| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۰ محل سکونت : Karaj
تشکرها: 3,150
تشکر شده 5,672 بار در 1,221 پست
کتاب مورد علاقه : Oliver twist حالت من : | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ب سلامتی خودم که تهِ تهِ معرفـــــــــــــــــت اگه نباشم، بی معرفت هم نیستم!!! | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۰ محل سکونت : خونه بابام !!
تشکرها: 886
تشکر شده 706 بار در 157 پست
کتاب مورد علاقه : دیوان فروغ فرخزاد :) حالت من : | بعضیاش حس قشنگی منتقل میکردن!! پرواز کن آنگونه که می خواهی و گرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند روزي روزگاري، اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود، همهء مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يک پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني ايمان ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : رویا های شیرینم(زیر سقف پایتخت)
تشکرها: 10,537
تشکر شده 9,449 بار در 3,839 پست
کتاب مورد علاقه : تمنای وجودم. حالت من : | همشان چشم نواز و گریه دار و با احساس بوود یه عاشق میگه: اگه اتفاقی واست بیفته ؛ میمیرم !اما...... یه رفیق میگه : اگه بمیرم هم نمیذارم اتفاقی برات بیفته! شاید کسی که روزی با تو خندیده است را از یاد ببری، ![]() اما هرگز آنرا که با تو اشک ریخته است را فراموش نخواهی کرد. منو از این عذاب رها نمیکنی. کنارمی به من نگاه نمیکنی ![]() تمام قلب تو به من نمیرسه. همین که فکرمی برای من بسه سکوت سرد شاه شطرنج پشت دیوار سنگی چهار دیواری ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۹۱
تشکرها: 1,029
تشکر شده 945 بار در 371 پست
کتاب مورد علاقه : یاسمین | ممنون زیبا بود عارفی را دیدیم که در دستی آب داشت و در دستی آتش... می گفت می روم که آب بر دوزخ ریزم و آتش در بهشت کشم... تا کسی خدا را نه از بیم آتش پرستد و نه از ذوق بهشت... خدا را برای خدا باید خواست...... | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : ی شهر پراز خاطره..
تشکرها: 128
تشکر شده 1,034 بار در 559 پست
کتاب مورد علاقه : شب بی ستاره حالت من : | خیلی قشنگ بودن مرسسییی دلـــم یــک تصـــادف جــــدی میـــخواهـــد... پــــر ســــر و صــــدا! آمـــبـــولانـــس هـــا ســـراسیـــمه شـــونـــد و . . . . . . . . . کــــــار از کـــــار بـــگـــذرد... | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : شهر من اهواز ست
تشکرها: 1
تشکر شده 182 بار در 117 پست
کتاب مورد علاقه : دختر پرتقال حالت من : | بله بسیارزیباست ممنونم. | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۹۰ محل سکونت : شمال غرب ایران
تشکرها: 2,862
تشکر شده 218 بار در 160 پست
کتاب مورد علاقه : بربادرفته حالت من : | عالی بودن مرسی | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۹۱ محل سکونت : تو تنهايي خودم........
تشکرها: 549
تشکر شده 448 بار در 356 پست
کتاب مورد علاقه : بگم زياااااااااااد حالت من : | عالي بود.............. تولد انسان روشن شدن کبریتی است و مرگش خاموشی آن! بنگر در این فاصله چه کردی؟!! گرما بخشیدی...؟! یا سوزاندی...؟!! جایی هست که دیگه کم میاری از اومدن ها , رفتن ها , شکستن ها . .. . جایی که فقط میخوای یکی باشه یکی بمونه نره ، واسه همیشه کنارت باشه من الان اونجام …..! … تو کجایی ؟ | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : لب كارون!!!
تشکرها: 1,459
تشکر شده 1,324 بار در 730 پست
کتاب مورد علاقه : شازده كوچولو حالت من : | بعضياش خوب بودن ممنون ::::خيلي دلم گرفته از خيلي ها:::: | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر متوسط ![]() تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۹۱ محل سکونت : diamond castle
تشکرها: 543
تشکر شده 242 بار در 198 پست
کتاب مورد علاقه : harry potter حالت من : | مرسی مُسکن از کجا میفهمه ما کجامون درد میکنه ؟؟ ؟ | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |