| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 1,661
تشکر شده 3,827 بار در 889 پست
کتاب مورد علاقه : twilight,.. حالت من : | ![]() فاصله یه حرف سادس، بین دیدن و ندیدن بگو صرفه با کدومه، شنیدن یا نشنیدن ؟ ما میخواستیم از درختا کاغذ و قلم بسازیم بنویسیم تا بمونیم پشت سایه جون نبازیم آینه ها اونجا نبودن تا ببینیم که چه زشتیم رو درخت با نوک خنجر «زنده باد درخت» نوشتیم زنگ خوش صدای تفریح واسمون زنگ خطر شد همه چوبای جنگل، دسته تیغ تبر شد .::یغما گلروئی::. | ||||||||
| | |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : tehran
تشکرها: 1,661
تشکر شده 3,827 بار در 889 پست
کتاب مورد علاقه : twilight,.. حالت من : | ینی هیشکی نمیخواد ببینه... | ||||||||
| | |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : تير ۱۳۹۱ محل سکونت : زیر آسمان شهر
تشکرها: 2,173
تشکر شده 2,022 بار در 1,253 پست
کتاب مورد علاقه : دالان بهشت حالت من : | بد نیست از هیاهوی زمین خسته شدم. سهراب! قایقت جایی برای من دارد؟ ![]() ![]() ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۹ تاریخ عضویت : بهمن ۱۳۸۹ محل سکونت : دنیای خسته
تشکرها: 4,061
تشکر شده 2,567 بار در 1,793 پست
کتاب مورد علاقه : خیلی زیادن حالت من : | من د یدم ![]() دستت درد نکنه ![]() ![]() خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده * تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۹۱ محل سکونت : ❤در قلب ها❤
تشکرها: 1,618
تشکر شده 1,409 بار در 951 پست
کتاب مورد علاقه : بغض غزل-می گل-هیچ کسان2 حالت من : | 2تاش خیلی خوب بود ممنون | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه فعال ![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱ تاریخ عضویت : ارديبهشت ۱۳۹۱ محل سکونت : تهران
تشکرها: 150
تشکر شده 524 بار در 289 پست
کتاب مورد علاقه : بلندی های باد گیر | مرسی عزیزم قشنگ بود دیوارها هم عاشق می شوند...! یادگاری ننویسید اگر قصد برگشت ندارید ![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |