| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,436
تشکر شده 219,573 بار در 22,710 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | -سفر جنوب-به مناسبت برنامه "شب خاطره"-فروردين ۱۳۸۷ ![]() ![]() عکس زیر مربوط به منطقه "دوکوهه" هست در جنوب: ![]() ۲-سفر دانشجويي شيراز ![]() ۳-بدون شرح..! ![]() ۴-از گوشه و کنار ![]() ۵-در مصاحبه با روزنامه جام جم (چاپ شده در ضمیمه قاب کوچک) در تاریخ شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹: ![]() ۶-سفره هفت سین ۱۳۸۹ همراه با "علی ضیاء" : ![]() ![]() ۷-همین جوری ! ![]() ۸-سفر اصفهان ![]() ۰۲۰عکس برنامه ها : ۱-برنامه "زنده" تلوزیونی "گزینه جوان" -فروردین ۱۳۸۹ (کیفیت نیمه مطلوب عکس به دلیل گرفته شدن ان از طریق تلفن همراه است.) ![]() ![]() ۲-برنامه گزینه جوان-اردیبهشت ۱۳۸۹ ![]() ![]() از آدمها بگـــذر دلت را گنده تر کن ناراحت ايـن نبـــاش که چرا جاده ی رفاقت با تو هميشه يک طرفه ست مهم نيست اگه هميشه يک طرفه ای شاد باش که چيزی کم نذاشته ای و بدهکار خودت، رفاقتت و خـــدايت نيستی | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : ب ایران 56
تشکرها: 4,868
تشکر شده 5,657 بار در 1,166 پست
کتاب مورد علاقه : غرور تعصب حالت من : | خخیلی دوستش میدارمممممم مجری توانایی هستش نمیدونم چرا رفته مکانیک خونده یادمان باشد همیشه: ذره ای حقیقت پشت هرفقط یه شوخی بود" کمی کنجکاوی پشت "همینطوری پرسیدم" قدری احساسات پشت "به من چه اصلا... " مقداری خرد پشت "چه میدونم" واندکی درد پشت "اشکال نداره" وجود دارد | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۰ محل سکونت : تهران
تشکرها: 1,774
تشکر شده 1,201 بار در 348 پست
کتاب مورد علاقه : صد سال تنهايي..دولك لك حالت من : | دوووسش دارم خیلی زیاد تنها دلیلی که با خدا دوست نیستم به گذشتههای دور بر میگردد اینکه خانواده شش نفره ما در اتاق کوچکی زندگی میکرد و خدا که تنها بود خانهاش از خانهی ما بزرگتر بود … | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : زیر سقف تهرون
تشکرها: 15,869
تشکر شده 4,753 بار در 1,762 پست
کتاب مورد علاقه : پانتی بنتی حالت من : | خوبه این یکی مثه بقیه ابروهاشو بر نداشته گفت بعد از من چه میکشی؟؟ گفتم نفس!!! ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر عادی ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹
تشکرها: 420
تشکر شده 229 بار در 84 پست
حالت من : | اینم کار دست خودش نده خوبه ،،،مثل بقیه مجریهای شبکه 3 با ارزوی موفقیت برای بچه های نود وهشتی...منم برای همیشه سایتو ترک میکنم خدانگهدارتون.....مراقب خودتون باشید..... ![]() ![]() وبلاگ من:www.barane-aban.blogfa.com | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : همیشه بهار ِ گـــیلان
تشکرها: 25,432
تشکر شده 21,438 بار در 3,525 پست
کتاب مورد علاقه : رمان ایرانی حالت من : | ohhhhhhhhh تعداد بازدید تاپیک رو 6,891 ![]() همیشه پیش خودم فکر میکردم این باید کلی عاشق دلخسته داشته باشه ، دیدم حدس درست بود | ||||||||
| | |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۸ محل سکونت : تهران
تشکرها: 9,969
تشکر شده 13,631 بار در 3,356 پست
کتاب مورد علاقه : رمان! حالت من : | منم خوشم میاد ازش. باحال و پر انرژی من نمی دونستم مکانیک خونده. دمش گرم دلم تنگ می شـود گاهـی ... برای يک دوستت دارمِ سـاده ! دو فنجـان قهــوه ی داغ ! سه روز تعـطيلی در زمسـتان ! چـهار خنـده ی بلنــد ! و پنــج انگشـتِ دوست داشتـنی ! که لابلای انگشتانم جای گیرد ... | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۹ محل سکونت : مرکز ایران
تشکرها: 503
تشکر شده 3,034 بار در 1,289 پست
کتاب مورد علاقه : کسی می آید حالت من : | خوشم میاد پرسپولیسی هست تو نیمروز هم خوب اجرا میکنه من که ازش خوشم میاد روزگارا که چنین سخت به من می گیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گر چه دلگیرتر از دیروزم گر چه فردای غم انگیز مرا می خواند لیک باور دارم دلخوشی ها کم نیست زندگی باید کرد! | ||||||||
| | |
| | #9 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 95,436
تشکر شده 219,573 بار در 22,710 پست
کتاب مورد علاقه : گریه های امپراطور | | ||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال تاریخ عضویت: آبان ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آبان ۱۳۸۹ محل سکونت : زیرآسمان شهر
تشکرها: 5,304
تشکر شده 3,488 بار در 1,025 پست
کتاب مورد علاقه : رایکا حالت من : | مجری خوبیه خیلیییییییییییییی دوسششش دارمممممممممممممممممم ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, برنامه, جوان, سید, ضیاء, علی, عکس, مجری, چند, گزینه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |