| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : جهان سوم
تشکرها: 5,520
تشکر شده 6,740 بار در 1,119 پست
| بفرمایید لاک شبرنگ ![]() ![]() برای پرش های بلند؛ گاهی نیاز است چند گامی پَس رویم ...! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : تو مرز بین دنیای واقعیت و مجازی
تشکرها: 5,437
تشکر شده 70,815 بار در 3,171 پست
کتاب مورد علاقه : باورم کن،بانوی سرخ | منم میخوام کجا داره!؟ لطفا بیاید توی پروفم و روی نوشته مخفی کلیک کنید! از من گفتن بود! برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید همه میگن توش چی دیدی که عاشقش شدی؟ اخه اینم سواله می پرسی؟ اگه قرار بود تو هم ببینی که تو عاشقش میشدی | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,274
تشکر شده 858 بار در 413 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن حالت من : | وای چه باحال منم می خوام. خدایا!!! مرا محروم کن از داشتنهای خطرناک حتی اگر اشک بریزم التماس کنم،مرا محروم کن از عسلهای مسموم از مارهای خوش خط و خال،لذتهای اندوه بار،ای مهربانتر از من نسبت به من… | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : IRAN
تشکرها: 3,338
تشکر شده 708 بار در 274 پست
کتاب مورد علاقه : 1بارنگاهم کن/تمام قلبم حالت من : | خیلی جالبه دلم خواست | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 2,506
تشکر شده 2,692 بار در 1,307 پست
حالت من : | چقد خوشگله منم میخواممممم خدافظ واسه همیشه ![]() | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : نا کجا آباد
تشکرها: 18,550
تشکر شده 7,375 بار در 3,626 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیاده... حالت من : | یعنی روز معمولی شب اینجوری ؟؟ باحال بود ممنون عشق رویاهای من کسیه که حتی وقتی مثل سگ و گربه به جون هم افتادیم... شب نذاره از تو بغلش جم بخورم بگه: اشتی نکردیما.... ولی من بدون تو خوابم نمیبره.... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : رشت
تشکرها: 7,965
تشکر شده 2,060 بار در 785 پست
کتاب مورد علاقه : بامدادخمار/کافه پیانو حالت من : | وای منم از اینا میخوام اینجا پیدا نمیشه درگیر من مشو، همدم نمی شوم حوا! منو ببخش... آدم نمی شوم...! تقصیر تو نبود نه من، نه بخت خود تو عشقُ خط زدی.. من، خواستم، نشد! درگیر عادتم، سرگرم خود شدم، در مرز یک سقوط دیگر نه تو، نه من!! از پشت این سکوت، از این نقاب و نقش حال مرا بفهم، جرم مرا ببخش! امروز بهترم... حوا بیا ببین! دلتنگ من مباش... من، مُرده ام، همین.....! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : اتـــ ــاقَـم
تشکرها: 64
تشکر شده 415 بار در 66 پست
حالت من : | وای چه خوشگله به اینا نئون هم میگن | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸ محل سکونت : تبریز
تشکرها: 8,342
تشکر شده 12,681 بار در 2,285 پست
کتاب مورد علاقه : پر پرواز حالت من : | وای چقد خوبن منم می خوام | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : چه فرقی میکنه
تشکرها: 594
تشکر شده 936 بار در 709 پست
حالت من : | جالبه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |