| |||
| | #1 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
تشکرها: 69,094
تشکر شده 69,232 بار در 8,122 پست
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | این نی نی اسمش ایزابلا هستش و یه دختر دو رگه ی ایرانی فرانسویه . به عنوان زیباترین نوزاد انگلستان انتخاب شده . ![]() فعلا یه مدت نمی تونم به پی اما جواب بدم. | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | *mikhak*, .arsana., .ELHAM., 2012, banix, fandogh jon, farnaz58, farshid23, fary, ghazal x1, gherti, girlstreet, gogoli, golnaghshetavous, havijjo0nam, mahbano, mahdiyeh, Mahtab70, mrkh792, nafiseh.s, nemesis, nili, nilooii, NILOUFAR, novin, rana-021, s.love, samss, SASAN_EMPIRE, shabnamm, shili, smart girl, Star-Crossed-Lover, Y.a.k.h, zara14, zb7373, ~ ghazali ~, آنیتا, شبنم, نهایت, ღ ghazali ღ |
| تبلیغات | |
| | |
| | #2 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر بخش فرهنگ و هنر ![]() تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : خرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : teh
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | اینم زیباترین نوزاد امریکا البته اینا مثلا عکس های هنریشونه ![]() ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : | .ELHAM., 2012, farshid23, gherti, golnaghshetavous, havijjo0nam, mahbano, mahdiyeh, Mahtab70, mrkh792, nafiseh.s, nili, NILOUFAR, novin, s.love, samss, shabnamm, sheida joon, smart girl, Y.a.k.h, zara14, zb7373, ~ ghazali ~, آنیتا, شبنم, نهایت, ღ ghazali ღ |
| | #3 (لینک مستقیم) | ||||||||
| مدیر ارشد ![]() تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مرداد ۱۳۸۸ محل سکونت : Tehran - Iran
تشکرها: 114,960
تشکر شده 252,833 بار در 35,254 پست
کتاب مورد علاقه : Gone with the Wind حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #4 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 13,106
تشکر شده 29,837 بار در 3,845 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | ممنون هیوا جون. ولی به نظر من عکس اولی قشنگ تره. وقتی که تو نیستی دنیا چیزی کم دارد مثل کم داشتن یک وزیدن ، یک واژه ، یک ماه ! من فکر می کنم در غیاب تو همه خانه های جهان خالیست ! ![]() | ||||||||
| | |
| | #5 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : فروردين ۱۳۸۸ محل سکونت : زیر آسمون پر از دود
تشکرها: 7,546
تشکر شده 6,287 بار در 1,963 پست
کتاب مورد علاقه : بازگشت شوم حالت من : | من بچگيام از اينا خوشگل تر بودم يهو افت كردم![]() روشنی زیادم چیز جالبی نیست.آدم همه چیزو می بینه و همه هم اونو می بینن.توی تاریکی آدم می تونه خیال کنه چیزی،جایی،کسی منتظرشه اما تو روشنی اصلا خبری نیست. | ||||||||
| | |
| | #6 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : 98-021
تشکرها: 7,983
تشکر شده 15,039 بار در 4,011 پست
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | وایییییییییییییییییی این دومیه عجب چوشمایی داره! یک خرس قهوه ای مخملی خریده ام برای دختری که ندارم ... و یک عینک برای پدر که چشم هایش دیگر نمی بیند و حالا می روم برای او که نیست گل نسرین بچینم شاد یا غمگین زندگی، زندگی ست و اگر فردا برای شکار پلنگ به دریا رفتم تعجب نکنید ![]() | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #7 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر ویژه ![]() تاریخ عضویت: مهر ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : مهر ۱۳۸۸ محل سکونت : سوئد
تشکرها: 13,106
تشکر شده 29,837 بار در 3,845 پست
کتاب مورد علاقه : بخت سفيد زمستان حالت من : | | ||||||||
| | |
| | #8 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : 98-021
تشکرها: 7,983
تشکر شده 15,039 بار در 4,011 پست
کتاب مورد علاقه : Favorite book is too much حالت من : | | ||||||||
| | |
| تشکر شده توسط : |
| | #9 (لینک مستقیم) | |||||||||||
کتاب مورد علاقه : Jane Austen حالت من : | شبیه کدومایی ؟به نظر من دومی شبیه آنجلینا جولی ![]() نقل قول:
![]() ![]() نقل قول:
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() می گم عکس زیباترین کودک عربستان و بزارم همینجا ؟! آخه این یکی نوزاد نی کودک . | |||||||||||
| | |
| | #10 (لینک مستقیم) | ||||||||
| کاربر نیمه حرفه ای ![]() تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ تاریخ عضویت : شهريور ۱۳۸۸ محل سکونت : دوقوز آباد
تشکرها: 3,607
تشکر شده 7,965 بار در 1,183 پست
کتاب مورد علاقه : راندشدگان حالت من : | اگه خوشگل امریکایی ها اینه پس خدا به داد زشتاشون برسه!!!! justg2m![]() من واقعا موندم بعضیا این اعتماد به نفسو از کجا میارن بابا به خدا هیچ پخی نیستی![]() | ||||||||
| | |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| انگلستان, دنیا, زیباترین, نوزاد, نوزادان |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
| |