| |||
| | #11 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸
تشکرها: 5,385
تشکر شده 26,189 بار در 7,236 پست
حالت من : | خییییییییییییییلی فک می کنه باحاله ! هم کلاسیه یکی از فامیلامون بوده می گفت اصلا" درس خون نبود نیازی به انتقام نیست فقط منتظر بمان ... آنها که آزارت می دهند ... سرانجام به خود آسیب می زنند ... و اگر بخت مدد کند | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #12 (لینک مستقیم) | ||||||||
| همکار بازنشسته ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۸
تشکرها: 46,555
تشکر شده 52,767 بار در 6,779 پست
حالت من : | می گن مجری خوبیه؟!! ما که ندیده بودیمش | ||||||||
| | |
| | #13 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر فعال ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۹ محل سکونت : zir asemon khoda
تشکرها: 1,908
تشکر شده 1,042 بار در 567 پست
حالت من : | امیدوارم موفق باشه،شاعرم هست وقتی صدای خرد شدنت زير پای باران نوای دل انگيزی شد چه فرقی می كند برگ سبز كدام درختی........ ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #14 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۹۰ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۹۰ محل سکونت : همین حوالی
تشکرها: 9,533
تشکر شده 4,314 بار در 1,141 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت. حالت من : | خیلی پسر باحالیه . به نظر من یه کوچولو شبیه حامد کمیلیه زیبا، زیبا تمام حرف دلم این است : من، عشق را به نام تو آغاز کردم در هر کجای عشق که هستی، آغاز کن مرا ! | ||||||||
| | |
| | #15 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : اسفند ۱۳۸۹ محل سکونت : اصفهان
تشکرها: 273
تشکر شده 404 بار در 200 پست
کتاب مورد علاقه : گندم حالت من : | خیلی با حاله من خیلی دوس میدارمش........ ![]() امیدوارم تو زندگیه معمولیشم مثه جلو دوربین باشه................. | ||||||||
| | |
| | #16 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۹ محل سکونت : طهران
تشکرها: 3,411
تشکر شده 5,870 بار در 1,624 پست
کتاب مورد علاقه : مهر و مهتاب حالت من : | اااااه امروز نشستم پای برنامش خیلی به دلم نشست مرسی از عکسا..... ماهیه شده بود باورش تور اگه بندازن سرش میشه عروس ماهی ها شاه ماهی میشه همسرش... ماهیه باورش نبود تور اگه بندازن سرش نگاه گرم ماهیگیر میشه نگاه آخرش... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید آیا از رمان های تکراری خسته شدید؟؟ آیا به دنبال یک رمان زیبا و سرگرم کننده هستید ؟؟ پس کلیک کنید... ![]() برای دیدن این نوشته ی مخفی کلیک کنید ** طرفداران شهاب حسینی ** | ||||||||
| | |
| | #17 (لینک مستقیم) | |||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۹ محل سکونت : ب ایران 56
تشکرها: 4,868
تشکر شده 5,653 بار در 1,166 پست
کتاب مورد علاقه : غرور تعصب حالت من : | نه مکانیک خونده نقل قول:
ای بابا هر روز ساعت 12شبکه 3 مامانشم نویسنده استوا بچم رو چرا با اون مقایسه موکونی؟ یادمان باشد همیشه: ذره ای حقیقت پشت هرفقط یه شوخی بود" کمی کنجکاوی پشت "همینطوری پرسیدم" قدری احساسات پشت "به من چه اصلا... " مقداری خرد پشت "چه میدونم" واندکی درد پشت "اشکال نداره" وجود دارد | |||||||||
| | |
| | #18 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکرها: 4,123
تشکر شده 3,302 بار در 2,051 پست
| عکسا برای من باز نشد!!!!!!!!!!!! [ | ||||||||
| | |
| | #19 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : آذر ۱۳۸۸ محل سکونت : لاهیجان
تشکرها: 15,493
تشکر شده 2,201 بار در 758 پست
کتاب مورد علاقه : غزال . همخونه. همسایه م حالت من : | مجریه خوبی هستش اگه با بعضی تیکه هایی که میندازه سر خودشو به باد نده. خدایی خیلی پسر سر سنگین و خوبیه جلف نیست اجراشم خوبه کـــــــــــم بــاش از کم بودنت نتــــــــرس اونی که اگـه کم باشی ولــــــــت میکنه، همونه که اگه زیـــاد باشی حیفو میلت میکنه. . . ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #20 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر خودمونی ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۹ محل سکونت : شهری با مردمان عجیب
تشکرها: 1,244
تشکر شده 817 بار در 235 پست
کتاب مورد علاقه : رمان.شعر حالت من : | مجری خوبیه .....شاد و سر زندس باران شده ای به روح من ریخته ای ای سبز ترین تو جان من سوخته ای هر جا که روی دلم به دنبال تو است گویی که دلت را به دلم دوخته ای ![]() فندوق 24 - تهران![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| از, برنامه, جوان, سید, ضیاء, علی, عکس, مجری, چند, گزینه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |