| |||
| | #51 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: تهرون
(View Stats)
تشکرها: 15,439
تشکر شده 9,008 بار در 1,107 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز من پستم چرا پاک شدتانکیو ![]() ![]() داره خیلیم داره ![]() ![]() زمین مثلِ یه سیگاره که چندتا پُک ازش مونده مسافرخونهای تاریک پر از مهمونِ ناخوونده اتاقاش کهنه و نمناک، بدون پنجره، بیدر اسیرِ یه تئاتریم و رسیده پرده ی آخر... به دلیل نزدیکی امتحانات کم رنگ میشویم نویسندگان محترم ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #52 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸
(View Stats)
تشکرها: 8,121
تشکر شده 507 بار در 182 پست
کتاب مورد علاقه : کویر تشنه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خسته نباشی ولی تووی شوکممممممممم | ||||||||
| |
| | #53 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 22,873
تشکر شده 95,663 بار در 9,287 پست
کتاب مورد علاقه : جاده تارا | پست معمولی : +1 امتیاز دست شما درد نکنه.................مستر فراخوان.......... هر موقعیتی چه خوب یا بد، گذرا است... شکرگزار باش؛ شاید بدترین شرایط زندگی تو برای دیگران آرزو باشد... ![]() خدا شونه هامونو فقط واسه اینکه کوله بار غمهامونو روش بگذاریم نیافرید بلکه آفرید تا بعضی وقتا بندازیمشون بالا و بگیم بی خیال...! ![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| | #54 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت: استرالیا
(View Stats)
تشکرها: 7,788
تشکر شده 7,826 بار در 925 پست
کتاب مورد علاقه : بر باد رفته،هری پاتر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز مرسی خسته نباشید ![]() خیلی قشنگ بود آنكه دستش را اینقدر محكم گرفته ای دیروز عاشق من بود ! دستانت را خسته نكن ... محكم یا آرام ! فردا تو هم تنهایی ... ![]() | ||||||||
| |
| | #55 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت: تهران
(View Stats)
تشکرها: 9,672
تشکر شده 21,504 بار در 2,217 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز هوراااااااااااااااااااااا ا ![]() بالاخره تموم شد... دست گلت درد نکنه علی جان ![]() خسته نباشی کاش میتوانستیم لذت با هم بودن را درک کنیم. کاش میدانستیم روزگاری که به هم نزدیکیم، چه بهایی دارد. کاش میدانستیم که چرا مرغ مهاجر، وقت پرواز به خود میلرزد! | ||||||||
| |
| | #56 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت: پــیــش خــــــــــــدا
(View Stats)
کتاب مورد علاقه : یاسمین | بدون امتیاز : 0 امتیاز اصن شما که نومودونین ...شلا گیر دادین به من ![]() دوز دالم گلیه بتونم هرگاه دفتر محبت را ورق زدی! و هرگاه زیر ِ پایت خش خش ِ برگها را حس کردی! هرگاه در میان ستارگان آسمان تک ستاره ای تنها دیدی برای یک بار در گوشه ای از ذهن خود نه به زبان! بلکه از ته ِ قلب خود بگو! یادت بخیر . . . برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #57 (لینک مستقیم) | |||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۸ محل سکونت: کرج
(View Stats)
تشکرها: 36,229
تشکر شده 49,646 بار در 4,066 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خواهش رییسس ![]() ااااااااا گریه چرا؟؟؟ پشت سر رمان تموم شده گریه شگون نداره ها ![]() نقل قول:
![]() ![]() | |||||||||
| |
| | #58 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش کتاب ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت: جایی که قلب آنجا نیست
(View Stats)
تشکرها: 67,486
تشکر شده 214,210 بار در 14,665 پست
حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز با تشکر از خواهر زاده های جناب بلا ![]() قفل تشکر از تایپیست ها = نشان ِ شخصیت ِ والای شما!![]() | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : | *GolDeN*, *~Faezeh~*, -ALI-, .ELHAM., alonesachlie, arezoue, brain storm, elahe70, elnaz89, Mina, patrin, ~jOojoO.tAlA~, بی بی گل, سمن ناز, شیوا, مهستی, یگانه |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| تایپ, شیخلو, مینا, پروانه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |