| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: خواهشا صادقانه! جنسیت خودتون رو تعیین کنین ... | |||
| دختر- زن - مونث :دی | | 1,679 | 97.62% |
| پسر - مرد - مذکر :دی | | 41 | 2.38% |
| رأی دهندگان: 1720. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #81 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ..In yOUr Heart
تشکرها: 22,601
تشکر شده 4,957 بار در 1,284 پست
کتاب مورد علاقه : خووووووو زیاده حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز هما اشتباه می کنیا من همیشه طرف پسرام کلا با پسرا بیشتر حال می کنم تا دخترا {خاک بر سرم با این جمله مورد دارم}بابا ماهم تو بغل همچین اقایی بودیم .فکر کردی فقط خودت عاشق پاک باخته ای؟نچ ولی راست میگیا تو برا هرکی ضعف می کنی دیگرانم عاشقش میشن شاداب جونم توهم بله شدی ای خداااااااااااااا پس چرا گیر ما از این دنیل ها نمیوفته عقده ای شدم به خدا ااااااااااا موچتم گرفتم سفید برفی کشتمت ![]() ![]() منم از دنیل خوشم اومده دوست ندارم که افسون عاشق پسره دیگه ای بشه و دوست دارم به دنیل یه احساسی پیدا کنه البته نه به این زودی هاااااااااااا ولی در اینده بیا اینقدرم این هماجون رو اذیت نکن دست بالای دست زیاده هااااااااااا گفته باشم نگی نگفتی بهم * * * ![]() * * * | ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #82 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : ..In yOUr Heart
تشکرها: 22,601
تشکر شده 4,957 بار در 1,284 پست
کتاب مورد علاقه : خووووووو زیاده حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز خب مثل اینکه داستان از اینجا به بعد جالب میشه خدا رو شکر هما جون تو که دعا میکنی واسه منم بکن دیه گوناه دارم تا حالا عاشق نشدم انصافا نمی تونم تحملشون کنم خیلی بچه ان شانس ندارم که من الان دنیل میخوام ارادم خوب بود حیف که دیر رسیدم این دخیه ویو بردش وای هما جون یعنی این دخمل میخواد افسونگری کنه بیچاره مردا ولی حقشونه بیتربیتا خب معلوم بازم کل کل داره و دختر داستانم کلی زبون درازه و شیطون من که از الان اعلام میکنم که دوستش دارم اوخیییییییییی دنیلم دوست دارم زیاد تازشم هما رو بیشتر بیشتر بیشتر دوست دارم | ||||||||
| |
| | #83 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 3,657
تشکر شده 861 بار در 397 پست
کتاب مورد علاقه : hamsaye man _ gharar nabo0d _ حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز بازم مثله همیشه عالیه عزیزم.....نمی دونم چرا ولی دوس دارم افسون ی سر با دانیل بیاد ایران....!! دستت مرسی گلم کاش توی این جاده یه تابلو نصب میکردن واسه دلخوشیم... "تو" .2کیلومتر. | ||||||||
| |
| | #84 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۰ محل سکونت : گیلان عزیز
تشکرها: 1,861
تشکر شده 1,643 بار در 488 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز آخ که من عاشق این رمانام که شبیه رمانای خارجیه ![]() خوب شد این دایه هه اخلاق درست حسابی نداره وافسونو زیاد تحویل نگرفت ماجراهای این دوتا جالب میشه بیا لبخند بزنیم،بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا... ![]() رمانهایی که میخونم: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید رمانهایی که نباید از دست بدین: برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| |
| | #85 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : جایی پشت کوه
تشکرها: 3,615
تشکر شده 1,941 بار در 726 پست
کتاب مورد علاقه : کسی پشت سرم آب نریخت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز میدونی چیه همایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟........دلم میخواد دایه واسه افسون کلاس تربیت و ادب بذاره تا افسون اخلاقش کپی سلطنتیها شه و هی کشته مرده هاشو بشماره.......خیلی دوز دارم ببینم افسون خانوم چه شلکی میشه چون حالا موقعیتش کاملا واسش پیش اومده......وویی...من چقده هیجان زدم...دیگه اونطوری کمتر احساس تحقیر میکنه قربونش بشم... دلت می آید... مرا به نام کوچکم صدا نزنی و نشنوی... جانم....؟؟؟ | ||||||||
| |
| | #86 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : خوزستان-اهواز
تشکرها: 2,534
تشکر شده 99 بار در 22 پست
| پست معمولی : +1 امتیاز سلام گلم خسته نباشید یه مطلبی تو این پستات برای من غیر قابل هضمه ببینید ابتدای داستان تو افسون رو به گونه ای نشون دادی که من خواننده اینجور برداشت کردم که اون یه شخصیت فوق العاده ضعیف داره که حتی قابلیت دفاع از خودش در برابر سوءاستفاده جنسی برادرش رو نداره چیزی که برای هر دختری خیلی مهمه اما در ادامه داستان افسون ضعیف رو اینجور نشون دادی که به راحتی جلوی کسی که ادعای کمک بهش رو داره می ایسته و ازحق خودش دفاع می کنه و اصلا از اون ضعف خبری نیست یعنی از دست دادن کلیه افسون رو اینقدر عوض کرده؟یعنی این از سوءاستفاده جنسی بدتره که افسون اونو تحمل میکنه اما این یکی رو نمی تونه ؟به نظر من تو باید اینجای داستان ترس و دلهره افسون از دنیل و ورود به محیط جدید رو پررنگتر از نفرتش به مردا نشون میدادی و این نفرت رو میزاشتی برای بعد از اینکه اطمینان خاطر از محیط جدیدش پیدا میکرد.اینا رو گفتم نه به خاطر اینکه دنبال یه اشکال تو داستانت می گردم می گم چون خوب می نویسی و من دوست دارم بهتر بشه به خاطر همین اگه چیزی به ذهنم برسه می گم حالا شایدم من اشتباه کنم موفق و سالم باشی | ||||||||
| |
| | #87 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهــــــــــــــران
تشکرها: 815
تشکر شده 573 بار در 198 پست
کتاب مورد علاقه : کوه پنجم-ورونیکاتصمیم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام همــــــــــــــاخانومه گل..چطوریایی؟میبینم که بازهم پست گذاشتی..آورین آورین ازکارهای پسندیده ونیکو زیاد بنما!!! ![]() میگم همامگه فقط داداشه افسونو ننداختن زندان پس باباش کو؟کلابیخیال دختره شده؟ باهمه چیزدرآمیزوباهیچ چیزآمیخته مشو،که درانزواپاک ماندن نه سخت است ونه با ارزش ![]() | ||||||||
| |
| | #88 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : اهواز
تشکرها: 3,632
تشکر شده 2,965 بار در 313 پست
کتاب مورد علاقه : ... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام ![]() افسون چون تا حالا جنس مذکری که به چشمی غیر از و هرزه بودن وسیله ای برای سواستفاده بهش نگاه نکرده باید فوق العاده نسبت به هر حرکت دنیل حساس باشه و بترسه امیدوارم اینو توی ادامه ی داستان بیشتر نشون بدی و یه کاری نکنی که زود اعتماد افسون رو جلب کنه ... قشنگه موفق باشی وقتی که چترت خداست بگذار باران سرنوشت هر چه میخواد ببارد ... لینک رمانم: بی ترانه | Parya.G کاربر انجمن بی ترانه | Parya.G | معرفی و نقد کتاب ویرایش توسط Parya.G : ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ در ساعت ۰۹:۴۷ بعد از ظهر | ||||||||
| |
| | #89 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تایپ کتاب ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۹ محل سکونت : ایالت آویزونا!!!
تشکرها: 4,605
تشکر شده 21,886 بار در 931 پست
کتاب مورد علاقه : قرار نبود و الهه شرقی - حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز خیلی فکرامون نزدیک به همه...چند تا از سوژه هایی که تو ذهنم بوده رو تو نوشتی....درسته من که اصلا حس نمی کنم دنیل یه مرد انگلیسی باشه... | ||||||||
| |
| | #90 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 3,657
تشکر شده 861 بار در 397 پست
کتاب مورد علاقه : hamsaye man _ gharar nabo0d _ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
![]() داستان باحاله ولی افسون خیلی زیادی بدبینه دیگه....خیلی هم گستاخو پررو!!!ی جوری طبق روال دلستان آدمش کن ![]() دستت مرسی هما جوووونم | |||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |