| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 49,766
تشکر شده 50,340 بار در 7,513 پست
| پست بسیار مفید : +6 امتیاز ![]() ![]() ![]() آکادمی خونآشام یا The Vampire Academy ، مجموعه ایست فانتزی و ادامه دار با تم خون آشام و رومنس، اثر ریچل مید ، که فعلا چهار کتاب آن به نام های آکادمی خون آشام، یخ زدگی، بوسه ی سایه ، و پیمان خونین چاپ شده اند. شخصیت اصلی این سری دختر نوجوان و نیمه خون آشامیست به نام رز هاتاوی. او در «آکادمی سینت ولادیمیر » آموزش می بیند که چگونه با استریگوی مبارزه کند. کتاب چهارم، اولین کتاب این مجموعه است که در داخل آکادمی اتفاق نمی افتد. کتاب پنجم نیز با نام پیوند روح در آپریل 2010 و کتاب ششم در اواخر همان سال چاپ می شوند.این مجموعه در دنیایی اتفاق میافتد که دو نژاد از خونآشامان بر روی زمین زندگی میکنند: استریگوی و موروی. « استریگوی » خون آشامی پلید و نامیرا هستند و افراد بیگناه را کشته و از خون آنان تغذیه میکنند.آنها قصد دارند با افزایش نژاد خود، اشراف زادگان موروی را به طور کامل از بین ببرند.موروی میتوانند به میل خود با خوردن خون یک انسان،و یا به اجبار به استریگوی تبدیل شوند.اگر یک استریگوی خون یک موروی،دمپایر و یا انسان را بخورد و دوباره همان خون را به آنان بنوشاند، به استریگوی تبدیل میشوند. در مقابل، «موروی» خونآشامانی صلح طلب هستند، و از نیروهای بنیادین آب، آتش، زمین و هوا ، تنها برای برقراری صلح استفاده میکنند . آنان از نیروی بدنی ضعیفی بر خوردارند و به هیچ عنوان جادوی خود را در جنگ به کار نمیبرند، به همین دلیل نگهبانانی از نژاددمپایر همواره از آنان محافظت میکنند. دمپایر،به نژاد نیمه خون آشام اطلاق می شود. این نژاد میتواند حاصل ازدواج موروی با انسانها و یا موروی با دمپایر باشد. دو دمپایر هرگز از یکدیگر دارای فرزند نمیشوند . نامهای استریگوی، موروی و دمپایر از اساطیر رومانی و بالکانی برگرفته شدهاند. رز هاتاوی یک دمپایر و محافظ شخصی یک موروی به نام لیسا دراگومیر می باشد. او در آکادمی خونآشامِ «سینت ولادیمیر» یاد میگیرد که چگونه با استریگوی مبارزه کند، و توسط یکی از محافظان بزرگ تر لیسا ، دیمیتری بلیکوف ، آموزش میبیند تا با استفاده از سه روش قطع کردن سر، بیرون آوردن قلب استریگوی بهوسیلهی خنجر نقرهای، و سوزاندن، آنان را بکشد . رز در این سری کتب با خطرات گوناگونی روبرو میشود، اما مهمترین این خطرات در محبتی نهفته است که وی نسبت به معلم خصوصی خود احساس میکند ... شخصیت های اصلی کتاب عبارت اند از: رز هاتاوی دیمیتری بلیکوف لیسا دراگومیر آدریان ایواشکوف در این مجموعه هر خونآشام هنگامی که به سن بلوغ میرسد، بر اساس استعداد ذاتی خود در یکی از عنصر های چهارگانهی آب،آتش،هوا و زمین تخصص مییابد.به مرور روشن میشود که عنصر پنجم،روح نیز جزو نیروهای بنیادی بوده،اما تنها تعداد بسیار اندکی از آن برخوردارند. عنصر روح قابلیتهای جدید و عجیبی را در فرد به وجود میآورد.از جمله قابلیتهایی که تاکنون کشف شده اند میتوان به شفا دادن،ایجاد پیوند،دیدن هاله ی انرژی در اطراف دیگران،فرمان دادن،خواندن افکار و حضور در خواب دیگران اشاره کرد. Nothing compares, no worries or cares. Regret’s and mistakes they’re memories made. ؟Who would have known how bittersweet this would taste | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *HAva*, -2nya-, -MARYAM-, ...ARAD..., .arsana., 1arvin, a2saw.p, anna320, Arash49, avina_t, dante21, dj_bass, FAH!ME, farshte, gherti, honey_x, m.gabryel, mahbano, mahshad05, mojan_23, NAVA22, nemesis, niloofarane, paradise, sabaya, Saher07, SaRa, setare-samavat, shaayan, shaghhayeghh, shili, sokoote_zendegi, sollmaz, soode, Vampi.boy :|, |SarA_S|, بهار سرد, ثـمیـن, رویای باران, س.ش.ت, فرودو, نگان, هدیه, والا, پرنا, پیازچه, کریستال |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر بارون
تشکرها: 24,401
تشکر شده 26,284 بار در 1,691 پست
کتاب مورد علاقه : دزیره | پست معمولی : +2 امتیاز جدیدا این کتابا و فیلمای خون آشام ها رو بورسن ![]() ولی چقدر کتاب خونی زیاد شده بارون که میزنه آدم ناخودآگاه یاد سه چیز میفته: سهراب و شعرش قمیشی و صداش شهردار و عمش ! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۸ محل سکونت : nesf jahan
تشکرها: 17,710
تشکر شده 5,828 بار در 1,410 پست
کتاب مورد علاقه : taki hamze loo حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز باه باه من که عشق این جور فیلما حالشو سریلم خدمما که خونی هستم عالی میشه | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : زیر آسمون این شهر
تشکرها: 955
تشکر شده 3,144 بار در 263 پست
کتاب مورد علاقه : twilight حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز امروز توی سایت توالایت آی آر یه مطلب نوشته بودن درباره ی اینکه این کتاب داره به فارسی ترجمه میشه مترجمش هم آقای ایرج مثال آذره و قرهره انتشارات مروارید هم چاپش کنه ... فکر کنم کتاب جالبی باشه ![]() پرواز را به خاطر بسپار پرنده رفتنی است | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکرها: 1
تشکر شده 9 بار در 3 پست
کتاب مورد علاقه : The Vampire Diaries حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز وووووووو ![]() خیلی عالیه ![]() دمپایر؟؟؟ جالبه.... نشنیده بودم.... من که ومپایرم | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : ....
تشکرها: 6,177
تشکر شده 33,614 بار در 735 پست
کتاب مورد علاقه : همه كتابها حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز من يكمشو خوندم ولي همش نبود كسي كاملشو نداره؟به نظرم جالب ميومد | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : ایران، یه جایی نزدیک کوه ها
تشکرها: 13,549
تشکر شده 3,373 بار در 1,025 پست
کتاب مورد علاقه : کنار رود پیدرا نشستم و حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی ازمعرفی این کتاب من شش فصلشو یافتم وخوندم ،بقیه شو از کجا بیارم ؟راستی توی 98ia نداریمشون؟؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | پست معمولی : +2 امتیاز نه ، مترجمش خودمم ، تو همین وبلاگ دوران اژدها که بالا لینک دادم ، هر شنبه یه فصل می دم . امیدوارم لذت ببرید . ممنون |
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
تشکرها: 1,499
تشکر شده 2,746 بار در 1,163 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نخوندم ولی چون عاشق خونآشام ها هستم حتما خوشم میاد. بغض، بزرگترين نوع اعتراض در برابر آدم هاست... اگر بشكند ديگر اعتراض نيست التماس است! " دكتر علي شريعتي " | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| academy, vampire, آشام, آکادمی, خون, ریچل, معرفی, مید, نقد, کتاب |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |