| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #31 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : توی دنیای خودم
تشکرها: 2,036
تشکر شده 1,737 بار در 392 پست
کتاب مورد علاقه : آناهید،تولدی دیگر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تولدت مبارکککککککککک عزیزممممممممممم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() گنجشکی به آتش نزدیک میشد و برمیگشت پرسیدند:چه میکنی؟ گفت:دراین نزدیکی چشمه ای هست و من نوکم را پرآب میکنم و روی آتش میریزم گفتند:حجم آتش در مقایسه با آبی که می آوری بسیار زیاد است و این فایده ندارد گفت:شاید نتوانم آتش را خاموش کنم،اما هنگامیکه خداوند پرسید:زمانیکه دوستت در آتش میسوخت چه کردی؟ پاسخ میدهم:هر آنچه از من بر می آمد ![]()
| ||||||||
| |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #32 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : سر قبرم یه جا زندگی میکنم دیگه021
تشکرها: 1,629
تشکر شده 1,126 بار در 612 پست
کتاب مورد علاقه : پارلا..غزال. حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تولدتون مبارک ارمنی های نودوهشتیا ![]() رمان بزار فراموشت کنم_آرزو برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آبی تر آنم که کمرنگ بمیرم مثل لنگیا نیستم که با ننگ بمیرم ﺍﮔـــﻪ ﺑﺎﻫــــﻤﻪ ﮔﺮﻡ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﺩﻟﯿﻠﺶ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺧـــﺎﮐﯽ ﻫﺴﺘﻢ ﻧﻪ ﻻﺷــــــﯽ | ||||||||
| |
| | #33 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر سقف آبی خدا
تشکرها: 10,927
تشکر شده 14,581 بار در 1,639 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تولدت مبارک خوشگل خانوم ارزو های خوب خوب یادت نره ها!!!!!!!!!!! ![]() ×آفاداسکو نیل باید بمیرد|Nelson دیر آمدی تمام شده ام دیگر بس که بلعیده ام اندوه نبودت را…هنوز اما همانند حاتم ام می بخشمت با آنکه هزار شب بی خوابی طلب دارم از تو!!! | ||||||||
| |
| | #34 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : زیراسمان خدا
تشکرها: 2,197
تشکر شده 525 بار در 389 پست
کتاب مورد علاقه : توسکا.دردم حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تولدتون مبارک ![]() | ||||||||
| |
| | #35 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : سردخونه
تشکرها: 3,449
تشکر شده 3,090 بار در 1,753 پست
کتاب مورد علاقه : هبوط در کویر حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز همیشه به قداست چشمهای تو ایمان دارم چه کسی چشمهای تو را رنگ کرده است چه وقت دیگر گیتی تواند چون تویی خلق کند؟فرشته ای فقط در قالب یک انسان فقط ساده می توانم بگویم تولدت مبارک ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #36 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰
تشکرها: 6,483
تشکر شده 12,084 بار در 3,207 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز فوووووووووووت فوتـــــــــــت پری پری تولدت مبارک! ![]() از ابر سياه و آدم تند نترسيد بلکه از ابر سفيد و آدم کند وحشت داشته باشيد، خطرناکترين آبها، آب راکد است که هياهو ندارد . | ||||||||
| |
| | #37 (لینک مستقیم) | ||||||||
| Banned تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : تو دنیای بی اعتمادی هـــا!
تشکرها: 12,096
تشکر شده 6,975 بار در 3,199 پست
حالت من : | پست مفید : +4 امتیاز سلام دوستای گلم خیلی خیلی ممنونم به خاطر این لطفتون ...خیلی خوشحالم کردین ..انشالله بتونم این همه مهربونیتونو جبران کنم... زهرا جون خیلی ممنونمممممممممممممممممممم .همین که به یادم بودی بس بود گلم چرا دیگه زحمت دادی به خودت . خیلی دوسِت دارم عزیزم![]() دوستای گلم از همتون ممنونم یه دنیا ممنونمممممممممممممممممممم مممممممممم...خیلی دوسِتون دارممممممممممممممممم انشالله تو شادیاتون جبران کنم![]() بچه های عزیز ، دوستای نودهشتیایی از شمام ممنونمممممم..انشالله تو شادیاتون جبران کنم ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| |
| | #38 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : فاز یک . فرعی دوم
تشکرها: 12,509
تشکر شده 175,136 بار در 4,500 پست
کتاب مورد علاقه : هشت کتاب × حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تولدت مبارک باشه عزیزم ![]() ![]() آهای تویی که ادعا میکنی از من بهتری و میگی همه دنبال منن... بذار روشنت کنم؛ جنس ارزون زیاد مشتری داره...! وقتی یاد گرفتیم حسادت رفیق از رقابت رقیبا خطرناک تره .. × حریف شراب × مسیر انحرافی | ||||||||
| |
| | #39 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۰ محل سکونت : پایتخت معنوی ایران
تشکرها: 38,085
تشکر شده 25,661 بار در 3,982 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن خیلی... حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تولدت مبارک | ||||||||
| |
| | #40 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹
تشکرها: 2,931
تشکر شده 1,238 بار در 609 پست
حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز پیشاپیش تولدت مبارک ناناز جون ایشالله 120 ساله شی وای باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل تنگ من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست | ||||||||
| |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |