| |||
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۷ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۷ محل سکونت : زیر سقف دنیا
تشکرها: 5,984
تشکر شده 7,599 بار در 2,135 پست
کتاب مورد علاقه : سکوت بره ها -روی خط صفر حالت من : | پست بسیار مفید : +5 امتیاز Doudouk ![]() ژیوان گاسپاریان یکی از موسیقیدانان بزرگ جهان است که اجراهای دودک او مبهوت کننده ، عمیق و بسیار دلنشین می باشد. از صمیم دل می گویم او جزء معدود نوازندگانی است که سزاوار هر کلمه ایی می باشد که در وصف موسیقی او به کار می رود. موسیقی او آرام و فراموش نشدنیست، غم و اندوه عجیبی در ساز او موج می زند که شاید در این روزگار سنگ صبور خوبی برای روز های تنهایی و خلوتمان باشد. Eshkhemetلینک دانلود مستقیم کیفیت : ۱۲۸kbps / حجم : ۳٫۸۲ MB Djivan gasparyan – Eshkhemet Ghazakhi لینک دانلود مستقیم کیفیت : ۱۲۸kbps / حجم : ۵٫۳۶ MB Djivan gasparyan – Ghazakhi Tracks: 1. Sev Mout Amber 2. Eshkhemet 3. Caravan, Kni Im Balig 4. Hovi Ganche 5. Ghazakhi 6. Kalosi Prgen 7. Daran, Daran 8. Sari Aghtchig لینک دانلود مستقیم کل آلبوم کیفیت : ۱۹۲kbps / حجم : ۵۶٫۷ MB Djivan Gasparyan – Doudouk 1996 منبع : http://vmusic.ir در پایان روز به آرامی به خودتان بگویید : " دوستت دارم.امروز نهایت تلاشت را کردی و با اینکه همه آنچه در نظر داشتی را نتوانستی انجام بدهی ، باز با این حال دوستت دارم." وبلاگم http://sensationoflife.mihanblog.com/ یکی از زیباترین آهنگ های بی کلامی که تا به حال شنیده ام. http://s4.picofile.com/file/77533881...e_You.mp3.html | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال بحث و گفتگو ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : تير ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran
تشکرها: 32,999
تشکر شده 43,480 بار در 5,478 پست
کتاب مورد علاقه : Let it go! Cant pick one حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز تشکر اختصاصی ![]() آین آلبوم فوق العاده ست پیشنهاد می کنیم همه دانلودکنن. صدای آسمونی دودوک مســـــــــــــــــــــــ ــتم و دانم که هستم منـ ... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰ محل سکونت : زمین
تشکرها: 7,976
تشکر شده 1,648 بار در 963 پست
کتاب مورد علاقه : حکایت دولت و فرزانگی حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز واقعا مرسی داری آهنگاش محشره هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز! مهم نیست شیر بیفته یا خط … مهم اینه که;اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه … میفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته یا خط … | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۰
تشکرها: 7,912
تشکر شده 4,996 بار در 1,556 پست
کتاب مورد علاقه : برباد رفته حالت من : | پست معمولی : +1 امتیاز یه حس آرامش خوب تو این آهنگا هس هر چقدر هم تنها هستي .... لباس خوب بپوش ! براي خودت غذاي خوب بپز ! خودت را به صرف قهوه اي در يک خلوت دنج ميهمان کن ! براي خودت گاهي هديه اي بخر !. وقتي به روح احترام مي گذاري ...احساس سربلندي مي کند ... آنوقت ديگر از تنهايي به ديگران پناه نمي برد ... و اگر قرار است انتخاب کند ...کمتر به اشتباه اعتماد مي کند .... يادت باشد .... عزت نفس غوغا مي کند .....! | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |