ارسال پاداش نقدی برای کاربر
شما در حال حمایت به صورت مهمان هستید.
مبلغ مورد نظر خود را انتخاب کنید
1000 تومان
2000 تومان
4000 تومان
6000 تومان
8000 تومان
9000 تومان
10000 تومان
مبالغ دیگر
و یا مبلغ مورد نظر خود را وارد کنید
واریز آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب
طرز تهیه انواع بورک
paradiseagency

گل نقش طاووس

?



نودهشتیا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
  1. Top | #1

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض طرز تهیه انواع بورک

    آموزش و طرز تهیه بورک - ران مرغ(غذای ترکیه)




    بورک ران مرغ(برای 4 نفر) مواد لازم :کره 1 قاشق غذاخوری،روغن مایع 1 فنجان قهوه،نشاسته 1 قاشق غذاخوری،پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان،کرم 1 قاشق غذاخوری،خمیرآماده(یوفکا)1 عدد ،ران بدون استخوان 4 عدد ،اسفناج 250 گرم ،قارچ 1 لیوان،تخم مرغ 2 عدد ،کنجد 1 قاشق غذاخوری،روغن ذرت 1 لیوان،نمک و فلفل سیاه طرز تهیه: ران مرغ را همراه با نمک و فلفل و کره سرخ کنید وکناری بگذارید تا سرد شود سپس اسفناج را ریز ریز خرد کرده وبا 2 قاشق روغن مایع سرخ کنید قارچ های ریز شده ،پنیر رنده شده ،کرم و نشاسته و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بهم زنید یوفکا را 4 قسمت کرده و ران مرغ را در قسمت پهن آن بگذارید در قسمت وسط مرغ از مخلوط اسفناج بگذارید سپس یوفکا را به شکل بورک سیگاری بپیچید .تخم مرغها را با باقیمانده روغن مایع بهم زده ابتدا بورک مرغ را در این مخلوط تخم مرغ و روغن و سپس در آرد اغشته به کنجد غوطه ور کنید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است بپزید
    خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»






  2. 5 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  3. Top | #2

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورک پنیری

    مواد لازم:
    یوفکا ۳ عدد
    برای خیس کردن یوفکاها مخلوطی نصف به نصف از اب و روغن زیتون
    مواد میانی:
    پنیر سفید ۳۰۰ گرم
    پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
    جعفری شسته و ریز خرد شده مقداری
    نمک و فلفل قرمز
    برای مالیدن به کناره های یوفکا در اخر سر :
    تخم مرغ ۱ عدد
    روغن زیتون ۱ ق غ


    طرز تهیه:
    ۱: یکی از یوفکاها رو روی میز کار پهن کرده و روش از مخلوط اب و روغن زیتون کاملا میمالیم .
    ۲: یوفکا را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کرده از قسمت بیرونی مخروط شروع به پیچیدن میکنیم تا به نصف یوفکای برش خورده برسیم .
    ۳: بعد این یوفکای پیچیده شده که کمی ازش به شکل مثلث باقی مانده رو از کناره هاش گرفته و به هم میچسبانیم .
    ۴: بعد اون تکه مثلثی رو که زیرش مونده به عنوان ته کاسه ازش استفاده میکنیم و مابقی مثلث را دوباره طوری به دیماره ها میپیچیم که کاسه های ما رو محکم نگه داره.
    ۵: به این شکل کاسه هایی از خمیر یوفکا بدست میاوریم .
    ۶: مواد میانی را با هم مخلوط کرده و از این مواد میانی داخل کاسه هامون گذاشته و اونا را دونه دونه در ظرف مورد نظرمون میچینیم .
    ۷: و از مخلوط تخم مرغ و روغن زیتون که گفتم روی خمیر یوفکا در ظرفمون با کمک فرچه میمالیم .
    ۸: و در فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه بورک فانتزی ما طلایی بشه میپزیم .
    ۹:میتونین توش رو با مواد پیتزا هم پر کید یا با گوشت چرخ کرده و ...

  4. 2 کاربر از پست 2012 تشکر کرده اند .


  5. Top | #3

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورک شکم پر

    مواد لازم :
    یوفکا ۶ عدد
    مخلوط اب و روغن زیتون نصف به نصف ۱ لیوان
    پنیر سفید
    گوجه فرنگی - فلفل - زرده تخم مرغ - کنجد


    طرز تهیه :
    یکی از یوفکا ها را باز کرده و روش با کمک فرچه از روغن زیتون و اب میمالیم و دومین یوفکا رو هم روی اولین یوفکا باز کرده و دوباره فراوان از مخلوط اب و روغن میمالیم .
    این یوفکا ها را ( مثل برش پیتزا ) به ۸ قسمت تقسیم میکنیم روی قسمت بزرگ یوفکا پنیر گذاشته و میپیچیم . بقیه یوفکا ها را به همین ترتیب حاضر میکنیم در کل ۲۴ تا بورک خواهیم داشت .
    بعد از وسط بورک توسط چاقو برش میزنیم ( در کل مثل بادمجان شکم پر ) داخل هر بورک برش گوجه وفلفل میزاریم .
    روی خمیر یوفکا زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم .
    در فر با ۱۷۵ درجه تا روی بورک طلایی بشه میپزیم .
    گوارای وجود

  6. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


  7. Top | #4

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورك ماكاروني

    مواد لازم :
    یوفکا ۲ عدد
    تخم مرغ ۱ عدد
    روغن مایع به مقدار کافی برای چرب کردن ماهی تابه

    مواد میانی:
    ماکارونی پروانه ای ۱ بسته ( من تک ماکارون استفاده میکنم )
    نمک - آب
    پنیر سفید پرچرب ۵۰۰ گرم
    کره ۵۰ گرم
    جعفری مقداری

    مواد لازم برای سس:
    تخم مرغ ۳ عدد
    شیر ۲ لیوان
    روغن مایع ۱ فنجان
    نمک ۱ ق چ



    طرز تهیه مواد میانی :
    ماکارونی رو ۱۲ -۱۰ دقیقه بجوشین و ابکش کنید .
    ابکش که کردید داخل ظرفی بریزید و گرم که هست کره رو بهش اضافه کنید و هم بزنین .
    پنیر و جعفری را اضافه کنین و هم بزنین

    طرز تهیه سس :
    تخم مرغ ها را با چنگال زده و بقیه مواد رو اضافه کنین و دوباره هم بزنین .
    طرز تهیه بورک ماکارونی :
    ۱ : سینی فر را چرب کرده و یوفکا رو توش باز میکنیم طوری که از کناره های ظرف بیرون بزنه .
    ۲ : نصف ماکارونی رو توی یوفکا میریزیم .
    ۳ : نصف سس را هم با قاشق روی ماکارونی میریزیم .
    ۴ : کناره های یوفکا رو برمیگردونیم روی ماکارونی .
    ۵ : دومین یوفکارو هم مثل اولی روی یوفکای اولی باز کنین و دوباره طوری باشه که از کناره های ظزف بیرون بزنه.
    ۶ : بقیه ماکارونی رو توش بریزین .
    ۷ : از با قیمانده سس ۲ ق غ برداشته و بقیه شو روی ماکارونی با قاشق بریزین .
    ۸ : دوباره یوفکا رو جمع میکنیم و اون ۲ قاشق سس را که برداشته بودیم روی بورک میریزیم و در فر با درجه ۱۸۰ بپزید تا روش طلایی بشه .

    نوش جان

  8. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


  9. Top | #5

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورك پاپيوندار


    مواد لازم :
    اسفناج 750 گرم كه تميز كرده و ساقه هاشو كنار ميزاريم .
    پياز 1 عدد
    يوفكا 3 عدد
    ماست 3 ق غ
    پنير سفيد 100 گرم
    شير نصف فنجان
    روغن مايع نصف فنجان
    تخم مرغ 1 عدد
    نمك- فلفل- فلفل سياه


    طرز تهيه :
    اسفناج را شسته خرد ميكنيم و پياز را خرد كرده با 2 قاشق روغن مايع تفت ميديم و بعد اسفناج
    را علاوه ميكنيم تا اب خودشو پس داده و دوباره بكشه تفت ميديم و وقتي ابشو كشيد ادويه ها رو
    علاوه كرده و از روي حرارت برميداريم .
    يوفكا رو از وسط نصف كرده و روي هم ميزاريم تا دو طبقه بشه بعد با ليوان مثل شكل با فاصله
    هاي ۴ سانتيمتري دايره درمياريم .

    تخم مرغ - ماست و شيررا با هم مخلوط ميكنيم .سيني فر را چرب كرده و يوفكا رو توش ميزاريم
    و اضافي يوفكا رو از كناره هاش ميبريم .اين اضافي هاي يوفكا رو با دست خرد كرده و روي
    يوفكا تو سيني فر ميريزيم . و از مخلوط ماستي روي يوفكاها ريخته و نصف يوفكا رو هم دوباره
    خرد كرده و روش ميريزيم و روش پنير سفيد رو ميريزيم و نصف ديگه يوفكا رو با سس ماستي
    مخلوط كرده و روي پنير ريخته و اسفناج پخته رو روش ميريزيم

    و اون يوفكايي رو كا با ليوان سوراخ كرديم با دقت روي اسفناج ميزاريم و اون يوفكايي كه
    باقيمونده رو به ضخامت نيم سانت برش زده و دايره هاي مونده رو از وسط چين داده و با نوار نيم
    سانتي جمعش ميكنيم و با سس ماستي به هم ميچسبونيم و روي فضاي خالي بورك رو اسفناج ها
    ميزاريم و با كمك برس سس ماستي روي يوفكا ها كشيده و ميزاريم تو فر با ۱۸۰ درجه ميزاريم
    تا طلايي بشه .

  10. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


  11. Top | #6

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورك حلقه اي اسفناج

    مواد لازم :
    اسفناج ۷۵۰ گرم
    گوشت چرخ كرده ۲۵۰ گرم
    پياز ۱ عدد بزرگ
    روغن مايع ۱ فنجان
    نمك- فلفل-كنجد
    يوفكا ۵ عدد

    براي خيس كردن يوفكاها :
    شير ۲ فنجان
    روغن مايع ۱ فنجان
    تخم مرغ ۲ عدد ( يكي از زرده ها رو جدا كنيد براي روش )



    طرز تهيه :
    ۱ : پياز را رنده كنيد و در روغن مايع تفت دهيد و بعد گوشت را اضافه كرده و به سرخ كردن ادامه بدين تا اب گوشت كشيده بشه بعد اسفناج هاي شسته و خرد شده رو اضافه كنين و تا اسفناج اب خودشو پس نداده به سرخ كردن با حرارت زياد ادامه دين.نزارين اسفناج ها تلخ بشن .
    ۲ : از روي اتيش برداشته بزارين خنك بشه .
    ۳ : تخم مرغ ها انقدر بزنين تا كف كنن بعد شير و روغن مايع را اضافه كرده و دوباره هم بزنين .
    ۴ : اولين يوفكا رو باز كرده و از مخلوط شير و تخم مرغ روش بمالين و از اسفناج توش گذاشته و رول كنين و كنار بزارين .
    ۵ : بقيه يوفكاها رو به همين شكل رول كنين و كنار بزارين .
    ۶ : تو سيني فر كاغذ روغني انداخته و از كنار اولين يوفكا شروع به پيچيدن حلقه مانند كنيد و بقيه يوفكا ها را دور اولين يوفكا پيچيده به اين ترتيب دايره هاي متحد المركزي به وجود ميان .
    ۷ : كار كه تمام شد زرده تخم مرغ را با ۱ قاشق شير مخلوط كرده و روي يوفكا (گل مانند ) بكشيد و در فر با درجه حرارت ۲۰۰ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقيقه بپزين .



  12. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


  13. Top | #7

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورک رولتی سیب زمینی


    مواد لازم :
    سیب زمینی ابپز شده ۳ عدد متوسط
    یوفکا ۳ عدد
    تخم مرغ ۳ عدد
    کره ۱۰۰ گرم
    روغن مایع ۱ فنجان
    ماست ۱ لیوان
    نمک - فلفل -کنجد


    طرز تهیه :
    ۱ : سیب زمینی را رنده کنید.
    ۲ : تخم مرغ ها را هم بزنید تا زرده و سفیده با هم قاطی بشن .
    ۳ : کره را ذوب کنید .
    ۴ : سیب زمینی - ماست- کره-روغن مایع -تخم مرغ - نمک -و فلفل را با هم مخلوط کنید و به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
    ۵ : اولین یوفکا رو روی میز باز کنید و یک قسمت از مخلوط سیب زمینی را روش پخش کنید و دومین یوفکا رو رو مخلوط سیب زمینی باز کنید و دو باره از مخلوط سیب زمینی بریزین و سومین یوفکا رو هم به همین ترتیب ...
    ۶ : از کناره یوفکا ها با دقت شروع به رول کردن کنید و برای اینکه خشک نشه با فویل بپوشو نید و به مدت ۴ ساعت یا ۱ شب در یخچال نگهداری کنید .
    ۷ : وقتی میخواین بپزین از یخچال دربیارین بزارین کمی تو دمای اتاق بمونه بعد با چاقوی تیز به ضخامت ۲ سانت برش بزنین .
    ۸ : سطح سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و بورک ها رو توش بچینید و روش کنجد بپاشین .
    نکته : چون مواد میانی این بورک تخم مرغ داره لازم نیست روش تخم مرغ بزنید.
    ۹ : در فر با ۱۹۰ درجه تا طلایی بشن بپزین
    میتونین مواد میانی رو به دلخواه تغییر بدین
    نوش جان

  14. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


  15. Top | #8

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورک پنیری 2


    مواد لازم :
    یوفکا ۱ عدد
    تخم مرغ ۱ عد
    روغن مایع نصف فنجان
    گوجه فرنگی ۱ عدد
    فلفل ۱ عدد
    پنیر سفید ۱۰۰ گرم


    طرز تهیه :
    یوفکا رو روی میز کارمون باز میکنیم و مثل پیتزا ۸ برش میزنیم . و با کمک برس روغن مایع
    میمالیم و از قسمت بیرونی قسمت شروع به رول کردن میکنیم .تا برسیم به وسطش.

    بعد از کناره های یوفکای رول شده گرفته و میاریم روی یوفکا .

    اون قسمت مثلثیش که بیرون مونده میاریم رو قسمت رول شده.

    بعد تو این کاسه های خوشگلواز پنیر پر میکنیم و گوجه و فلفل کنارش میزاریم و تو قالب
    یا سینی چرب شده کنار هم ميچينيم .
    تخم مرغ رو با باقيمانده روغن مايع مخلوط كرده و با برس روي يوفكاها و پنير و گوجه ها
    ميزنيم .
    تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه ميزاريم تا طلايي بشه .

  16. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


  17. Top | #9

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورک سبزیجات خیلی راحت

    مواد لازم برای خمیر :
    کره ۱۲۵ گرم
    ماست ۳ ق غ سر پر
    تخم مرغ ۲ عدد
    پکینگ پودر ۲ ق غ
    اسفناج ابپز و ابکش شده ۱ لیوان
    شوید و جعفری مقداری
    نمک
    ارد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبه

    مواد لازم برای داخل بورک :
    پنیر سفید و اسفناج


    طرز تهیه :
    مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده و ورز میدیم تا خمیری نرم بدست بیاریم .جعفری و شوید هم
    جزو مواد خمیر محسوب میشن . خمیر بدست اومده رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و با
    دست بازش ميكنيم ميتونيم از وردنه هم استفاده كنيم ولي چون خمير خودش چرب نيازي به وردنه
    نداره تقريبا به اندازه يك پيتزاي بزرگ بازش ميكنيم و روي اين خمير اسفناج و پنير رو اضافه
    كرده و با دست كمي سطحشو صاف ميكنيم و باز هم مثل پيتزا به 8 قسمت تقسيمش ميكنيم .


    از قسمت بيروني دايره شروع به رول كردن ميكنيم و بعد از اتمام كار كف سيني فر كاغذ روغني
    ميندازيمو اين نون ها رو با فاصله تو سيني چيده و ميزاريم تو فر با ۱۷۰ درجه تا بپزه .



    نكته : ميتونيم روش زرده تخم مرغ بزنيم و كنجد بپاشيم .

  18. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


  19. Top | #10

    همکار بازنشسته


    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    نوشته ها
    8,897
    میانگین پست در روز
    4.65
    تشکر از کاربر
    24,865
    تشکر شده 23,049 در 8,505 پست
    اندازه فونت

    پیش فرض

    بورک کدویی

    مواد لازم :
    کدو ۳ عدد متوسط
    پنیر سفید ۳۲۵ گرم
    اکمک ۱۵۰ گرم ( نان ترکیه : از نانهای فانتزی میتونین استفاده کنین )
    شوید مقداری
    فلفل سیاه
    پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم



    طرز تهیه :
    ابتدا فر را با ۲۰۰ درجه روشن و گرم میکنیم .
    یه ظرفی با ابعاد ۲۵ در ۲۵ سانت انتخاب میکنیم .


    کدو ها رو شسته و رنده میکنیم .و تو ابکش میریزیم و با دستمون فشار میدیم تا اب اضافیش
    گرفته بشه و تو ظرف میریزیم.


    اکمک را خیس میکنیم و با دست دوباره فشار میدیم و به این شکل اب اضافیشو میگیریم و روی
    کدو ها میریزیم . و کمی روش شوید خرد شده میریزیم .


    پنیر سفید را با دستمون خرد کرده و روی مواد قبلی میریزیم .


    تخم مرغ را بهش علاوه کرده و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه بهش اضافه کرده و با کمک یک
    چنگال پنیر و اکمک و دیگر مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.


    روشو با پشت قاشق صاف میکنیم و پنیر پیتزا رو روش میریزیم و تو فر از قبل گرم شده میزاریم
    تا بپزه بعد نیم ساعت کنترل کنین اگه روی پنیر زود تغییر رنگ کرد و یا اینکه میخواد بسوزه روی
    ظرفو با فویل الومینیومی میپوشونیم و دوباره میزاریم تو فر تا بپزه و به این صورت ۱۵ دقیقه دیگه
    میپزیم و از فر که دراوردیم ۱۰ دقیقه صبر میکنیم و بعد گرم سرو میکنیم.

    نکته: اگه تو قالب کوچکت میریزین مدت پخت ۳۵ دقیقه تقریبا طول میکشه واگه میخوایم فریزش
    کنیم با فویل کاملا پوشونده تا اصلا هوا بهش نفوذ نکنه و به این صورت تا ۲ ماه میتونیم نگهش
    داریم و وبعد که از فریزر دراوردیم لازم نیست تا بزاریم یخش باز بشه ولی مدت پخت تقریبا ۱۰
    دقیقه بیشتر میشه .

  20. کاربر زیر از پست 2012 تشکر کرده است .


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. طرز تهیه انواع پای
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 12
    آخرین نوشته: 1392,07,08, ساعت : 14:56
  2. طرز تهیه انواع سوپ
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 136
    آخرین نوشته: 1392,07,07, ساعت : 17:03
  3. طرز تهیه انواع شیرینی مخصوص عید نوروز 89
    توسط sama33 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 40
    آخرین نوشته: 1392,07,04, ساعت : 23:24
  4. آموزش و طرز تهیه 28 نوع خورش خوشمزه آسان
    توسط 2012 در انجمن آشپزی و شیرینی پزی
    پاسخ ها: 15
    آخرین نوشته: 1392,06,28, ساعت : 21:49
  5. تهیه نقشه ژئومورفولوژی
    توسط novin در انجمن علوم زمین
    پاسخ ها: 0
    آخرین نوشته: 1389,03,02, ساعت : 21:16

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •