| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خوزستان
تشکرها: 102
تشکر شده 227 بار در 51 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه- 7سر حالت من : | پست بسیار مفید : +7 امتیاز سلام امیدوارم دیگه این پست رو در جای درست گذاشته باشم تا مثل بقیه پست هام حذف نشه ![]() بچه ها من امسال در کنکور موفق نبودم و میخوام برم تو این موسسه ها ثبت نام کنم بنظرتون کانون قلمچی بهتره یا گزینه جوان ؟ یه سوالم از انها که تست فیزیکشون خوبه چه جوری فیزیک بخونیم و تست بزنیم و از چه کتابهایی استفاده کنیم؟ هیچ گاه عشق به همدم را پاینده مپندار و از روزی که دل می بندی این نیرو را نیز در خویش بیافرین که اگر تنهایت گذاشت نشکنی و اگر شکستی باز هم نامید نشو چرا که آرام جان دیگری در راه است . ![]() ویرایش توسط آلالی : ۱۵ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۱۱:۰۵ قبل از ظهر دلیل: غلط املایی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | * Lovely Girl *, *bi gharar*, *Hadis_71*, ABAN *, alice cullen, angel_1374, elnaz a.k, farizad, G!rl, h.douce.h, hanajigh, IroM, mahboubeh69, miley, nastaran_702, Nelson, parie naz, p_f_p, rahgozar12, sara.6887, shahrzad1369, YAS95, ZAl-l2A, ZeYnAb KhAnOoM, { }, ~sahar~, ӜFati※anjelӜ, آفرینش, رز وحشی, ساحلی, ماه شب14, ياابالفضل |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) |
| کاربر عادی ![]() | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام دوست خوب جای پستت درسته اما یه تاپیک اختصاصی برای کنکور 90 در نظر گرفته شده که میتونی سئوالتو تو اون تاپیک بپرسی |
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : خوزستان
تشکرها: 102
تشکر شده 227 بار در 51 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه- 7سر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی دیگه کسی نیست جواب بده؟ ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : یه جایی همین دور و برا
تشکرها: 228
تشکر شده 3,588 بار در 598 پست
کتاب مورد علاقه : رمان حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز دوست عزيز .. گاج رو هم ميتونين به فهرستتون اضافه كنين ... نفرات اول رشته هاي انساني و تجربي هر دوشون از گاج بودن ..... خدايا !!! چقدر روحم محتاج لحظه هایی است که در آن جز تو هیچکس نباشد بالا رفتن جسارت می خواهد، بالا ماندن لیاقت ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 5,609
تشکر شده 1,679 بار در 386 پست
کتاب مورد علاقه : جنگ و صلح | بدون امتیاز : 0 امتیاز سوالای گزینه دو به کنکور نزدیک تره. گاج هم سوالاش خیلی سخته(البته شنیدم)میگن اگه 30-40زدی کلاتو بنداز هوا. قلم چی هم جامعه آماریش بزرگه. دوتا آزمون آخر سازمان سنجش رو هم صد در صد بده. به نظر منم اگه میخوای قلم چی بری آزمون های بعد عیدش رو نرو،اون موقع دیگه وقت دورس،نه تازه درس خوندن.ولی جامع هاش رو بده. واسه فیزیک:برای پایه گاج سفید(جامع) برای پیش اگه ریاضی هستی،خوشخوان اگه تجربی فرید شهریاری(1) و سبز(2) به زندانی مادر مُرده ای مانم! که آزاد شده... اما کسی در انتظار او نیست! ولاجرم باز رو به سوی زندان می کند... Sharmin.r | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : قم
تشکرها: 6,373
تشکر شده 4,610 بار در 741 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز هیچ کدوم.به نظر من گاج بهتره.بازم اگه از بین این دو تا می خوای کانون بهتره ولی توصیه می کنم اصلا گزینه ی جوان نری. در همین نزدیکی|ن.نوری کاربر انجمن در همین نزدیکی|ن.نوری کاربر انجمن| معرفی و نقد کتاب ********************************************** آن طوري ها هم كه تو فكر مي كني نيستشايدعاشقت بودم روزي .. ولي ببين بي تو هم زنده ام زندگي مي كنم فقط گاهي در اين ميان يادت... زهرمي كند به كامم زندگي را.... | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 206
تشکر شده 2,367 بار در 202 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من کانون بهتره . من خودم کانون رفتم و راضی بودم سنجش هم خیلی خوبه موفق باشی خدا آن روز كه دنيا را نهاده به هركس هرچه لايق بوده داده | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 20,689
تشکر شده 43,481 بار در 6,628 پست
| بدون امتیاز : 0 امتیاز به نظر من فقط سنجش رو شرکت کن و کلاسای گزینه دو رو برو چون من همه اینا رو امتحان کردم قلم چی که مزخرفه من از راهنمایی میرفتمممم فقط وقتتو تلف میکنیییی ولی این تبلیغات موسسات رو هم باور نکن که میگن نفر اول از موسسه ما بوده پارسال نفر اول تجربی بود که زبان هم اول شده بود دقیق رشته اش یادم نمیاد حدودای 60 میلیون پول گرفت تا بذاره این موسسات اسمشو بگن اینو یکی از استادای خود اون موسسه گفته به سلامتي پسري که پول هاي مچاله شدشو اروم گذاشت جلوي فروشنده و گفت: براي روز پدر يک کمربند مي خوام فروشنده: چه جنسي باشه؟ پسر کوچولو: .. .. فرقي نميکنه فقط دردش کم باشه | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹ محل سکونت : كفش هايم يك جا جفت نمي شوند
تشکرها: 8,512
تشکر شده 12,611 بار در 2,266 پست
کتاب مورد علاقه : تاریک است حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نقل قول:
سنجش هم 3 تاي بعد از عيدش كه جامع هست خوبه چِـه کلمـِـه مَـــظلــومــي استــــ " قِســمَت " تَمــــام ِ تَقصــیرهـــاي مــا را بـِـه عُهــده مــی گیـــرَد تاریک است | شهریور کاربر انجمن پارسیان و من ( راز کوه پرنده ) | آرمان آرین مـغـازه ای بـود ... | صـنـم کـاربـر انـجـمـن برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | |||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : tehran
تشکرها: 300
تشکر شده 1,989 بار در 855 پست
کتاب مورد علاقه : Dalane Behesht \ Barzakh ama behesht \ R حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز گاج بهتره اما علوی از هر2تاش بهتره. جامع های سنجش هم حتماً شرکت کن واسه فیزیک هم تست های کتاب گاج رو بزن. بی نظیره. من با اینکه رشته م تجربی بود تونستم 75% بزنم فیزیکو عکس های قدیمی رو میترسم نگاه کنم از معصومیت کودکانه ی خودم خجالت میکشم زهرا 20 دانشجوی پزشکی ویرایش توسط ~~MIGNON~~ : ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ در ساعت ۰۵:۳۲ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| ؟, بهتره, بهتره؟, جوان, علوی, علوی؟کدوم, قلم, قلمچی, چی, کانون, کدوم, گزینه, یا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |