| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : همین دوروبرام
تشکرها: 666
تشکر شده 524 بار در 436 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه من، قرار نبود، حالت من : | حالا بهتر شد .......مرسی ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : یه جای خوبه خوب
تشکرها: 190
تشکر شده 1,818 بار در 555 پست
کتاب مورد علاقه : جهنم زیر پایم حالت من : | هههههههههههههههههههههههه ![]() مارح وت یارب زج هدجس | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : شیراز
تشکرها: 947
تشکر شده 2,962 بار در 619 پست
حالت من : | دمش گرم کبری،تصمیـم نمی گیرد! دهقان،فداکاری نمی کند! پسر ِ شجـاع،ترسو شده است! لوک،بــدشانسی می آورد! پلنگ ِ صورتی،زرد شده است! میتـی کومان،استعفـا داده است! پروفسور بــالتازار، جعلی مدرک گرفته است! ای کیــو ســان،مـُـدل ِ مو عوض می کند! دو قلـــوها،دست ِ هــم را نمـــی گیــرند! رابین هـود،بــا دزد ها رفیق شده است! پینوکیـو،به فکر ِ جرّاحی ِِ بینی است! یـوگی،دوستـانش را مـی فروشـد! پـت و مـت،پُست وزارت گرفته اند! دخترک ِکبریت فروش، رفته دوبی ! . . . ولی... ولی چوپـان ِ دروغگو،هنوز دروغ می گوید ! | ||||||||
| | |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 102
تشکر شده 559 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر،مجموعهtwilight حالت من : | یه سوال وقتی داداشش پا نته اونم پیششه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جالب..... پسرم چه لوس به لیوانش حساسه!!!! عاشق دنیاے کودکیمـ،شکلات و رنگ صورتے،چتر قرمز و کفش آبے با ستاره های زرد،جوجه اردک و پاستیل! رویاهاتو فراموش نکن. | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : میخواستی کجا باشم ؟
تشکرها: 1,501
تشکر شده 7,402 بار در 696 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود . . . حالت من : | ممنان ! ❤نمیگم دوستت دارم . . . نمیگم عاشقتم . . .❤ میگم دیوونتم که اگه یه روز ناراحتت کردم بگی : " بیخیال دیوونس " . . . کتابم : با موضوعی به شدت متفاوت ! یه نگاه بنداز ضرر نمیکنی ! تنها زحمتش یه کلیکه رویای واقعی . . . | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : نگاه کن پیدا کردنم با توست!!!
تشکرها: 5,107
تشکر شده 985 بار در 306 پست
کتاب مورد علاقه : ؟؟؟ حالت من : | بی معنی بود عزیزم اما بازم مرسی به خاطر وقتی که گذاشتی برای ساخت ترولت.!! همیشه سخت ترین سیلی را از کسی میخوری که روزی بهترین نوازشگرت بوده است.!! | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جایی همین دور و برا!
تشکرها: 1,065
تشکر شده 979 بار در 535 پست
کتاب مورد علاقه : کدومش رو بگم؟؟؟ حالت من : | کجاشو دیدی؟ داداش من که خیلی لوسه و اینطوریه!!! یعنی مگسه رو ندیده؟ Without Love days Are Sadday , Moanday , Tearsday , Wasteday , Thirstday , Frightday , Shatterday ..... ... SO be in LOVE everyday ![]() | ||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : چی بگم والا
تشکرها: 4,605
تشکر شده 1,014 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : در آینده ای نزدیک حالت من : | ![]() بسی حالمان بد شدددددد | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 948
تشکر شده 343 بار در 195 پست
کتاب مورد علاقه : ??????????????????????????? حالت من : | بی مزه بود و باز هم سکوت میکنم........... سکوت میکنم سکوتی آگاهانه سالهاست با سکوتِ تمام در حالِ صحبتم باز هم سکوت میکنم ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 2,099
تشکر شده 16,369 بار در 294 پست
کتاب مورد علاقه : بوسه ی تقدیر.امانت عشق حالت من : | مگس بوده دیگه....چیزی نیست از كسانی كه از من متنفرند ممنونم،آن ها مرا قویتر میكنند. از كسانی كه من را دوست دارند ممنونم،آن ها قلب مرا بزرگ تر میكنند. از كسانی كه مرا ترك میكنند ممنونم،آنها به من می آموزند هیچ چیز تا ابد ماندنی نیست. از كسانی كه با من میمانند ممنونم آن ها به من معنای واقعی دوست را نشان میدهند. | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |