش را بگيرد و آماده مصرف شود.


2012 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۱۹ قبل از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

حلوای شیر( برای ماه مبارک رمضان)



مواد لازم :


آرد برنج نصف لیوان
گلاب نصف استکان
شیر ۱ کیلو
شکر ۲ لیوان
نشاسته ۱ لیوان
آب ۴ لیوان
طرز تهیه:


نشاسته را در ۴ لیوان آب سرد حل می کنیم و آن را از صافی رد می کنیم. بعد آرد برنج را در شیر حل می کنیم. آن را هم از صافی رد می کنیم( توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد). سپس شکر، نشاسته ی حل شده و محلول آرد برنج و شیر را با هم مخلوط می کنیم و در ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. باید آن را مرتب هم بزنیم تا ته نگیرد و مایه به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم. زمان هم زدن وقتی خط قاشق روی آن محو نشد( یعنی غلیظ شد) آنگاه آن را از روی آتش بر می داریم.
این حلوا را اغلب شیرازی ها در ماه مبارک رمضان درست می کنند.

ویرایش توسط 2012 : ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۹:۲۵ قبل از ظهر
2012 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۲۵ قبل از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

قنبر پلو ( سفره سحری شیرازیها )


این غذا بسیار مناسب است برای سفره سحری که در بین شیرازیها جایگاه خاصی در سفره های سحری دارد.

مواد لازم برای چهار نفر

یك كیلو گوشت چرخكرده

چهار فنجان برنج

یك عدد پیاز

یك قاشق غذاخوری نمك

یك قاشق چایخوری زردچوبه

آرد نخودچی به میزان دلخواه

200 گرم كشمش

روغن

دو قاشق غذاخوری رب انار

یك قاشق غذاخوری شیره انگور
100 گرم گردو


طرز تهیه

گوشت را به همراه كمی نمك و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط كردن با آردنخودچی آن را به شكل كوفته در اندازههای كوچك درآورده و در روغن سرخ كنید. در تابهای دیگر گردو، پیاز و كشمش را سرخ كرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابهلای برنج ریخته و كمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت 15 دقیقه دم بكشد.
2012 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۳۸ قبل از ظهر   #6 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

سالاد عدسي


مواد لازم :
عدس 2 فنجان
نمك قدري
فلفل قدري
پياز قدري
طرز تهيه :
مقداري عدس را پخته آبش را بدور ريخته و مقداري سرکه و روغن و نمک با آن آميخته بگذاريد سرد شود ، اگر ليمو را ريز ريز کرده رويش بريزيد ، خوشمزه تر خواهد شد.

سالاد عدس
[ یک عکس اضافه کنید ]

مواد لازم:
عدس پخته=1 ليوان
ساقه كرفس=1 عدد
فلفل دلمه(ترجيحا كبابي شده بدون پوست)=4/1 يك عدد
پياز=2/1 يك عدد
روغن زيتون=1 قاشق غذاخوري
گشنيز تازه خرد شده=1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1.همه مواد را مخلوط می کنیم می گذاریم چند ساعت در يخچال بماند تا مواد مزه دار شود.
2. سالاد را در ظرف ريخته اطراف آن را با هويج رنده شده و خيار سبز و گوجه فرنگي تزئين كنيد.

ویرایش توسط 2012 : ۲۳ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۴:۳۷ بعد از ظهر
2012 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۵۸ قبل از ظهر   #7 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض



ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود. به دستورات غذایی ما توجه فرمایید..


سوپ کلم:




برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.
زمان آماده کردن مواد: 25 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
مواد اولیه برای 6نفر:
· 2 قاشق سوپ خوری روغن
· 1 پیمانه پیاز خرد شده متوسط
· 2 عدد سیر قیمه قیمه شده
· 1 پیمانه هویج درشت خرد شده
· 6 پیمانه آب مرغ
· 1 قاشق سوپ خوری ریحان تازه خرد شده یا 1 قاشق چای خوری ریحان خشک
· 4 پیمانه کلم پیچ تازه خرد شده معادل 225 گرم
· 4/1 قاشق چای خوری نمک
· 8/1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
· 1 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
· 2/1 پیمانه عدس قرمز*
طرز تهیه:

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم. پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم. بعد آب مرغ و ریحان خشک(در صورت استفاده) را اضافه می کنیم شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم. کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه(درصورت استفاده) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.
*اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.
خوراک لوبیا:



این خوراک پرادویه شامل لوبیا های مختلف و شکلات است حتماً آن را امتحان کنید.
زمان آماده کردن مواد: 20 دقیقه
زمان پخت: 8 الی 6 ساعت
مواد اولیه برای 4 نفر:
· 425 گرم لوبیا چیتی
· 425 گرم لوبیا سفید پخته شده
· 425 گرم لوبیا قرمزد پخته شده
· 1 پیمانه آب مرغ با مقداری نمک
· 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
· 3 قاشق سوپ خوری شکلات آب شده
· 1قاشق سوپ خوری پودر چیلی
· خامه (اختیاری)
· پنیر چدار(اختیاری)
طرز تهیه:
در یک ظرف 4 لیتری لوبیاها و گوجه فرنگی و ادویه چیلی و آب مرغ و شکلات آب شده را ترکیب کرده و در آن را می گذاریم، روی حرارت کم برای 6 الی 8 ساعت قرار می دهیم و برای 1 ساعت هم روی حرارت زیاد.
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن خامه و پنیر هم بریزید.
2012 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۱۱ قبل از ظهر   #8 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض

آش جو برای سفره افطار



مواد لازم براي 10 تا 12 نفر

جو پوست گرفته ۲۵۰ گرم
سبزي آش ۱/۵ كيلو
نخود و لوبيا و عدس به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم
برنج يك استكان معادل ۱۰۰ گرم
پياز سرخ كرده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوري
كشك ساييده ي غليظ ۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر )
نمك و فلفل به مقدار كافي
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه

مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .
2012 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۲۱ قبل از ظهر   #9 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

این ایده برای دوستانی که دارن به پیشواز ماه رمضان میرن و برای سرو پنیر کنار نونهای خونگیتون خوشگله
رولت پنیری:

پنیر صبحانه و پنیر خامه ای رو ریز رنده کنین و بعد با همزن بزنین تا نرم و یکدست بشه.
فویل رو خیلی کم چرب یا مرطوب کنین و پنیر نرم شده رو به ضخامت نیم سانت یا کمی بیشتر روش یکدست باز کنین و به همین حالت بذارین یکی دو ساعت توی یخچال بمونه.
در این فاصله سبزیجات معطر رو ریز خرد کنین. در صورت تمایل بهش گوجه فرنگی خشک شده خرد شده یا تربچه ریز خرد شده اضافه کنین. گردو هم فراموش نشه.
این مواد رو یکدست روی پنیر پخش کنین و و به دقت رول کنین. داخل فویل بذارین توی یخچال یکساعت دیگه هم بمونه و بد آروم قلش بدین توی ظرف سرو! و با برگ سبزیجات ، تربچه های گل شده و ... تزئین کنید.

ویرایش توسط 2012 : ۲۰ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۱۲:۱۰ بعد از ظهر
2012 آنلاین نیست.  
قدیمی ۱۸ مرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۵۲ قبل از ظهر   #10 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

آموزش پخت حلیم مرغ بسیار خوشمزه مخصوص ماه رمضان



مواد لازم

▪ بلغور گندم....................................... یک لیوان
▪ برنج و روغن آب کرده............................ یک استکان
▪ مرغ............................................ ...نصف یک مرغ کامل
▪ لپه............................................ ... یک استکان
▪ دارچین...................................... ...... به اندازه لازم برای تزئین حلیم
▪ نمک و فلفل...................................... به مقدار کافی

طرز تهیه


قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و هفت لیوان آب درون آن بریزید و مرغ، برنج ، بلغور، لپه و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید سپس در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید.

وقتی که حلیم پخت با قاشق چوبی آن قدر آن را هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.حلیم را در ظرف مناسبی ریخته و روغن داغ را روی آن بریزید و با دارچین آن را به سلیقه خود تزئین کنید.

ویرایش توسط 2012 : ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۱۰:۵۶ قبل از ظهر
2012 آنلاین نیست.  
موضوع بسته شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
آموزش, تهیه, رمضانسفره, رنگین, طرز, غذاهای, ماه, مبارک, مخصوص

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
آموزش گام به گام تهیه بیژامه مخصوص آقایان گلنار سرگرمی 7 ۱۳ آذر ۱۳۹۰ ۰۴:۴۱ بعد از ظهر
رمضان مبارک !..............................وداع با رمضان !!! خانومی سرگرمی 30 ۸ شهريور ۱۳۹۰ ۰۳:۳۹ بعد از ظهر
آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره) 2012 آشپزی و شیرینی پزی 26 ۲۱ تير ۱۳۹۰ ۰۵:۲۵ بعد از ظهر
پنج سريال بر سر سفره رمضان farnaz mt فرهنگی و هنری 0 ۲۰ مرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۳۴ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۱۰:۰۴ بعد از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا