| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش عکس ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰
تشکرها: 19,691
تشکر شده 29,084 بار در 6,896 پست
| ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *mahsa*, *دختر خوب *, :.: aTLaS :.:, blue berry, cheshmaloo, farahi, girl1995, hamid_diablo, hiva, lili_2sara, Mahsa313, maryam1988, mobina, paria.v, parvane., нαηιєн, samin67, shahriyar, sydney, V.i.d.a, yasna:s:.:, _TarlaN_, ارغوان 67, برادپیت, ذره بین, عقل و احساس, مادام فسقلیان, نازلی بهار, نازنین مریم2011 |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 489
تشکر شده 1,372 بار در 739 پست
کتاب مورد علاقه : كتاب های روانشناسی | مرسي؛چشمای خيلی درشت و زیبایی داره کمی هم شبیه لیلا حاتمی از اين دنده به ان دنده شوی فايده ای ندارد اين تخت خواب؛اغوش كم دارد ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,950
تشکر شده 9,088 بار در 1,483 پست
حالت من : | خوشگله.آینده خوبی در پیش داره ![]() آیا دیدن سریالهای شبکه های فارسی زبان ماهواره ای تهدیدی برای خانواده است؟ http://www.forum.98ia.com/t842717.html | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : کوچه صفا
تشکرها: 2,091
تشکر شده 901 بار در 221 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و ... حالت من : | من خوشم میاد ازش به نظرم قشنگ ست خدایا شکرت ![]() بابت: سلامتی خانواده سقف دوستان . . . یه زمانی زل می زدم تو چشاش/چند وقته فرار می کنم از چشاش | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سقف خدا
تشکرها: 656
تشکر شده 269 بار در 159 پست
کتاب مورد علاقه : فریاد دلم حالت من : | بد نیست قیافه اش | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : تهران و اعتقاد به دین زرتشت دارم . زرتشتی هستم تو قلبم
تشکرها: 3,666
تشکر شده 5,771 بار در 994 پست
کتاب مورد علاقه : غرور و تعصب حالت من : | قیافه ش ب ولی سریالش در مورد عقب موندگی مردم ایرانه که هیچی تو مخشون نمیره و نمی خواستن بذارن زنا پیشرفت | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو دنیای خودم
تشکرها: 854
تشکر شده 2,849 بار در 919 پست
کتاب مورد علاقه : Tomorrow when the war began | نميشناسمش | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : همین دور و برا!!!!!!!
تشکرها: 8,140
تشکر شده 2,535 بار در 636 پست
کتاب مورد علاقه : Kheili Ketabe حالت من : | از TV عکس گرفتی عزیزم؟؟؟ بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم به خودت باختمت | شایسته بانو کاربر انجمن دردَم ...| sun daughter کاربر انجمن معشوقه شیطان | anital کاربر انجمن پرتو | شایسته بانو کاربر انجمن طالع ماه | mehrsa_m كاربر انجمن بزن اون مثبت و تشکر قشنگه رو... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 905
تشکر شده 2,473 بار در 1,009 پست
حالت من : | کلا زیبا ست زمانی کزروس به کوروش بزرگ گفت چرا از غنیمت های جنگی چیزی را برای خود بر نمی داری و همه را به سربازانت می بخشی. کوروش گفت اگر غنیمت های جنگی را نمی بخشیدیم الان دارایی من چقدر بود؟ کزروس عددی را با معیار آن زمان گفت. کوروش یکی از سربازانش را صدا زد و گفت برو به مردم بگو کوروش برای امری به مقداری پول و طلا نیاز دارد. سرباز در بین مردم جار زد و سخن کوروش را به گوششان رسانید. مردم هرچه در توان داشتند برای کوروش فرستادند. وقتی که مالهای گرد آوری شده را حساب کردند، از آنچه کزروس انتظار داشت بسیار بیشتر بود. کوروش رو به کزروس کرد و گفت : ثروت من اینجاست. | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت
تشکرها: 561
تشکر شده 922 بار در 670 پست
کتاب مورد علاقه : کوچه حالت من : | اندازه ی یه نقطه شبیه لیلا حاتمیه ولی لیلا جونم خیلی خوشگلتره | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |