| |||
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: « ازدواج اشتباهی » در چه حدی می باشد ؟ | |||
| عالی | | 54 | 68.35% |
| متوسط | | 22 | 27.85% |
| ضعیف | | 3 | 3.80% |
| رأی دهندگان: 79. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : فاز یک . فرعی دوم
تشکرها: 12,379
تشکر شده 174,967 بار در 4,468 پست
کتاب مورد علاقه : هیچکی مثل تو نبود حالت من : | پست بسیار مفید : +16 امتیاز با نام و یاد او که زیبا ساز لحظه هاست ! سلام به همگی ! اینم از صفحه ی نقد رمان ازدواج اشتباهی ! منتظر نظرات و انتقاد هاتون هستم ! خلاصه ی داستان: دختری که ناخواسته زندگیش به چالش کشیده می شه... عشقی خواسته و جداییِ ناخواسته.... قلبی که برای یک نفر می زنه و روحی که به روح یک نفر گره می خوره... اما .... تذکر: بچه ها از دادن پست های اسپم خودداری کنین خواهشا ... خوب بود ... عالی بود ... کی می ذاری ... زود بذار ... امشبم می ذاری؟ ... همین جور ادامه بده .. از این خوشم می یاد ... چه می دونم! از این پستا ندین اینجا فقط نقد کنین با دلیل ... خواهشا رعایت کنین! در صورت رعایت نکردن تایپک قفل می شه ... تاپیک رمان: ازدواج اشتباهی | doni.m کاربر انجمن ژانر : عشقی ، گاهی شاد ، گاهی غم انگیز ، عشقی ، بازم عشقی ![]() کپی کردن کتاب بدون اجازه رسمی از نویسنده و ذکر منبع مجاز نمی باشد و در صورت دیدن طبق جرایم رایانه ای با شخص خاطی برخورد میشود ![]() آهـــآی یــآرو ؛ من با تو به اندآزهـ ی لیـــآقــتت برخورد مـی کنـم ! × حوآست بآشـــه بآ کـــی در می اُفــتــی × وقتی یاد گرفتیم مرام بعضی رفیقا حتی بدتره از اجنبی .. وقتی یاد گرفتیم حسادت رفیق از رقابت رقیبا خطرناک تره .. × حریف شراب × مسیر انحرافی ویرایش توسط doni.m : ۲۱ مهر ۱۳۹۱ در ساعت ۰۳:۱۶ بعد از ظهر | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : تار و پود ابری دل
تشکرها: 8,733
تشکر شده 13,144 بار در 738 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهایی حالت من : | پست معمولی : +2 امتیاز سلام عزیزم ![]() شروع رمان جدیدت رو تبریک می گم . چیزی که توی خلاصه گفته بودی ، زیاد خاص نبود ، ولی مطمئنم که داستانِ جالبی رو پیش رو داریم . شخصیت آوینا ،شخصیت قشنگ و جذابیه . سرزندگیش قابلِ تحسینه . فقط یه چیزی ، اریک به چه زبونی حرف می زنه ؟ ایتالیایی انگلیسی ، فارسی؟ کدوم یکیشون ؟ چون من با جمله ی قوربونت برمی که گفت مشکل پیدا کردم . اگر فارسی باشه که حله ولی توی ایتالیایی که اصلا یه همچین چیزی نداریم و توی انگلیسی هم که نه با این مضمون . با این حال دنیا خانوم ما مثل همه ی رمانات توقع یه رمان قوی و عالی رو داریما ! منتظر ادامش هستم . ![]() موفق باشی هـــــمـــــه خـــســــتــــگــــی هـــات یــــــــکـــــجــــا چـــــند ؟ | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : فاز یک . فرعی دوم
کتاب مورد علاقه : هیچکی مثل تو نبود حالت من : | پست مفید : +3 امتیاز نقل قول:
![]() همون طوری که همه می دونن من خلاصه بلد نیستم اما خب برای همون هم چکیده نوشتم که یه ذره فکر کنم واضح تر شد ![]() ادریک درسته که انگلیسیه ... اما فارسی هم حرف می زنه .. یعنی فارسی بلده .. حالا توی ادامه ی داستان میگم راجع بهش ![]() ![]() مرسی گلم .. امیدوارم بتونم راضی نگهتون دارم ![]() | |||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| رمان نویس انجمن ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : دشت بهشت
تشکرها: 4,773
تشکر شده 31,214 بار در 688 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان حافظ حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز سلام عزیزم نگارش جذابی داری،تا اینجای داستان رو که دوست داشتم مخصوصاً شخصیت ریک رو به عنوان حامی لبخند تو تعادل شهر را به هم می ریزد! تو بخند... من شهر را دوباره می سازم برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 786
تشکر شده 161 بار در 21 پست
کتاب مورد علاقه : بجه های راه آهن | پست معمولی : +1 امتیاز وقتی داستان اولشه نظر ِ خاصی نمی شه داد. فقط میشه درباره شیوه ی نگارش نظر داد که خب تا این جا خوب بوده،من نگارش های روون و ساده رو دوس دارم،نگارش تو هم روون ِ و آدم باهاش راحت پیش میره و اصلا اذیت نمیشه... انتخاب اسم ها هم خیلی خوب بوده...دوستشون دارم.هم آوینا هم پاکان... منتظر بقیه ی داستانم،تا بهتر نظر بدم موفق باشی عزیزم ![]() وقتی داستان اولشه نظر ِ خاصی نمی شه داد. فقط میشه درباره شیوه ی نگارش نظر داد که خب تا این جا خوب بوده،من نگارش های روون و ساده رو دوس دارم،نگارش تو هم روون ِ و آدم باهاش راحت پیش میره و اصلا اذیت نمیشه... انتخاب اسم ها هم خیلی خوب بوده...دوستشون دارم.هم آوینا هم پاکان... منتظر بقیه ی داستانم،تا بهتر نظر بدم موفق باشی عزیزم بهشت اون جائی نیست که توش همه چیز خوبه،همه چیز عالیه بهشت اون جائیه که ما توش خوبیم. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | |||||||||
کتاب مورد علاقه : هیچکی مثل تو نبود حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز نقل قول:
![]() آره قبول دارم حرفت رو اما چه کنیم که همه ی ذوق نوشتن به نقد کردنش توسط دیگرانه![]() من اصلا وقتی نقد نیست حس می کنم کارم بده![]() برای اسم ها خیلی تلاش کردن تا این اسم ها پیدا شدن .. مخصوصا که اسم ماکان و پاکان باید هماهنگ می شدن خوشحالم که خوشتون اومده ![]() بازم بیا | |||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۹۰ محل سکونت : اگه خدا قبول کنه پیش عشقم
تشکرها: 2,150
تشکر شده 14,813 بار در 977 پست
کتاب مورد علاقه : .....قابل شمارش نیستن حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز عزیزم من کلا قلمت و خیلی خیلی دوست دارم .. نمیدونم چیز خاصی تو نوشتنتِ یا چون با سلیقه من یکی ِ اینجوریه ... ولی کلا دوست دارم قلمت و راستش به قول دوستان واقعا اونقدر داسستان جلو نرفته که بشه نقدش کرد ایشالله حتما بعدا دوباره میام و برات نقدش میکنم عزیزم .. منتظر ادامه رمانت هستیم.... رمان های من برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید باختم تا دلخوشت کنم... بدان برگ برنده ات .سادگیم نبود... دلم بود...! | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : دنیای مردگان
تشکرها: 15,358
تشکر شده 565 بار در 155 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز سلام عزیزم مبارررررک رمان جدیدت منم مثل بقیه دوستان از قلمت خیلی خوشم میاد و همیشه سعی میکنم دنباله رو نوشته هات باشم ... خوش حالم از اینکه اوینا تنها نیست و لااقل حمایت داییش رو داره گلم بازم ممنون این روزها پوستم کمی نازک تر شده............... این روزها طاقتم کمی بی حوصله تر شده......... این روزها انتظارم کمی بی صبرتر شده............ این روزها شبهایم کمی بی ماه تر شده........... این روزها دستهایم کمی خالی تر شده........... اینروزها وجودم پر از ترک شده.................... تلنگر نزن............................................ میشکنم | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 786
تشکر شده 161 بار در 21 پست
کتاب مورد علاقه : بجه های راه آهن | بدون امتیاز : 0 امتیاز به احساست محل نده به نظر من تا این جا خیلی هم خوب بوده اولاشه دیگه،آدم باید تا باز شدن گره های داستان صبر کنه...منم صبرم زیاده،دوس ندارم رمان هول هولکی پیش بره توش آب ببندن و جمعش کنن...از این که سر صبر داری پیش میری خوشم میاد.تا حالا همه ی پستات خوب بوده،نه زیاد،نه کم،مناسب بوده... هیچ نکته ی خاصی هم واسه نقد نداره...ممکنه قصه یکم تکراری باشه،که اونم هنوز کاملا معلوم نیس،باید دید بقیه اش چه جوری پیش کیره، ولی شیوه ی نگارشت اونقد خوب هست که من دلم بخواد حتی اگه قصه تکراری بازم بخونمش...کلا شروعش خوب بود،منو واسه ادامه گرفت. به نظرم تعداد پست ها که بیشتر شه و داستان بی افته تو خط اصلی تعداد خواننده ها افزایش پیدا می کنه. کارت خوبه دلسرد نشو... | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 820
تشکر شده 168 بار در 67 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | بدون امتیاز : 0 امتیاز عزیزم داستانت خیلی قشنگه مرسی این پاکان مگه عاشق آوینا نبوده پس چرا همچین میکنه پسره ...همچین دلم میخواد حالشو بگیرم نفهمه از کجا خورده هااا | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |