بازگشت   نودهشتیا > آموزش > آموزش های متفرقه > آشپزی و شیرینی پزی

 
 تبلیغات 
عصر پادشاهان
ارسال موضوع جدید  پاسخ
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۱۱ قبل از ظهر   #1 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
پست معمولی  +1 امتیاز     
پیش فرض طرز تهیه میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی
براي درست كردن ميگو روش هاي مختلفي وجود دارد. ولي اگر با خميري كه روش درست كردن آن در پايين ذكر خواهد شد ميگو را درست كنيد, ميگو كاملاً پفكي خواهد شد.


خمير بنيه براي درست كردن ميگو:

مواد لازم:

آرد يك فنجان پر- شير يك فنجان- روغن زيتون دو قاشق سوپخوري- تخم مرغ 3 عدد- جوش شيرين يك قاشق چايخوري- نمك و فلفل بمقدار كافي

طرز تهيه:

تخم مرغها را در شير مي شكنيم و جوش شيرين و نمك و فلفل را اضافه مي كنيم و مخلوط كرده روغن زيتون و آرد را هم به آن اضافه مي نمائيم تمام اين مواد را بهم مي زنيم تا كاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.



ميگوها را بعد از تميز كردن و شستن مي گذاريم كه كاملاً آبش كشيده شود. بعد درون خمير بنيه مي گذاريم و بعد از 5 دقيقه كه درون اين مواد ماند درون روغن با حرارت ملايم سرخ مي كنيم تا طلايي شود.

اگر به بوي ماهي يا ميگو خيلي حساس هستيد مي توانيد ميگوها را قبل از اينكه درون مواد بريزيد مدت 5 دقيقه درون آب جوشيده ريخته و بعد به صورت بالا درست كنيد.

منبع
این هم یه تزئین از میگو




خوار نمودن هر آيين و نژادي به کوچک شدن خود ما خواهد انجاميد . «ارد بزرگ»





2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :

تبلیغات

دانلود

قدیمی ۱۴ مرداد ۱۳۸۹, ۱۰:۱۲ قبل از ظهر   #2 (لینک مستقیم)
همکار بازنشسته
 
2012 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

آموزش تهیه ميگو پفكي ( بوشهري )

مواد لازم :

1 – ميگو ..................... نيم كيلو
2 – تخم مرغ ................ 3 عدد
3 – شير....................... 1 پيمانه
4 – آرد ....................... 2 قاشق غذا خوري
5 – روغن .................... به مقدار لازم
6 – نمك ....................... به مقدار لازم

طرز تهيه :
يكي دو تا جوش كه خورد ظرف را از روي اجاق برمي داريم و ميگوها را از آب بيرون مي كشيم سپس سه عدد تخم مرغ را با كمي آرد و شير مخلوط مي كنيم و ميگوها را در اين مايه قرار مي دهيم تا خوب با هم مخلوط شوند. در ظرف ديگري مقداري روغن را داغ مي كنيم و ميگوها را در آن سرخ مي نمائيم و بعد به همراه غذاي اصلي به مصرف مي رسانيم.


منبع : farstak.com کد : N-3856

میگو پفکی




مواد لازم: میگو=به مقدار لازم تخم مرغ=2 عدد شیر=2/1 استکان زعفران=2/1 استکان آرد=1 استکان آرد سوخاری=بقدر کافی نمک و فلفل و زردچوبه=بقدر کافی طرز تهیه: تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت این مخلوط را می گذاریم تا پف کند. سپس مخلوط را در ماهیتابه سرخ می کنیم که شکلش شبیه به املت می شود. این غذا را با سبزی و گوجه فرنگی می توانید تزئین کنید. نوش جان
2012 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
قدیمی ۲ فروردين ۱۳۹۰, ۰۵:۱۵ بعد از ظهر   #3 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
*rainbow* آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
Red face طرز تهيه میگو پفکی



مواد لازم:
میگو=به مقدار لازم
تخم مرغ=2 عدد
شیر=2/1 استکان
زعفران=2/1 استکان
آرد=1 استکان
آرد سوخاری=بقدر کافی
نمک و فلفل و زردچوبه=بقدر کافی
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت این مخلوط را می گذاریم تا پف کند. سپس مخلوط را در ماهیتابه سرخ می کنیم که شکلش شبیه به املت می شود. این غذا را با سبزی و گوجه فرنگی می توانید تزئین کنید. نوش جان

تکراری طرز تهیه میگو پفکی



*rainbow* آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۲۷ شهريور ۱۳۹۰, ۰۱:۳۴ بعد از ظهر   #4 (لینک مستقیم)
کاربر عادی
 
zar.zar آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض میگو پفکی

میگوی درشت .................... یک کیلو / پیاز ............................. ٢ عدد / پودر سیر .............. ١ ق چ / لیموی درشت ..... ١ عدد / آرد .... یک و یک چهارم لیوان / روغن ..... یک چهارم استکان / تخم مرغ ....... ٢ عدد ظ زعفران آب کرده ..... ١ ق غ
بکینگ پودر ..... نصف ق چ / ماء الشعیر (طعم لیمو) ...... ١ لیوان / نمک و فلفل سیاه .... به میزان لازم / پودر سوخاری ........ به میزان لازم

تخم مرغ ها رو با همزن خوب بزنید تا کاملاً کف کنه.زعفران، روغن و ماء الشعیر رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید. (من از ماءالشعیر با طعم لیمو استفاده کردم. چون ماء الشعیرهای بدون طعم که اینجا هستن خیـــــــــــــــــلی بدمزه ن و من یه بار استفاده کردم دیدم کل خمیرم تلخ شد ریختم دور!!! شما اگه با مزه ش مشکلی ندارید از بدون طعمش استفاده کنید.)

آرد، نمک و بکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و کم کم به مایه اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن، هم بزنید تا مایه یه دست و یکنواختی بشه. (میزان آرد ممکنه یه مقدار متغیر باشه. اگه دیدین هنوز مایه آبکیه یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید ولی در کل نباید مایه تون خیلی سفت و غلیظ بشه)


حالا خمیرتون آماده س. روش رو با سلفون بپوشونید و بذارید یه مقدار استراحت کنه. البته این خمیر ور نمیاد چون خمیر مایه نداره ولی یه مقدار باید استراحت کنه تا جا بیفته و آماده بشه. (حدود نیم ساعت) میگوها باید کاملاً پاک شده باشن. در واقع ١ کیلو که بالا نوشتم وزن میگوی پاک شده س. همونطور که میدونید میگو بر اثر حرارت سریعاً خم میشه و شکل گرد و یا منحنی به خودش میگیره. البته این هم قشنگه ولی این بار من برای این که میگوها صاف و صوف بمونن و خم نشن، از سیخ های چوبی استفاده کردم. سیخ ها رو از تو میگو عبور بدین تا شکلشون صاف بمونه.

همه میگوها که به سیخ کشیده شدن، اونها رو تو ظرفی که گنجایشش رو داشته باشه برای یکی دو دقیقه تو آب و نمک می جوشونیم. البته میشه این مرحله رو فاکتور گرفت ولی من برای اطمینان از این که میگوها می پزن و بوی اونها یه کم ملایمتر شه این کار رو کردم. کلاً این مرحله ضرورتی نداره.

بعد بریزید تو آبکش تا آبشون بره. پیازها رو خلال کنید و با پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل و آبلیمو (آب یک عدد لیموی درشت) مخلوط کنید و خوب چنگ بزنید. یه مقدار از این مخلوط رو بریزید کف یه ظرف لبه دار و میگوها رو با همون سیخ یه ردیف بچینید روش.

باز روی میگوها یه ردیف مخلوط پیاز بریزید و به همین ترتیب تا همه میگوها تموم بشن. نهایتاً یه مقدار دیگه از مخلوط پیاز بریزید روی میگو و کمی هم آبلیمو و نمک بریزید روش. روی ظرف رو سلفون بکشید و بذارید نیم الی یک ساعت تو یخچال بمونه.
ماهیتابه کوچیک و عمیقی رو بذارید روی حرارت و به اندازه ای که میگوها شناور بشن، روغن بریزید توی ماهیتابه. وقتی روغن داغ شد، یکی یکی میگوها رو با همون سیخ بردارید و تو خمیر فرو کنید.

یه کم بتکونید تا اضافات خمیر ازش جدا بشه. بعد بزنیدش تو پودر سوخاری و سرخش کنید. میگوها رو پشت و رو کنید تا هر دو طرفش طلایی بشه. وقتی سرخ شدن از روغن خارج کنید و تا جایی که میتونید روی دستمال آشپزخونه روغن اضافیش رو جذب کنید.

میشه هم مرحله پودر سوخاری رو حذف کرد. این هایی رو که می بینید فقط تو خمیر زدم و بعد بلافاصله سرخ کردم. ولی پودر سوخاری که می زنیم یه مقدار اطراف خمیر رو زبر و کرانچی می کنه که برای خود من دلپذیرتره!
موقع خوردن میتونید سیخ رو از تو میگو بکشید بیرون و بدون سیخ سرو کنید یا بذارید سیخ سر جای خودش باشه. میل خودتون!
میگوهای من یه مقدار دم هم داشتن ولی هیچ ضرورتی نداره.
تو ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید! امیدوارم خوشتون اومده باشه!
zar.zar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی ۲۴ مهر ۱۳۹۰, ۰۴:۱۵ بعد از ظهر   #5 (لینک مستقیم)
کاربر حرفه ای
 
raha16 آواتار ها
 
بدون امتیاز  0 امتیاز     
پیش فرض

مواد لازم :
میگو= ۱ کیلو
پیاز= یک عدد ( درشت )
آرد =2/3 لیوان
آبلیمو= یک قاشق سوپخوری
ماست= دو قاشق سوپخوری
زعفران= نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ= یک عدد
نمک=به مقدار لازم
بیکینگ پودر= یک قاشق چایخوری
فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .



دلـــ دادگــی ، جــان دادگــیست !
raha16 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تشکر شده توسط :
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

برچسب ها
تهيه, تهیه, طرز, میگو, پفکی

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

UP/Down مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are غیر فعال
Pingbacks are غیر فعال
Refbacks are غیر فعال


موضوعات مشابه
موضوع نویسنده موضوع انجمن پاسخ ها آخرين نوشته
تهیه غذاهای سنتی خوزستان 2012 آشپزی و شیرینی پزی 3 ۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ بعد از ظهر
طرز تهیه ی آب زرشک 2012 آشپزی و شیرینی پزی 2 ۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۸ بعد از ظهر
آموزش و طرز تهیه 50 نوع سالاد 2012 آشپزی و شیرینی پزی 13 ۲۸ شهريور ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ بعد از ظهر
میگو مکزیکی 2012 آشپزی و شیرینی پزی 0 ۹ مرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۴۹ قبل از ظهر
مجموعه های تلویزیونی از تهیه کنندگان غیرحرفه ای رنج میبرند آنیتا فرهنگی و هنری 0 ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ ۰۴:۰۳ بعد از ظهر


 

اکنون ساعت ۰۴:۰۱ قبل از ظهر برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.

استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به قرار دادن نام و لینک نودهشتیا به صورت مستقیم (http://www.forum.98ia.com) می باشد .

تاپیک های پیشنهادی : با انجمن مشکل دارید؟ - اطلاعیه ها و اخبار سایت - قوانین انجمن

خاطره نویسی  - خلاصه رمان - یادداشت های تلخ نویس - دانلود کتاب و رمان

- تماس با ما - گروهها - فال حافظ - بایگانی - بالا