| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 382
تشکر شده 864 بار در 416 پست
کتاب مورد علاقه : درسي حالت من : | ![]() تکناز : لیونل مسی علاقه زیادی به خودروهای اسپورت دارد.تازه ترین خودرو بهترین گلزن اروپا و جهان مازراتی گران توریسمو دو در مدل استرادل است که این روزها در اروپا هواخواهان زیادی دارد. ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | '@R!N@$', ***Roksana***, *anse*hana, *دختر خوب *, - MONA -, :::...Nafas...:::, albaloo.torsh67, amir_lainx, atena_a, azi& ar, benq, dokhtare babash, elena1998, erfane.75, farahi, fari ♥ al, fatima_59, girl1995, Inspitstion, kanyar, kimia jooon, lale joon, md.ki, mobina, Ms.So0raTi, neginra, parvane., shadi.A, silentart, ˙·▪●Nilsa●▪·˙, برادپیت, بیخیال بابا, تابتا, خانوم جان, سامانگار, محسن, چلیپا |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 11,592
تشکر شده 3,701 بار در 1,621 پست
کتاب مورد علاقه : زیادن... حالت من : | حقشه که از هر چیز بهترینو داشته باشه چون خودش جزو همین بهترین هاست ساده باشیم. ساده باشیم چه در باجه ی یک بانک چه در زیر درخت. | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : سرزمین ماد ها
تشکرها: 1,226
تشکر شده 1,791 بار در 542 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،همخونه،قرارنبود حالت من : | مبارک خودش و زنش و بچه تو راهشون باشه دلمون برات تنگ شده مربی ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 823
تشکر شده 2,715 بار در 1,531 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | حقشه! مبارکش باشه آدمـای دلتــــــــــنگ .... وقتی خیلی بهشون خوش میگذره و میخندند ؛ یهو سرشونو برمیگردونند اونوری ؛ یکم ثابت میشن ، یواش یواش چشاشــــــون پر از اشـــــــک میشه ... !!! اینه حالت این روزای من! http://www.forum.98ia.com/t657062.html افسـونگر هما پور اصفهانی قرعه به نام سه نفر|fereshteh27 (رمانی پر از کل کل و شادی..با اتفاقاتی جذاب و خواندنی).. | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 2,931
تشکر شده 1,237 بار در 608 پست
حالت من : | چیییییییییییییییییییییییی یییییی؟بچه تو راهشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مبارکش باشه وای باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل تنگ من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 102
تشکر شده 559 بار در 367 پست
کتاب مورد علاقه : هری پاتر،مجموعهtwilight حالت من : | نقل قول:
![]() دارندگی و برازندگی. داره میخوره. عاشق دنیاے کودکیمـ،شکلات و رنگ صورتے،چتر قرمز و کفش آبے با ستاره های زرد،جوجه اردک و پاستیل! رویاهاتو فراموش نکن. | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : سرزمین ماد ها
تشکرها: 1,226
تشکر شده 1,791 بار در 542 پست
کتاب مورد علاقه : غزال،همخونه،قرارنبود حالت من : | نقل قول:
زنش یه مانکن آرژانتینی و اصله | |||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 4,739
تشکر شده 1,162 بار در 822 پست
کتاب مورد علاقه : قتل در ماه عسل و......... حالت من : | مباركش باشه | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱
تشکرها: 6,581
تشکر شده 1,221 بار در 622 پست
کتاب مورد علاقه : شاید وقتی دیگر.ان نیمه حالت من : | وا مگه زن داره؟؟؟؟بچه است که...!!مبارکش باشه...داره میخره!! رمانایی که از خوندنشون پشیمون نمیشید: دردم:http://www.forum.98ia.com/t624281.html معشوقه ی شیطان:http://www.forum.98ia.com/t681125.html طالع ماه:http://www.forum.98ia.com/t735037.html | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : تو ذهنم
تشکرها: 957
تشکر شده 3,512 بار در 661 پست
کتاب مورد علاقه : گندم_منتقم_متهم تویی! حالت من : | مبارکشه... برای من بن بستی وجود ندارد چون می دانم یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت. ![]() ![]() رمان انتهای عشق http://www.forum.98ia.com/t787634.html | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |