| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۷ محل سکونت : کوالالامپور_مشهد
تشکرها: 21,102
تشکر شده 4,588 بار در 1,144 پست
کتاب مورد علاقه : ایلگار دخترم حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,153
تشکر شده 218,274 بار در 22,632 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | ببخشین اینارو کی میپوشه با این همه دم و دستگاه؟ ![]()
| ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : درون گل رز
تشکرها: 2,051
تشکر شده 5,025 بار در 2,723 پست
کتاب مورد علاقه : کتاب زندگی خودم حالت من : | همون عبایه هست دیگه امضا میخوای چیکار؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : مشهد
تشکرها: 14,283
تشکر شده 6,022 بار در 901 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | به عنوان لباس شب هم میشه از این مانتوها استفاده کرد دوباره سیب بچین حوا ، خسته ام..... بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند .... روزگاریست شیطان فریاد می زند : آدم پیدا کنید ، سجده خواهم کرد | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بخش موسیقی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : در دنیایی که متعلق به دیگریست
تشکرها: 19,389
تشکر شده 52,456 بار در 5,684 پست
کتاب مورد علاقه : دختـر زشــت حالت من : | من که شخصا توشون گم میشم [من همینم] من همین جور با همه [نزدیکم] ولی [دور] [من همینم] اونی که دنیاش شده اندازه ی[اتاقِش] چون که [نگاهِش] غریبس [نمیره هیشکی سراغِش] ـ ـ ـ ـ ××[مـــــــــــــــن همــــــینم کــــــــه هســـــتم]×× دنـــــیـــآیـــه نـــفـــرت انـــــگیــــــز مـــــن | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : روی زمین خدا
تشکرها: 29,772
تشکر شده 14,351 بار در 2,451 پست
حالت من : | ببخشید آدم اینو بپوشه تو خیابون راه بره ، به استخدام شهرداری درمیاد دیگه از بس خیابونا رو تمیز می کنه... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,825
تشکر شده 3,648 بار در 623 پست
کتاب مورد علاقه : سووشون حالت من : | یاد خفاشه شب افتادم ![]() دومیه دو کاره است هم مانتوئه هم پایینش جاروئه! ![]() همون مانتو ساده به این خوبی خوشگلی اینا چیه اخه! بهترین راه حل همیشه به طرز خنده داری ساده است...! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال معرفی و نقد کتاب ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸
تشکرها: 14,522
تشکر شده 13,646 بار در 830 پست
کتاب مورد علاقه : کلیدر | این مانتوی دومیه که باید یکی مثل عروس دنبالش راه بره تا دنباله لباسش رو بگیره وگرنه چه جوری توی خیابون میتونه راه بره؟؟ [CENTER]توصیه من از بین رمانهای در حال تایپ کاربران نودوهشتی ![]() معشوقه شیطان | anital کاربر انجمن میوه ی منحوس | ژیلا کاربر انجمن | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| عربی, مانتو, مدل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |