| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #21 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : کره زمین
تشکرها: 249
تشکر شده 1,480 بار در 313 پست
کتاب مورد علاقه : هرچی که به دلم بشینه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز خوشحالم که این پستم براتون خوب بوده... مرسی از حمایتاتوت معلم عصبی دفتر را روی میز کوبید و داد زد : سارا…دخترک خودش را جمع و جور کرد ، سرش را پایین انداخت و خودش را تا جلوی میز معلم کشید و با صدای لرزان گفت : بله خانم؟ معلم که از عصبانیت شقیقه هایش می زد ، به چشمهای سیاه و مظلوم دخترک خیره شد و داد زد : (چند بار بگم مشقاتو تمیز بنویس و دفترت رو سیاه و پاره نکن ؟ ها؟ فردا مادرت رو میاری مدرسه می خوام در مورد بچه ی بی انظباطش باهاش صحبت کنم ) دخترک چانه لرزانش را جمع کرد… بغضش را به زحمت قورت داد و آرام گفت : خانوم… مادرم مریضه… اما بابام گفته آخر ماه بهش حقوق میدن… اونوقت میشه مامانم رو بستری کنیم که دیگه از گلوش خون نیاد… اونوقت میشه برای خواهرم شیر خشک بخریم که شب تاصبح گریه نکنه… اونوقت… اونوقت قول داده اگه پولی موند برای من هم یه دفتر بخره که من دفترهای داداشم رو پاک نکنم و توش بنویسم… اونوقت قول می دم مشقامو بنویسم… معلم صندلیش را به سمت تخته چرخاند و گفت : بشین سارا… و کاسه اشک چشمش روی گونه خالی شد… ![]() ![]() ![]() بازی دوست داشتن | nastaran_m کاربر انجمن http://www.forum.98ia.com/t762200.html مسافری غریب از دیار آشنا | nastaran_m کاربر انجمن http://www.forum.98ia.com/t839027.html | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #22 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 170
تشکر شده 67 بار در 29 پست
کتاب مورد علاقه : قرارنبود-جدال پر تمنا- حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسی | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #23 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : esfahan
تشکرها: 9,500
تشکر شده 4,562 بار در 1,713 پست
کتاب مورد علاقه : همه کتابای 98ia حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مر30 منم خیلی فیلمو دوس داشتم... | ||||||||
| | |
| | #24 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر چتر آسمون خدا
تشکرها: 2,192
تشکر شده 7,425 بار در 1,802 پست
کتاب مورد علاقه : رمان به رنگ شب |جدال پر حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز ممنون دوسم.............منم عاشقش بودم......... خیلی خیلی زندگی اتفاق غریبی است..... میرویم بی آنکه.... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #25 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : .......
تشکرها: 631
تشکر شده 598 بار در 376 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز روحش شاد | ||||||||
| | |
| | #26 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تو دل اونایی که دوستم دارن
تشکرها: 22,965
تشکر شده 12,196 بار در 1,899 پست
کتاب مورد علاقه : مجنون تر از فرهاد حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز واااااااااااای خدا من عاشق این فیلمم خیلی دوسش دارم یادش بخیر گور ِ بابای بعضی ها![]() از من راحت گذشت اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من به پا میکنم... برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #27 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : یه جازیر آسمون خدا
تشکرها: 121
تشکر شده 60 بار در 39 پست
کتاب مورد علاقه : شریعتی،سهراب حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز مرسیییی خیلی قشنگ بود | ||||||||
| | |
| | #28 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : یکی از شهرای اصفهان
تشکرها: 5,349
تشکر شده 2,987 بار در 1,173 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت و .... حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز چرا من این دختره رو یادم نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روز شمار مرگ... تنها کمتر از 57روز باقی مونده... کمتر از57 روز تا کنکــــــــــور... ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #29 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : خوزستان
تشکرها: 4,975
تشکر شده 1,956 بار در 286 پست
کتاب مورد علاقه : قرارنبود.جدال پر تمنا حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز یعنی من دیوونه ی آهنگشم ![]() | ||||||||
| | |
| | #30 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : زیر آسمون خدا
تشکرها: 7,554
تشکر شده 4,349 بار در 1,078 پست
کتاب مورد علاقه : همخــــــــونه حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز نمیتونم دان کنم.من همیشه با پیکو فایل مشکل داشتم و دارم و خاهم داشت!!! سلام به همه بچه از همتون میخام دعا کنید خواهر بهترین دوستم الان چند روزی هست که تو کماست،از همتون میخوام واسش دعا کنید ============================================ دو تاپيک پيشنهادی خودم به شما؛مطمئن باش پشيمون نميشی از خوندنشون: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |