| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : AnzAlI
تشکرها: 123
تشکر شده 3,490 بار در 470 پست
کتاب مورد علاقه : حرمسرای سلطان حالت من : | لطف عشق در جنونه !!! | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : GoRgaN
تشکرها: 180
تشکر شده 1,451 بار در 229 پست
حالت من : | صداش رو میدوستم کوچـــﮧ هآ را بلَــــد شدمـ ! رنگهاے چــرآغ راهنمــآ! جــَدول ضَربـــ دیگر دَر راه هیـــچ مدرســه اے گُم نمیشَــومــ! اما گاهے میانـــِ آدمـــها گمــ میــشَومــ! آدمــهــآ را بــلد نیســتَمــ.! | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : سر قبرم یه جا زندگی میکنم دیگه021
تشکرها: 1,628
تشکر شده 1,123 بار در 611 پست
کتاب مورد علاقه : پارلا..غزال.آن نیمه دی حالت من : | فکر نمیکردم این شکلی باشه خیلی زشته ولی صداش خوبه ارمنی های نودوهشتیا ![]() رمان بزار فراموشت کنم_آرزو برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آبی تر آنم که کمرنگ بمیرم مثل لنگیا نیستم که با ننگ بمیرم | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : کنار برج میلاد....
تشکرها: 1,512
تشکر شده 5,323 بار در 1,407 پست
کتاب مورد علاقه : همسایه ی من.قرار نبود. حالت من : | از متن شعر هاش خوشم نمیاد ممممنوننننننننمم | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همدان
تشکرها: 9,197
تشکر شده 1,388 بار در 388 پست
کتاب مورد علاقه : شیرین حالت من : | به به جمع خواننده ها هم که جمعه.. صداشو دوست دارم مخصوصا آهنگ عشق اول من آموختم ، تو هم بیاموز: پیش بی درد صحبت از درد مکن شاخه ی سبز دلت را به خطا زرد مکن مرد اگر نیست کوه که هست تکیه به کوه کن و تکیه به نامرد مکن | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : زمين
تشکرها: 3,179
تشکر شده 232 بار در 137 پست
کتاب مورد علاقه : جدال پر تمنا.گل عشق من | صداي خيلي قشنگي داره ولي خودش زياد قشنگ نيست مرسي کاش حوا نازا بود ![]() | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : همه ایران سرای من است
تشکرها: 48
تشکر شده 3,064 بار در 858 پست
کتاب مورد علاقه : همه رمانها حالت من : | آهنگهاش رو گوش داده بودم ولی قیافش رو ندیده بودم ممنون | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : khonamoon
تشکرها: 5,020
تشکر شده 924 بار در 400 پست
کتاب مورد علاقه : ba man beman حالت من : | برعکس قیافش صداشو خیلی دوس دارم چـــ ــﮧ بـﮯ پـــــ ـــــروا ... | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : khozestan.mis
تشکرها: 209
تشکر شده 233 بار در 124 پست
کتاب مورد علاقه : عشق ماندگار حالت من : | از صدایش خوشمان می آید | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سقف خدا
تشکرها: 4,947
تشکر شده 27,027 بار در 1,186 پست
کتاب مورد علاقه : همخونه حالت من : | صداش خیلی قشنگه | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |