| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 11,173
تشکر شده 5,808 بار در 1,079 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر.. حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم یه عکس برای خودم... که اسممbreathe![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در خود فرو میروم... باتلاق غریبه و آشنا نمیشناسد... | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰
تشکرها: 5,312
تشکر شده 3,926 بار در 1,226 پست
حالت من : | مرسی عزیزم خیلی قشنگ بودن ![]() ![]() ♥ღ♥ღ ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ عــَزیـزم اونـی که بـا دیـدَنـت کـَفـ میکـنه دلسـتـرهـ ِ ، نـَ مـَن ... !! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() حالت من : | ممنووووووووووووووون روزتم مبارک ماه من!!! نا امیدی یاس کار آنهایی نیست که خدا دارند غم واندوه اگر هم روزی مثل باران باری یادل شیشه ایت از لب پنجره عشق زمین خورد و شکست با نگاهت به خدا چتر شادی باز کن وبگو با دل خود که خدا هست خدا هست!!! او همانی است که هر لحظه دلش می خواهد همه ی زندگی ام غرق شادی باشد ماه من!!! |
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : همین دوروورا
تشکرها: 924
تشکر شده 904 بار در 540 پست
کتاب مورد علاقه : اقای گام وجن ها:) حالت من : | خیلی زیبا بود امضا نمی دم اسرارنکنید![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| ویراستار کتاب انجمن ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,013
تشکر شده 3,962 بار در 903 پست
کتاب مورد علاقه : pride and prejudice حالت من : | مرسی خوشگل بودن... مخصوصا اون گچ ها... یاد مدرسه افتادم... صدای خنده ی خدا را می شنوی؟! دعاهایت را شنیده و به آنچه محال می پنداری می خندد! | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : tehran
تشکرها: 1,405
تشکر شده 3,631 بار در 695 پست
کتاب مورد علاقه : gone with the wind_Les Misérables حالت من : | مرسی خیلی قشنگ بود نام کاربری که من برای خودم انتخاب کردم برگرفته از غزلیات حافظ و شهریاره،گفتم بگم که انقدر واستون تعجب برانگیز نباشه... ˙·▪●●● ●●●▪·˙ ˙·▪●●● ●●●▪·˙ ˙·▪●●● ●●●▪· It may be wrong but it feels right to be lost in paradise ...I'm so lost in paradise ˙·▪●●● ●●●▪· ˙·▪●●● ●●●▪· خاک خواهی شد.از رخ آیینه ها هم پاک خواهی شد...چون غباری گیج،گم،سرگشته در افلاک خواهی شد... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰
تشکرها: 3,781
تشکر شده 1,268 بار در 482 پست
کتاب مورد علاقه : سینوهه پزشک مخصوص فرع حالت من : | ممنون از کادوی خوشگلت.خیلی ناز بودن خدایا کمکم کن! ![]() برای ارزوهایم دعا کنید. | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 11,173
تشکر شده 5,808 بار در 1,079 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر.. حالت من : | روز همتون مبارک از جمله خودم... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : آمل
تشکرها: 8,159
تشکر شده 376 بار در 127 پست
کتاب مورد علاقه : رمان عاشقانه-پلیسی حالت من : | مرسیییییییییییییییییییی واقعا زیبا بودن انتظارت چه زیباست... ![]() وقتی که لبه جاده ی دل تنگی ایستادمو... ![]() تو با شاخه گلی از بهانه های عاشقانه می آیی ... ![]() | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 496
تشکر شده 385 بار در 225 پست
کتاب مورد علاقه : آنا کارنینا حالت من : | روز دختر بر همه دخترا مبارک | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |