ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
آموزش و طرز تهیه غذاهای مخصوص ماه مبارک رمضان(سفره رنگین) - صفحه 4
paradiseagency

گل نقش طاووس

?



نودهشتیا
فید آر اس اس
صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 56
  1. Top | #31

    کاربر عادی


    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    نوشته ها
    84
    میانگین پست در روز
    0.04
    محل سکونت
    یه جای خوب
    تشکر از کاربر
    25,649
    تشکر شده 531 در 121 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    [QUOTE=2012;982779]

    يخ در بهشت (براي چهار نفر) :

    مواد لازم:
    شكر 200 گرم
    نشاسته 500 گرم
    ماست 150 گرم
    گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوري
    روغن به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    نشاسته را با آب و و 2 قاشق شكر مخلوط مي كنيم و سپس ماست را اضافه كرده و بهم مي زنيم تا مايه كاملاً صاف شود. روغن فراوان را داغ مي كنيم، مايه را در قيف مخصوص ريخته و در روغن به شكل زولبيا و يا مشبك مي ريزيم، حرارت را ملايم مي كنيم، يكطرف زولبياها كه برشته شد بر مي گردانيم تا طرف ديگر آن برشته شود.
    براي تهيه شربت زولبيا، در ظرفي جداگانه شكر، گلاب و يك ليوان آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا حدي كه بجوشد تا غليظ شود. شربت آماده شده را از روي حرارت برداشته تا خنك شود. سپس زولبياها را پس از سرخ شدن درون شربت مي اندازيم و پس از 5 دقيقه آنها را بر مي داريم و در ظرفي مي چينيم.
    زولبيا (براي چهار نفر) :
    مواد لازم:
    شكر 200 گرم
    نشاسته 500 گرم
    ماست 150 گرم
    گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوري
    روغن به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    نشاسته را با آب و و 2 قاشق شكر مخلوط مي كنيم و سپس ماست را اضافه كرده و بهم مي زنيم تا مايه كاملاً صاف شود. روغن فراوان را داغ مي كنيم، مايه را در قيف مخصوص ريخته و در روغن به شكل زولبيا و يا مشبك مي ريزيم، حرارت را ملايم مي كنيم، يكطرف زولبياها كه برشته شد بر مي گردانيم تا طرف ديگر آن برشته شود.
    براي تهيه شربت زولبيا، در ظرفي جداگانه شكر، گلاب و يك ليوان آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي دهيم تا حدي كه بجوشد تا غليظ شود. شربت آماده شده را از روي حرارت برداشته تا خنك شود. سپس زولبياها را پس از سرخ شدن درون شربت مي اندازيم و پس از 5 دقيقه آنها را بر مي داريم و در ظرفي مي چينيم.

    جفتش دوتان یهنی مثل همن فقط اسماشون فرق میکنه
    ولی در کل دست گلت ندرده مرسی عزیزم
    حالا بگو یخ در بهشت چه جوری درست میشه
    ویرایش توسط tghyasfr : 1389,05,20 در ساعت ساعت : 17:22
    منو رها کردی و واست شدم غريبه
    حرفات همش دروغ بود ؟ خيلی برام عجيبه!
    -----------------------------------------------



  2. 15 کاربر از پست tghyasfr تشکر کرده اند .


  3. Top | #32

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.67
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,033 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    گلوله خرما:
    خرماها را پوست گرفته با چرخ گوشت چرخ کنید دستتات را خیس کرده به اندازه گردو از خرما برداشته وسطش یکچهارم مغز گردو قرار داده به شکل توپ گرد کنید و در پودر نارگیل یا کنجد بغلتانید خیلی خوشگل و خوشمزه میشه میتوانید در هر توپ یک عدد خلال دندان فرو کنید تا راحتتر برداشته بشه.

    روش دیگر برای تهیه گلوله های خرما تفت دادن خرماها به همراه کمی کره و ادویه های مختلف و گردوی نگینی شده است.

    دیگچه
    مواد لازم :
    شیر : 2 کیلو یا 8 لیوان . برنج: 1 لیوان سر پر . گلاب : نصف لیوان. زعفران آب کرده: 3 قاشق غذاخوری هل ساییده سفید: 2|1 قاشق مرباخوری. خامه شیرین:2ق غ سرپر. روغن مایع:2 ق غ. شکر:دو و نیم لیوان. خلال بادام :3|1 پیمانه. خلال پسته:قدری برای تزیین

    طرز تهیه:
    ابتدا برنج را شسته و با 2|1 ق چ نمک و قدری آب به مدت 1 تا 2 ساعت خیس می کنیم. سپس با 6 لیوان آب روی حرارت گذاشته تا برنچ کاملا پخته و دانه های آن باز شود. و سپس شیر را افزوده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود. سپس شکر و بادام را افزوده و پس از اینکه بادامها کمی پخت زعفران و روغن و خامه را اضافه می کنیم. اواخر پخت هل و گلاب را افزوده و پس از اینکه روی دیگچه حباب های هوا تشکیل شد آن را در ظرف نسوز ریخته و در کف فری که از ابتدای کار روشن کرده ایم با حرارت 160 تا 170 درجه قرار داده تا ته آن کاملا برشته شود.برای برشته شدن روی آن از شعله گریل استفاده میکنیم. آنگاه از فر خارج کرده تا کاملا سرد شود .سپس برش زده و با خلال پسته تزیین میکنیم.
    نکته:برنج باید آنقدر پخته شود تا آبش کاملا به خوردش برود.ظرف نسوز را با روغن مایع چرب می کنیم. این دستور از استاد عزیزم خانم جاویدی است و آزموده است و خودم تست کردم بسیار خوشمزه است.
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  4. 11 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  5. Top | #33

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.67
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,033 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    رشته ختایی از غذاهای سنتی تبریز است این دسر خوشمزه برای تمام زمانها مخصوصا برای ماه مبارک رمضان پخت می شود

    مواد لازم برای رشته ختایی:

    نیم کیلورشته ختایی
    250 گرم گردو
    200 گرم پسته
    100 گرم نثار (پودر قند)
    کره یا روغن به مقدار 2 قاشق غذا خوری

    شربت:
    2پیمانه آب
    1پیمانه شکر
    این مقدار برای 15-20 نفر کافی است.

    نکات مهم :
    پسته بعدا به این دسر اضافه شده و قدیمی ها از آن استفاده نمی کنند.
    وهر چه گردو بیشتر باشد خوشمزه تر استوبنا به ذائقه میتوان کم یا زیاد کرد.
    اگر خواستیم زیاد شیرین از نثار استفاده میکنیم وگر نه لزومی ندارد شود.
    کمی از گردو و پسته را برای تزیین نگه می داریم.

    طرز تهیه:
    ابتدا روغن را در ماهیتابه ریخته و کمی گرم می کنین تا روغن در تمام ماهیتابه پخش شود سپس یک لایه رشته در ته ظرف می چینیم طوری که ته ظرف دیده نشود بعد گرود و پسته که نگینی خرد کردهایم را بر روی رشته می پاشیم و رویش یک لایه رشته وباز میانش گردو وپسته ورویش رشته این کار را می توان به اندازه ای که می خواهیم ادامه دهیم ولی اگر3 یا4 طبقه باشد کافی است وطوری که آخرین طبقه باز هم رشته باشد .وسپس روی حرارت ملایم قرار داده و شیره ای که قبلا آماده کرده ایم را رویش می ریبزیم.
    این دسر زمانی آماده است که رشته پایینی کمی سرخ شود ورشته میانی کمی اب شود .
    به این اندازه که رسید از رویگاز برداشته وکمی زمان می دهیم تا خنک شود وبعد به دلخواه برش می زنیم ورویش را با پسته و گردو تزیین می کنیم.
    میتوانید بعد از برش در کپسول قرار داده ودر سینی بچینید
    منبع : هنر آشپزی
    ویرایش توسط 2012 : 1389,05,23 در ساعت ساعت : 13:34

  6. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  7. Top | #34

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.67
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,033 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    حلوای بادام



    طرز تهیه


    در تابه ای آرد را روی حرارت ملایم بدون کره تفت می دهیم تا زمانی که کرم رنگ شود.آرد تفت داده شده را الک می کنیم تا بدون گلوله باشد. تابه را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته ، کره یا روغن را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. هل ،زنجبیل و خلال بادام را به مخلوط آرد و کره می افزاییم و کمی تفت می دهیم. در نهایت پودر قند را الک می کنیم تا کاملاَ نرم شود. سپس به مواد اضافه می کنیم.ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر می داریم و مواد را مرتب هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. از حلوا درون ظرف مناسبی که چرب کرده ایم می ریزیم ، با پشت قاشق آن را صاف می کنیم و ظرف را تکان می دهیم تا همه ی مواد به طور یکنواخت پخش شود. اجازه می دهیم حلوا در دمای اتاق خنک شود. بعد از سرد شدن ،روی حلوا را با کارد و خط کش به شکل چهار گوش یا لوزی برش می دهیم.




    مواد لازم:
    500 گرم آرد سفید
    350 گرم روغن یا کره
    500 گرم پودر قند
    2 قاشق سوپ خوری سرخالی پودر زنجبیل
    100 گرم خلال بادام
    پودر قند ،پودر کاکائو و پودر پسته برای تزیین



    روش برش زدن و چیدن حلوا


    هنگام خارج کردن حلوا از سینی و منتقل کردن آن به سینی دیگر ممکن است ردیف اول آن خرد شود ؛بنابر این به نکات زیر توجه کنید:
    کارد کوچکی را به طور افقی زیر ردیف دوم انداخته و بکشید تا برش های حلوا از سینی جدا شود . بعد برش ها را در سینی دیگری ،کنار هم بچینید. دو تکه کاغذ به طول سینی ببرید ، یک تکه آن را روی نیمی از حلوابگذارید. روی نیمه ی دیگری از حلوا که با کاغذ پوشیده نشده است را با چایی صاف کن خاکه قند بریزید و بعد با کاغذ روی آن را بپوشانید . نیمی از حلوا را با کاغذ پوشانده بودید با چایی صاف کن پودر کاکائو بپاشید . این عمل را آنقدر تکرار کنید تا همه ی قسمت های حلوا با پودر قند و پودر کاکائو تزیین شود . کمی پودر پسته روی حلوا بریزید و سفره ی افطار خود را با این دسر خوشمزه تزیین کنید.

    توجه: این حلوا را می توان درون کاغذهای مخصوص قرار داد.


    منبع:

    مجله هنر آشپزی

  8. 11 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  9. Top | #35

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.67
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,033 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    دسر نان سوخاري براي افطار ( واقعاً آسون و خوشمزه اس)



    مواد لازم:
    نان سوخاري=به مقدار لازم
    روغن=برای سرخ کردن
    کمي دارچين و مغز گردو ( براي تزيين)
    آب و شکر ( براي تهيه شهد)
    طرز تهیه:
    اول از سوپر يه بسته نون سوخاري بخريد....توي تابه روغن بريزيد و نون ها رو دونه دونه بچينيد توي تابه....شعله گاز بايد خيلي کم باشه چون نون سوخاري زود ميسوزه... اگه روغنش جذب شد دوباره روغن بريزيد...دو طرفه نون ها رو تفت بديد تا طلايي رنگ بشه(مواظب باشيد غافل نشيدچون عوض طلايي سياه رنگ ميشه!!)
    وقتي دو طرفه شون طلايي شد و کاملاً به روغن آغشته شد ( يعني جايي از نون نبايد خشک بمونه) اونا رو از تابه در بياريد و بذاريد کنار.
    حالا بايد يه شهد با آب و شکر درست کنيد که زياد غليظ نباشه بعد بذاريدش رو شعله تا يکم قوام بياد....حالا وقتشه که نونايي رو که گذاشتيد کنار بندازيد تو شهدي که داره روي شعله قل قل ميکنه...و هر کدوم دوتا قل که زد زود از شهد درش بياريد ( چون اگه زياد توو شهد بمونه ترديشو از دست ميده و نرم ميشه)حالا نون هارو توي يه ديس بچينيد و رووش رو با گردو و دارچين تزيين کنيد.
    مواظبه انگشتاتون باشيد!!!

  10. 8 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  11. Top | #36

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.67
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,033 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    سالاد پنير سفيد یه غذای مقوی برای سفره افطار


    مواد لازم براي 5 نفر:
    خيارسبز=6 عدد
    هويج=2 عدد
    كنسرو ذرت=1 ليوان
    گوجه فرنگي=2 عدد بزرگ
    پنير سفيد خرد شده=1 ليوان
    نان عربي=1 عدد
    روغن=به مقدار لازم
    مواد لازم براي سس سالاد:
    آبليمو=4 تا 5 قاشق غذاخوري
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    1. نان عربي را به صورت مربع شك و كوچك خرد كرده سپس در كمي روغن سرخ كرده و كنار بگذاريد.
    2. خيارسبزها را به قطعات كوچك خرد كنيد سپس هويج را رنده كرده همراه با كنسرو ذرت در ظرف بزگي با هم مخلوط كنيد.
    3. گوجه فرنگي ها به صورت مكعبي كوچك كرده كنار بگذاريد.
    4. مواد لازم براي سس را با هم مخلوط كرده به بقيه مواد اضافه كنيد و هم بزنيد سپس گوجه فرنگي را به مواد اضافه كرده و روي سالاد پنير خرد شده بريزيد.
    5. سالاد را در ظرف كشيده روي آن را با نان عربي سرخ شده تزئين كنيد.

    نان عربی همون نان لبنانی یا پیتا است که در ایران به اسم نان برکات موجود است .

  12. 6 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  13. Top | #37

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,898
    میانگین پست در روز
    4.67
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,033 در 8,504 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    ترش شامی


    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
    نان خشک کوبیده=یک پیمانه
    شیر=یک پیمانه
    جوش شیرین=1 قاشق مرباخوری
    پیاز متوسط=2 تا 3 عدد
    آب گوجه فرنگی=3 تا 4 لیوان
    آبلیمو=2 تا 3 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ=2 عدد
    نمک و فلفل=بقدر کافی
    طرز تهیه:
    نمک و فلفل و نان خشک کوبیده را در شیر حل کرده،پیاز را از رنده ریز رد می کنیم و تخم مرغ و جوش شیرین و پیاز را به مایه اضافه کرده بهم می زنیم. گوشت را می ریزیم،تمام مواد را خوب مخلوط می کنیم.3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن در ماهیتابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا داغ شود.از مایه گوشت گلوله هایی به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد می کنیم. وسط آن را با انگشت سوراخ کوچکی کرده و دو طرفش را در روغن سرخ می کنیم. بعد آب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده داخل طرف شامی می ریزیم. حرارت را ملایم کرده تا آب گوجه فرنگی کاملا غلیظ شده و مغز شامی پخته شود. ممکن است بجای آب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی را در دو لیوان آب حل کرده داخل شامی بریزیم.

  14. 7 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  15. Top | #38

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض لقیمات با خامه

    مواد لازم:
    آرد سفید= 2 لیوان
    شیر=1 لیوان
    آب=2/1 لیوان
    خامه=2/1 لیوان
    تخم مرغ=2 عدد
    خمیر مایه=2 قاشق غذاخوری
    روغن=4 قاشق غذاخوری نمك=كمی
    شكر=كمی
    طرز تهیه:
    1. در ظرفی تمام مواد را با هم مخلوط كرده در ظرف را بسته به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا مواد ور بیاید و حجم آن تقریبا 2 برابر شود.
    2. روغن را در ماهیتابه ریخته تا داغ شود.
    3. از مواد با قاشق كوچك برداشته در روغن داغ بریزید تا لقیمات پف كرده و طلایی رنگ شود.
    4. لقیمات ها را در صافی ریخته تا روغن آن برود سپس در ظرف چیده روی آن عسل یا شیره بریزید. طرز تهیه شیره: 1 لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب و چند قطره آبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. پس از سرد شدن روی لقیمات ها می ریزیم. (این شیرینی مخصوص ماه رمضان است)نوش جانتان!
    دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !

  16. 3 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  17. Top | #39

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    Red face پخت نوع ساده زولبیا(نوعی دیگر)

    پخت نوع ساده زولبیا


    رودستار یا نوعی مایه خمیر خشك را با كمی آب گرم مخلوط میكنیم و میگذاریم بماند تا كاملا حل شود بعد داخل 1.5 پیمانه آب میریزیم و آرد را اضافه میكنیم و خوب هم میزنیم...

    مواد لازم :
    آرد سفید 1.5 فنجان
    آب 2 فنجان
    شكر 1.5 فنجان
    آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
    هل 1 قاشق سوپخوری
    گلاب 1 قاشق سوپخوری
    عسل 1 قاشق سوپخوری


    طرز تهیه :

    رودستار یا نوعی مایه خمیر خشك را با كمی آب گرم مخلوط میكنیم و میگذاریم بماند تا كاملا حل شود بعد داخل 1.5 پیمانه آب میریزیم و آرد را اضافه میكنیم و خوب هم میزنیم تا كاملا مخلوط شود بعد در حدود نیمساعت در جای كمی گرم میگذاریم بماند بعد ، روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بطوریکه بکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده می پذیم . (در صورتیکه زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط میکنیم ) به همین طریق زولبیا را آماده میکنیم و دو طرف آنرا سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبیا که از مخلوط جوشیده شده و غلیظ شده شكر ، آبلیمو ، هل ، گلاب ، یك فنجان آب و عسل است میاندازیم .
    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست

  18. 3 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


  19. Top | #40

    کاربر حرفه ای


    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    نوشته ها
    3,797
    میانگین پست در روز
    2.54
    محل سکونت
    گیلـــان - رشــت
    تشکر از کاربر
    16,190
    تشکر شده 12,021 در 4,084 پست
    اندازه فونت

    Red face پخت بامیه نوعی دیگر


    طرز تهیه بامیه
    مواد لازم (برای 4 نفر) :

    125 گرم آرد 3 عدد تخم مرغ 200 گرم شکر 4 تا 5 قاشق روغن 2 پیمانه شربت غلیظ 2 تا 3 قاشق گلاب
    طرز تهیه :
    آب و روغن را در ظرفی می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید. آرد را یک مرتبه داخل آبی که جوش آمده است می ریزیم و یکی دو بار آهسته به هم می زنیم تا آب کاﻤﻸ تبخیر و مایه سفت شود. ظرف را از روی شعله برمی داریم. مایه که کمی سرد شد تخم مرغ ها را دانه دانه در مایه می شکنیم و مرتب بهم می زنیم تا خمیر کاﻤﻸ نرم و لطیف شود. بعد در تابه ، مقداری روغن مایع می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا داغ شود. مایه را داخل قیف مخصوص می ریزیم و حرارت را ملا یم می کنیم. دهانه قیف را جمع می کنیم و از مایه به هر مقدار که بخواهیم با فشار دادن کیسه قیف در روغن می ریزیم. طوری که سطح روغن پوشیده شود . گاهی بامیه ها را پشت و رو می کنیم تا دو طرف آن کمی برشته شود. بعد با کفگیر بامیه ها را از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود. بعد بامیه های آماده شده را در شربت می ریزیم . درصورتیکه بخواهیم بامیه خرمایی رنگ شود، یکی دو قاشق شکر درآب روغن بامیه می ریزیم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه می کنیم .

  20. 4 کاربر از پست raha16 تشکر کرده اند .


صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. آموزش گام به گام تهیه بیژامه مخصوص آقایان
    توسط گلنار در انجمن سرگرمی
    پاسخ ها: 7
    آخرین نوشته: 1390,09,13, ساعت : 16:41
  2. پاسخ ها: 30
    آخرین نوشته: 1390,06,08, ساعت : 15:39
  3. آموزش و طرز تهیه انواع غذاهای کشور (کره)
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 26
    آخرین نوشته: 1390,04,21, ساعت : 17:25
  4. پنج سريال بر سر سفره رمضان
    توسط farnaz mt در انجمن فرهنگی و هنری
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,05,20, ساعت : 14:34

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •